۰۸م آذر ،
یک فعال اسلامی ساکن انگلیس گفت: شکست اسرائیل از غزه ننگی است که تا ابد در تاریخ محفوظ است و همانطور که خداوند وعده داده حق پابرجا و باطل نیز از بین رفتی است.

وی ادامه داد: امروز در اروپا و حتی در انگلیس که خود تا حدودی بنیانگذار اسرائیل بوده، اشخاص بسیاری به طرفداری از مسلمانان فلسطین و حقوق آن ها برخواسته اند و این امر سبب خوشحالی است زیرا اسرائیل نشان داد که برای حقوق بشر ارزشی قائل نیست و در واقع با حمله به غزه باطل بودن خود را به نمایش گذاشت.
این بازیگر سابق سینمای انگلیس ، افزود: دولتمردان اروپا به عنوان حامیان سراپا گوش اسرائیل تاوان بی درایتی صهیونیست ها را خواهند داد و به عقیده بسیاری از شهروندان لندنی من ، انگلیس به عنوان یک قدرت اروپایی سر شکسته ترین حامی اسرائیل است.
کینگلرز در پایان خاطر نشان کرد: هر چند باید منتظر خرابکاری های بعدی اسرائیل باشیم اما شکست اسرائیل از غزه ننگی است که تا ابد در تاریخ محفوظ است و همانطور که خداوند وعده داده حق پابرجا و باطل نیز از بین رفتی است.
باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com