ممنوع الخروج شدن برخی میهمانان جشنهای خارجی/ آخرین وضعیت پرونده کهریزک

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خود با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره علت برخورد پلیس با هنرمندانی که با حجاب در جشنهای خارج از کشور حاضر می شوند اظهار داشت: تا حالا با کدام فرد باحجابی در خارج از کشور برخورد شده است. البته در این زمینه چند نفر ممنوع الخروج شده اند. این افراد برای شرکت در جشنی و به بهانه دریافت جایزه به خارج از کشور دعوت شده و در دام این افراد گرفتار شده بودند. اینها پس از گرفتن عکس از طعمه های خود آنها را مجبور به کارهایی می کنند و بر اساس همان عکس قربانی را شانتاژ کرده و به جایی می برند که نباید بروند.

سخنگوی قوه قضائیه از ممنوع الخروج شدن برخی افراد حاضر در میهمانیهای خارج از کشور خبر داد.

به گزارش مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خود با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره علت برخورد پلیس با هنرمندانی که با حجاب در جشنهای خارج از کشور حاضر می شوند اظهار داشت: تا حالا با کدام فرد باحجابی در خارج از کشور برخورد شده است. البته در این زمینه چند نفر ممنوع الخروج شده اند. این افراد برای شرکت در جشنی و به بهانه دریافت جایزه به خارج از کشور دعوت شده و در دام این افراد گرفتار شده بودند. اینها پس از گرفتن عکس از طعمه های خود آنها را مجبور به کارهایی می کنند و بر اساس همان عکس قربانی را شانتاژ کرده و به جایی می برند که نباید بروند. البته برخی از این افراد پس از بازگشت به ایران ممنوع الخروج شدند.

وی در ادامه در خصوص برخورد پلیس با کراوات نیز گفت: آن گونه که من در اخبار مشاهده کردم جانشین پلیس در خصوص الزام برخی افراد به استفاده از کراوات است که وی اعلام کرده بود در این زمینه الزامی وجود نداشته و این کار خلاف است اما درباره خود استفاده از کراوات اظهارنظری نکرده بود.

اژه ای افزود: در رابطه با سگ گردانی نیز اگر سگ هار و یا ولگرد باشد گرداندن آن در شهر جرم محسوب می شود. نگهداری سگهای خانگی نیز در صورت شکایت شهروندان و همسایه ها مزاحمت محسوب شده و جرم است.

دادستان کل کشور در خصوص ورود پلیس به مشاعات خانه ها برای برخورد با ماهواره نیز گفت: ما قانون منع استفاده از ماهواره داریم و پلیس با افرادی که اقدام به جرایم مشهود می کنند برخورد می کند البته در بسیاری از برخوردها حکم قانونی وجود داشته است. اگر تخلفی نیز در این زمینه صورت گیرد قابل پیگرد است.

خبرنگاری درباره آخرین وضعیت پرونده قضات تعلیق شده در ماجرای کهریزک پرسید که سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ گفت: در این پرونده اختلافات حقوقی جدی وجود دارد. برای نمونه ترک فعل و فعل چه تفاوتهایی با هم دارد و معاونت در ترک فعل چگونه تحقق می یابد؟ از دیگر اختلاف نظرهای حقوقی این پرونده بحث اعتراض به قرار منع تعقیب است. دادگاه قرار منع تعقیب را نقض و جلب به دادرسی داده است. حال قاضی که قائل نیست به مجرمیت چگونه باید قرار مجرمیت صادر کند. موضوع دیگر در این پرونده اعمال ماده ۱۸ است که درباره آن اختلاف نظر وجود دارد.

محسنی اژه ای در رابطه با اقدامات زودهنگام برخی افراد برای انتخابات ریاست جمهوری نیز اظهار داشت: اگر از بابت پیشگیری اقدامات جرم محسوب شود قابل پیگیری است.

خبرنگاری درباره حد حجاب پرسید که وی در پاسخ اظهار داشت: ما در قانون نداریم که از چه پوششی استفاده شود اما در رابطه با رعایت حجاب مقرراتی داریم و خلاف آن قابل تعقیب است. باید عفت عمومی را جریحه دار نکنیم و در این رابطه مراتب امر به معروف و نهی از منکر را طی کنیم.

وی در پایان با اشاره به برخورد بدون اغماض قوه قضائیه با قاچاقچیان ماده مخدر شیشه گفت: شیشه مضراتی بیشتر از مواد مخدر سنتی دارد. این ماده مخدر باعث ایجاد توهم در فرد مصرف کننده می شود. برای نمونه فردی با اره پدر خود را به قتل رسانده بود که پس از دستگیری مدعی شد تصور می کرده در حال بریدن درخت است. ما به خانواده ها توصیه می کنیم که مراقب فرزندان خود در این زمینه بوده و با قاچاقچیان بدون اغماض برخورد می کنیم.


عصر ایران

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.