وزارت اطلاعات این همه هزینه برای مبارزه با ترور می کند، آیا برای مبارزه با مواد مخدر هزینه کرده است؟/ انتقادات اژه ای به رییس جمهور و وزرا

به گزارش خبرآنلاین این انتقاد غلامحسین محسنی اژه ای درحالی مطرح شد که دو روز پیش، مصطفی محمدنجار، وزیر کشور و دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر، گفت که مواد مخدر، معضلی کوچک در ایران است. 

دادستان کل کشور اما تلویحا پاسخ وزیر کشور را صبح پنجشنبه در همایش دادستانهای کشور داد و البته به دستگاه های دولتی بسیاری انتقاد کرد.

او گفت: “قطعا توزیع و قاچاق و توسعه مواد مخدر در ایران جنبه سیاسی هم دارد. هر چند که در کنار این سیاستهای ضد ایرانی مافیا هم فعالیت می کنند. امروز هزاران جوان و زنان ما به سمت مواد مخدر روی آورده و بسیاری از آنها جان خود را از دست می دهند. امروز بر اثر همین مواد مخدر کانون خانواده دارد ضربه می بیند.”

اژه ای گفت: “متاسفانه با اینکه در همسایگی ما عمده مواد مخدر در حال تولید است بعد از اشغال کشورهای همسایه توسط ناتو این تولیدات به ۱۰ برابر افزایش یافته و این برای کشور ما تهدید است.”

به گفته دادستان کل کشور، مواد مخدر سبب شده بسیاری از جرائم خشن در کشور رخ دهد: “بسیاری از قتلها و قمه کشیها و چاقوکشی ها به دلیل همین استفاده از مواد مخدر صنعتی است. چطور ممکن است جوانی پدر خود را با اره سر ببرد. افرادی که چند سال با هم دوست و رفیق بودند یک مرتبه رفیق صمیمی خودش را قطعه قطعه می کند و بعد می فهمیم هر دو ساعاتی قبل شیشه مصرف کرده بودند. امروز شاهد هستیم که مواد مخدر صنعتی جوانهای ما را از تحصیل و کار و زندگی بازداشته است. برخی از خانواده های متدین و خوب جامعه دارند رنج می برند.”

اژه ای گفت: بدون تردید باید مجموعه ای از امکانات داشته باشیم تا بتوانیم با مواد مخدر مبارزه کرد. برای انجام این کار نیاز به شرایط و امکانات خاصی داریم.

او خطاب به دادستان های کل کشور گفت: “آقایان دادستانها با توجه به اهمیت مواد مخدر در کشور متاسفانه هنوز نظام پای کار نیامده است. ما منتظر حضور مجلس، دولت، قوه قضائیه، مردم، هنرمندان، نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بسیج، رسانه ها، رسانه ملی و… هستیم تا بیشتر از گذشته پای کار بیایند و اگر این کار را نکنیم در آینده ای دور پشیمان خواهیم شد.”

محسنی اژه ای خطاب به معاون وزیر اطلاعات که در این همایش بود، گفت: “معاون وزیر اطلاعات در این جلسه حضور دارند و من از ایشان سؤال دارم که ضرر یک ترور بیشتر است یا معضلاتی که از مواد مخدر ناشی می‌شود. آیا اقدامی که برای جلوگیری از ترور انجام می‌دهیم تا یک ناامنی مانند ترور به وجود نیاید به همان میزان در برخورد با مواد مخدر هم اقدام می‌کنند با وجود آنکه می‌دانم وزارت اطلاعات در این زمینه بسیار فعال است اما آیا به مقدار نیاز هم توجه شده است؟”

او همچنین وزارت بهداشت را هم خطاب قرار داد و گفت: “آیا وزارت بهداشت در زمان بودجه نویسی به فکر تاسیس مراکز درمانی است؟ به راستی قبول نداریم که بالاترین آمار زندانیان ما مربوط به مواد مخدر است. قبول نداریم که سرقتهای خرد ناشی از مواد مخدر است.”

محسنی اژه ای گفت: اگر خودم مسئول دادستانی نبودم احساس مبارزه با مواد مخدر را نداشتم چون این خبر و خطر مواد مخدر به درستی به مسئولان منتقل نمی شود. رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر رئیس جمهور است. آیا به راستی تمام خطرات مواد مخدر برای همه وزرا و مسئولان و استانداران ما تشریح شده است.

او گفت: “ما باید فکر و طرحی نو داشته باشیم و گذشته خودمان را ارزیابی کنیم. اگر امروز وقتی خطر را احساس می کنیم و به کارمان اعتماد نداشته باشیم شکست می خوریم. دادستانهای کشور بدانید اگر همین کار را نمی کردید وضعیت خیلی بد بود. نگویید ما داریم با معلول مبارزه می کنیم.

دادستان کل کشور گفت: “وقتی یک جرم سازمان یافته است آیا ما هم سازمان یافته کار می کنیم؟ آیا دادسراها و دادگاههای ما سازمان یافته در مبارزه با مواد مخدر کار می کنند؟ یا دادسرا و نیروی انتظامی ما در یک جهت است؟ آیا کمیسیون عفو ما با سایر دستگاههای مرتبط با این موضوع هماهنگ است؟ چه کسی باید اینها را سازمان بدهد. این وظیفه ستاد مبارزه با مواد مخدر است که هم خطر را گوشزد کند و هم این مسائل را ساماندهی و سازماندهی کند تا سازمان یافته جلو برویم.”

۴۷۴۷

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.