کلاهبرداری تلفنی زندانیان از داخل زندان!

منتشر شده در پورتال خبری ممتاز نیوز iبه نقل از منبع ذکر شده در انتهای مطلب

مجرمان سابقه داری که از داخل زندان با تلفن اقدام iبه کلاهبرداری از طریق عابربانک می نمودند، شناسایی و دستگیر شدند.
فردی در ۱۲ مهرماه سال جاری با مراجعه iبه دادسرای ناحیه ۳۱ تهران اعلام نمود که برای دریافت پول و iبه درخواست شخصی که خود را مهندس جابری معرفی نموده، iبه دستگاه عابربانک ( ATM ) مراجعه و پس از انتخاب گزینه انگلیسی پیش بینی شده در دستگاه عابربانک و انجام کارهایی که این شخص از وی درخواست نموده، در آخر iبه جای واریز پول متوجه کسر از حساب خود شده است.

با تشکیل پرونده با موضوع کلاهبرداری iبه شیوه ATM و iبه دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه ۳۱ تهران، پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. زن و شوهر مالباخته با مراجعه iبه اداره چهاردهم، در اظهارات خود عنوان داشتند که از طریق آگهی روزنامه قصد فروش اثاثیه منزل خود را داشتند که مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند.

همسر مالباخته iبه کارآگاهان گفت: در پی درج آگهی فروش اثاثیه منزل در روزنامه، در ساعت ۲۰:۰۰، ۱۱ مهرماه شخصی با معرفی خود iبه عنوان مدیرعامل یک شرکت خصوصی و iبه iبهانه خرید مبلمان منزل تماس گرفت و برای واریز مبلغ ۲۵ میلون ریال، شماره عابربانک خود را اعلام نمود. این شخص از همسرم خواست که iبه نزدیک ترین دستگاه عابربانک مراجعه کند تا واریز مبلغ را با دستگاه ATM انجام دهد اما در عوض واریز پول از سوی این شخص، یک میلیون و ۴۹۵ هزار و ۵۶۶ ریال از حساب ما برداشت شد.

مالباخته نیز در اظهارات خود iبه کارآگاهان گفت : “پس از گرفتن شماره حساب عابربانک از سوی شخص تماس گیرنده، این شخص اظهار داشت که چون حسابش “ارزی” است، iبه منظور دریافت پول نیاز است تا iبه دستگاه عابربانک مراجعه کنیم تا او بتواند پول را iبه حسابم واریز کند من نیز با مراجعه iبه دستگاه عابربانک ( ATM ) همان گونه که این شخص درخواست نموده بود، گزینه زبان انگلیسی را انتخاب نموده و کدهایی اعلامی از سوی وی را وارد دستگاه نمودم که بعد از اخذ صورتحساب مالی متوجه شدم که در عوض دریافت پول، مبلغ از حساب همسرم کسر شده و iبه حساب فردی دیگر واریز شده است.

به گزارش تفسیری ایسنا، کارآگاهان با بررسی تراکنش مالی انجام شده از حساب مالباخته، یکی از مجرمان سابقه دار iبه هویت پاستور . خ ۳۷ ساله را در زندان شناسایی نمودند که iبه اتهام سرقت از اماکن خصوصی و تکرار جرم iبه زندان، رد مال و … محکوم شده است که با انجام هماهنگی قضایی، محل نگهداری متهم داخل زندان بازرسی و کارآگاهان موفق iبه پیداکردن دو جلد دفترچه حاوی تلفن های استخراج شده از آگهی های روزنامه و شماره کارت های عابربانک استفاده شده در انتقال وجوه کلاهبرداری شده توسط متهم شدند. با توجه iبه دلایل و مدارک بدست آمده ، متهم iبه ناچار لب iبه اعتراف گشود و در اظهارات اولیه خود گفت” iبه مدت ۶ ماه است که با همدستی یکی از متهمان داخل زندان iبه هویت محمد . ع ۲۷ ساله و پس از تهیه عابربانک از خارج از زندان، با معرفی خود iبه عنوان مدیرعامل، مهندس، مأمور خرید و … اقدام iبه شناسایی مالباختگان از طریق آگهی های روزنامه نموده و پس از کشاندن این اشخاص iبه پای دستگاه ATM، با انجام اقدامات روانی آنان را راضی می نمودیم تا گزینه انگلیسی را انتخاب و سپس …”.

بررسی سوابق متهم محمد .ع نشان داد که وی از مجرمان سابقه داری است که پیش از این iبه خاطر ارتکاب جرایم مختلف سرقت خودرو، خرید و فروش موادمخدر، سرقت مقرون iبه آزار و آخرین بار iبه اتهام مشارکت در سرقت، بارها دستگیر و روانه زندان شده است. محمد پس از شناسایی با متهم اول پرونده، iبه پلیس آگاهی انتقال پیدا نمود.

متهمان ضمن اعتراف صریح iبه کلاهبرداری iبه این شیوه در اظهارات خود عنوان داشتند که از طریق برخی مجرمان سابقه دار که در حال حاضر آزاد می باشند، اقدام iبه تهیه عابربانک نموده و پس از آن که کارت یا شماره حساب کارت های عابربانک در اختیارشان قرار می گرفت، ضمن تماس با مالباختگان اقدام iبه کلاهبرداری از آنان می نمودند.

به گزارش تفسیری ایسنا، سرهنگ فریدون رهبریان، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، در این باره گفت: با وجود اطلاع رسانی های مکرر در مورد این شیوه و شگرد کلاهبرداری از سوی برخی مجرمان سابقه دار و حرفه ای و ارائه اخطار و توصیه های ایمنی در این خصوص، باز هم شاهد آن هستیم که برخی از شهروندان بدون توجه iبه این نکات در دام این اشخاص که همهی آنان دارای فن و قدرت بیان بسیار بالایی می باشند، گرفتار شده و خودشان iبه واسطه بی توجهی iبه اخطارهای پلیس اقدام iبه انتقال وجه نقد iبه حساب عابربانک در اختیار متهمان می نمایند.

وی با تاکید بر جدی گرفتن اخطارهای پلیسی از کلیه شهروندان خواست: در وقت استفاده از دستگاه های عابربانک برای انتقال وجوه نقد، حتما از هویت شخص تماس گیرنده اطمینان کسب نمایند و مد نظر داشته باشند که برای واریزشدن وجه نقد iبه حساب بانکی آنان، iبه هیچ عنوان نیازی iبه مراجعه آنان iبه دستگاه های عابربانک نیست.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ iبه شهروندان توصیه نمود هرگونه درخواست فرد یا اشخاص تماس گیرنده مبنی بر انتخاب گزینه انگلیسی را جدی گرفته و در صورت عدم آشنایی کامل با زبان انگلیسی، iبه هیچ عنوان از این گزینه در انجام عملیات انتقال وجه استفاده نکنند.

حوادث

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.