به گزارش تفسیری ممتازنیوز iبه نقل از باشگاه خبرنگاران جوان در تاریخ دوشنبه ۸ آبان ۹۱،
اگر می خواهید در خصوص کسانی که در دام اعتیاد iبه اینترنت گرفتار می باشند بخوانید این مطلب را از دست ندهید.

وی در ادامه مطلب خود افزود: آنها در طول وقت توان برقراری ارتباط احساسی با هر پدیده ای در خارج از جهان بازی ها را از دست می دهند.
نبوت تصریح نمود: کار حتی در بعضی از موارد iبه جایی رسیده است که شخص معتاد iبه اینترنت در اثر فعالیت مستمر و بی وقفه جانش را از دست داده است.
این روانپزشک اظهار داشت: تحقیقات در کلینیک ترک معتادان iبه اینترنت در انگلیس نشان داد که چندی پیش فردی بیش از ۱۲ ساعت بازی اینترنتی مداوم ، بدون این که هیچ بیماری خطرناکی در پیشینه اش وجود داشته باشد و در اثر لخته شدن خون جان خود را از دست داد.
نبوت خاطر نشان نمود: در موردی دیگر مادری ۲۸ ساله در ایالت متحده بر اثر اعتیاد iبه اینترنت سبب شد فرزند ۳ ساله اش در اثر گرسنگی جان دهد./ح
باشگاه خبرنگاران