۱۹اردیبهشت،
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: موج عظیم بیداری اسلامی در منطقه سبب تضعیف سلطهجوییهای آمریکا و غرب شده است.

وی در ادامه افزود: این رزمایش ۲۵ روزه که از خشکی آغاز و تا آبهای خلیج فارس ادامه دارد از یک سو تنها برای اثبات سلطهگری آمریکا بر کشورهای منطقه و از سوی دیگر القا این حس که اتحاد متحدان وی با این کشور ضامن حفظ منافعشان در منطقه خواهد بود شکل گرفته است.
بخشایش با تاکید بر اینکه سلطهگری آمریکا در منطقه دیگر به پایان رسیده است، تصریح کرد: موج عظیم بیداری اسلامی در منطقه سبب تضعیف سلطهجوییهای آمریکا و غرب شده است؛ بنابراین این کشور برای احیای رهبری خود در منطقه به این نمایش نظامی اقدام کرده است.
گفتنی است آمریکا و ۴۱ کشور متحدش در منطقه رزمایش نظامی تحت عنوان “رزمایش بینالمللی مینروبی” را به مدت ۲۵ روز در آبهای خلیج فارس آغاز کرده است.
انتهای پیام/
باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com