ظریف: پزشکیان آدمی نیست که به راحتی از پا بنشیند و موضوعات را فراموش کند

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری گفت: دکتر پزشکیان به دنبال ایجاد اجماع در سطوح حاکمیتی و نیز با مردم است و مطمئن باشید او آدمی نیست که به راحتی از پا بنشیند و موضوعات را فراموش کند.

ظریف: پزشکیان آدمی نیست که به راحتی از پا بنشیند و موضوعات را فراموش کند

به گزارش ممتاز نیوز، محمدجواد ظریف در حاشیه بازدید از نمایشگاه تلکام در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دکتر پزشکیان باور دارد و در دوران انتخابات هم وعده داد که فیلترینگ را برمی‌دارد چون فیلترینگ نه در شأن مردم این کشور است و نه به کمکی به کشور می‌کند و نه حتی در حوزه امنیت ما اثر مثبتی دارد. تمام کارشناسان امنیتی ما به این موضوع اشاره دارند که این کار برای امنیت کشور مفید نیست.

وی افزود: بنابراین رئیس‌جمهوری در زمینه رفع فیلترینگ تلاش می‌کند. البته اینطور نیست که در کشور یک نفر بتواند تصمیم بگیرد؛ از بالاترین سطح تا پایین‌ترین سطح همه نیاز دارند اجماع ایجاد کنند یا لااقل حدی از همفکری و هم‌گرایشی ایجاد کنند و دکتر پزشکیان نیز که شعار وفاق ملی را داده است در همین راستا تلاش می‌کند.

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری گفت: دکتر پزشکیان هم وفاق در سطوح حاکمیتی و هم وفاق با مردم، مخصوصاً بخشی که رای ندادند و در انتخابات شرکت نکردند را دنبال می‌کند. مطمئن باشید دکتر پزشکیان آدمی نیست که به این راحتی از پا بنشیند و موضوعات را فراموش کند.

ظریف تصریح کرد: دشواری‌هایی هم وجود دارد. کسی هم قول نداد همه چیز یک‌شبه گلستان می‌شود. البته گاهی گلستان نشد که هیچ، مشکلات هم بیشتر شد. مردم هزینه می‌دهند ولی این به خاطر آن نیست که دولت به این موارد باور ندارد یا اینکه حرف‌هایی که در دوره انتخابات زده را فراموش کرده است‌.

انتهای پیام/


ایران

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سردترین و گرمترین شهر ایران امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ در ۲۴ ساعت گذشتهتعطیلی مدارس تبریز فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آیا فردا مدارس آذربایجان شرقی تعطیل استتعطیلی مدارس تهران، البرز و سایر شهرها فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ایا فردا مدارس تعطیل است؟شاخص آلودگی هوای تهران به تفکیک مناطق امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳تعطیلی دانشگاه ها فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آیا دانشگاه تهران‌ فردا تعطیل است؟تعطیلی مدارس اهواز و خوزستان فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آخرین خبر فوری خوزستانآیا فردا تعطیل است یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / خبر فوری تعطیلی ادارات تهران فردانرخنامه قیمت میوه و تره بار امروز در بازار تهران به صورت آنلاین (۲۷ بهمن ۱۴۰۳)تعطیلی مدارس اصفهان فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آخرین خبر فوری تعطیلی اصفهانزلزله نگاری دقایقی پیش و آخرین زلزله های ایران امروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۳جدول زمانبندی قطع برق تهران امروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ روی نقشه + برنامه قطعی برق فردادرامد روزانه در منزل با حقوق روزانه (بهمن ۱۴۰۳) کسب و کار اینترنتی در منزل رایگان