هاشمی رفسنجانی: برگزاری قانونی و آزادانه انتخابات ریاست جمهوری آینده، اعتماد را به عرصه عمومی باز می​گرداند

به گزارش خبرآنلاین، آیت​الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از اعضای انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز، دانشگاه را موتور محرک مسائل سیاسی کشور و در جهت ارتقای کیفیت انتخاب مسئولان و اداره کشور خواند و گفت: اگر ظرفیت و توانمندی‌های خدادادی میلیون‌ها دانشجو و فارغ‌التحصیل موجود در کشور، وارد عرصه‌های سیاسی و مدیریتی کشور شود، می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که نظام اسلامی مدبرانه و عالمانه‌تر اداره گردد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سؤالات حاضران، فضای سیاسی کنونی موجود در دانشگاه‌ها را رضایت‌بخش ندانست و تصریح کرد: با ارتقای کمّی و کیفی که پس از انقلاب اسلامی در آموزش عالی کشور حاصل شده، درک عمومی مردم و به خصوص نخبگان کشور ارتقای چشمگیری حاصل کرده و روا نیست که این استعداد و توان در فضای سیاسی کشور منفعل بماند.

گزیده سخنان وی از این قرار است:

·         تفرقه و تضعیف انسجام ملی، به نفع کشور نیست، چرا که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در سایه وحدت و انسجام داخلی و رهبری داهیانه امام خمینی(ره) به پیروزی رسید، هر زمان که وحدت ملی جدی گرفته شده به پیروزی‌های چشمگیر دست یافته‌ایم و هر زمان هم که انسجام داخلی تضعیف شده طمع دشمنان برانگیخته و فشارهای آنان به ملت و انقلاب اسلامی افزایش یافته است.

·         تکرار و بازگشت به تجربه پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی و سایر عرصه‌ها در ایجاد وحدت، همدلی و هماهنگی مردم و مسئولان راه درست مقابله با مشکلات و تهدیدات پیش رو است. انتخابات آینده ریاست جمهوری یکی از صحنه‌های ظهور و تجلی این امر مهم است. برگزاری قانونی، شفاف و آزادانه همه مراحل انتخابات آینده ریاست جمهوری، اعتماد و امید را بیش از پیش در عرصه عمومی، گروه‌ها و نیروهای وفادار به انقلاب و قانون اساسی جاری خواهد ساخت و از این طریق می‌توان امیدوار بود تا دشمنان نظام اسلامی در رسیدن به اهداف پلید خود ناکام گردند.

·         {در پاسخ به سوالی پیرامون دیپلماسی هسته ای کشور و چگونگی اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از گسترش تحریم‌ها و فشارها بر ایران} دستیابی به فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای حق هر کشور و سرمایه چند دهه گذشته ایران حتی پیش از انقلاب اسلامی است. پس از تثبیت نظام جمهوری اسلامی فعالیت برای دستیابی به فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای تحت نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز و به خوبی پیش رفت و این مهم پس از جنگ تحمیلی بدون سروصدا و تبلیغات سرعت قابل قبولی گرفت.

·          به اوضاع بین‌المللی مقطع پایان جنگ تحمیلی، به خصوص در سازمان ملل توجه کنید. در شرایطی که اکثر کشورهای جهان طرفدار صدام و بر ضد ما بودند، ما توانستیم با تدابیر صحیح و دیپلماسی ویژه، صدام را به عنوان متجاوز و شروع‌کننده جنگ در سازمان ملل معرفی کنیم و قطعنامه تعیین خسارات جنگ تحمیلی و پرداخت غرامت به ایران نیز در همین شرایط به تصویب رسید.

·          مدیریت مدبرانه و به دور از احساس و تبلیغات راه صحیح حل مشکلات داخلی و بین‌المللی کشور است. اگرچه کشورهای غربی در حال حاضر به دنبال باج‌خواهی و وقت‌کشی برای رسیدن به اهداف شوم خود هستند، اما می‌توان با پشتیبانی مردم و نیروهای دلسوز و وفادار به نظام و انقلاب و نیز مدیریت صحیح، دشمنان را در اهدافشان ناکام گذارد.

/۲۹۲۹

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.