معاون درمان وزیربهداشت: شمار مراکز پیوند عضو در کشور افزایش می‌یابد

uarr (361)_resize.JPG

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به این که اکنون ۵۵ مرکز پیوند قرنیه، هشت مرکز پیوند مغز استخوان، هشت مرکز پیوند قلب، دو مرکز پیوند ریه، شش مرکز پیوند کبد و ۵۵ مرکز پیوند قرنیه در کشور مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند، گفت: تعداد مراکز پیوند به تدریج در حال افزایش است.

به گزارش خبرنگار«سلامت» ایسنا- منطقه خراسان، دکتر سید حسن امامی رضوی در مراسم افتتاح بیمارستان منتصریه مشهد، ضمن قدردانی از تولیت آستان قدس رضوی به علت نگاه عمیقی که به حوزه‌ سلامت دارد، بیمارستان منتصریه را به عنوان مرکز درمانی جامع پیوند اعضا معرفی کرد.

وی با اشاره به ارائه خدمات‌ مربوط به پیوند عضو در سایر بیمارستان‌های کشور عنوان کرد: در حال حاضر ۱۵ مرکز فراهم‌آوری پیوند از اهداکنندگان زنده و تعداد ۴۴ مرکز پیوند از افراد مرگ مغزی مشغول فعالیت هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: تا پایان سال گذشته ۱۶۰۰ عمل پیوند کبد و پیوند قرنیه و ۴۶۰۰ پیوند استخوان انجام شده است.

امامی رضوی با اشاره به این که اکنون ۵۵ مرکز پیوند قرنیه، هشت مرکز پیوند مغز استخوان، هشت مرکز پیوند قلب، دو مرکز پیوند ریه، شش مرکز پیوند کبد و ۵۵ مرکز پیوند قرنیه در کشور داریم، گفت: تعداد مراکز پیوند به تدریج در حال افزایش است.

معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تاکید بر افزایش آمار سالانه اهدا بیان کرد: پیوند کبد تنها عملی است که باید از فرد زنده دریافت و انجام شود. طبق تاکید رهبر معظم و سایر بزرگان، بتوانیم از بیماران مرگ مغزی هم برای این منظور بهره ببریم.

امامی رضوی ضمن تاکید بر توجه به جایگاه ایران در عرصه‌ پیشرفت‌های علمی و پزشکی نسبت به سایر کشورها گفت: علی رغم تحریم‌ها، ‌با کمک دانشمندانی که تمام مرزهای دانش را پیموده‌اند،‌ خواهیم توانست تمام امکانات مورد نیاز کشورمان را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: با وجود منع تحریم‌ها از ورود به عرصه‌ درمان و داروی کشورها، ایران در این زمینه هم تحریم شد، ‌اما دانشمندان داروساز با تلاش خود نسبت به تولید دارو، توسعه‌ بدون توقف کشور را رقم می‌زنند.

انتهای پیام


ایسنا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید *