نحوه پذیرش بیماران «روانی مزمن مجهول‌الهویه» توسط بهزیستی

۰۷م آذر ،

Multimedia_pics_1386_1_Social_210.jpg

سازمان بهزیستی کشور به عنوان یکی از نهادهای حمایتی دولتی علاوه بر معلولان، بیماران روانی مزمن مجهول‌الهویه را نیز بر اساس شرایط لحاظ شده پذیرش و در مراکز نگهداری می‌کند. در ذیل به نحوه پذیرش این دسته از بیماران و حمایت از آنها می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، مددجویان مجهول‌الهویه به آن دسته از بیماران روانی مزمن اطلاق می‌شود که هویت آنها معلوم نبوده و توسط مراجع قضایی، کلانتری و یا بیمارستانها جهت پذیرش به ادارات بهزیستی ارجاع می‌شوند.

در مورد مراحل انجام کار نیز لازم است بدانید که در صورت مشخص نبودن هویت و آدرس بیماران، آنها پس از اخذ حکم قضایی به همراه مأمور کلانتری به بهزیستی ارجاع می‌شوند.

همچنین پس از ارجاع بیمار به کارشناس مسئول توانبخشی و پس از گرفتن عکس توسط مسئول مربوطه، جهت ویزیت روانپزشک و بررسی‌های لازم معمولا به منظور کنترل علائم و تشخیص بیماری به بیمارستان روانپزشکی رازی ارجاع می‌شوند.

در صورت عدم نیاز به بیمارستان و یا پس از اتمام دوره درمان در بیمارستان، پس از تشکیل پرونده بیماران روانی مزمن، جهت بستری در تنها مرکز دولتی (سرای احسان) اقدام لازم صورت می‌پذیرد، اما این فرایند در صورت عدم نیاز به بستری طی مدت ۲ ساعت و در صورت ارجاع به بیمارستان روانپزشکی طی مدت حدودا یک ماه تا اتمام مراحل بستری و تشخیص گذاری صورت می‌پذیرد.

لازم به ذکر است، مدارک مورد نیاز جهت پذیرش بیماران روانی مزمن توسط بهزیستی شامل حکم قضایی، نامه کلانتری، گاها تایید پزشکی قانونی و گاها گزارش خط ۱۲۳ می‌شود.

انتهای پیام


ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.