معاملات قراردادهای آتی سکه در هفته‌ گذشته نزولی شد

Multimedia_pics_1388_6_photo_264-1.jpg

در هفته‌ گذشته تعداد ۵۸ هزار و ۸۷۹ قرارداد آتی سکه طلا طی ۲۱ هزار و ۶۱۱ معامله به ارزش حدود هفت هزار و ۲۲۱ میلیارد ریال در بورس کالای ایران مورد داد و ستد قرار گرفت.

پدرام عزیزی ـ مدیر قراردادهای مشتق کالایی در بورس کالای ایران ـ در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد وضعیت بازار معاملاتی سکه آتی گفت: آمار معاملات قراردادهای آتی سکه طلا در هفته‌ گذشته نسبت به هفته‌ قبل از آن به لحاظ حجم معاملات ۶۵ درصد و از نظر ارزش کل معاملات حدود ۶۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی درباره روند معاملات قراردادهای آتی در آخرین روز هفته‌ گذشته، توضیح داد: در روز پنجشنبه ۱۳ مهرماه پس از یک روز وقفه، معاملات قراردادهای آتی سکه مجددا بازگشایی شد که از همان لحظات ابتدایی معاملات با روند کاهشی در قیمت تمام سررسیدها مواجه شد و پس از گذشت دقایقی بازار با صف فروش روبرو گردید و در نهایت پس از اتمام جلسه معاملاتی روز پنجشنبه قیمت تسویه بر روی تمامی نمادهای قراردادهای آتی سکه نزدیک به پنج درصد پایین‌تر از قیمت تسویه روز قبل کشف شد.

وی در مورد قیمت‌های کشف شده در پایان روز پنجشنبه عنوان کرد: در پایان جلسه معاملاتی روز پنجشنبه قیمت تسویه قراردادهای آتی سکه برای سررسید مهر ماه برابر با ۱۲ میلیون و ۲۰ هزار ریال، سررسید آبان ماه برابر با ۱۲ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۳۶۱ ریال ، سررسید آذرماه برابر با ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال و قیمت تسویه قرارداد آتی سکه در سررسید دی ماه برابر با ۱۳ میلیون و ۱۸۰ هزار ریال کشف شد که تمامی این قیمت ها نسبت به قیمت تسویه کشف شده در روز کاری قبل کاهشی نزدیک به پنج درصد را نشان می‌دهد.

انتهای پیام


ایسنا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید *

بستن تبلیغ