شهریور ۱۴۰۲
ورزش > لیگ برتر – مهدی کیانی هافبک دفاعی تراکتورسازی تاکید کرد که در حال حاضر تغییر کادر فنی نمی تواند شرایط این تیم را بهتر کند و مجید جلالی باید همکاری اش را با تیم تبریزی ادامه دهد.
کیانی در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، ابتدا در مورد حاشیه های اخیر تراکتورسازی می گوید:«من معتقدم بهترین تیم دنیا هم اگر حاشیه داشته باشد قطعا زمین می خورد و تمرکز بازیکن و مربی با این وضعیت به هم می ریزد.در حال حاضر تیم ما وضعیت بدی ندارد و چیزی برای تراکتور تمام نشده است.ما می توانیم دوباره به صدر جدول برگردیم و اگر همه پشت هم باشیم دوباره صدرنشین خواهیم شد.»
او در مورد استعفای کتبی جلالی ادامه می دهد:«جلالی برای این تیم زحمت کشیده است و نباید طوری رفتار کنیم که خاطره بدی از تبریز و تراکتور داشته باشد.وقتی یک مربی را انتخاب می کنیم باید به او اعتماد شود و من معتقدم جلالی می تواند دوباره وضعیت خوبی را در تیم حاکم کند.او آدم با شخصیت و با آبرویی است و نباید سبب ناراحتی این مربی شویم.»
کیانی در قسمت دیگری از حرف هایش تاکید می کند:«خیلی از تیم ها صدرنشین بودند ولی موقعیت خود را از دست دادند.ما با همین جلالی صدرنشین شدیم و حالا با همین مربی دوباره می توانیم به صدر جدول برسیم.شما دیدید که قبلا سپاهان ۹ امتیاز با تیم صدرنشین فاصله داشت ولی آنها دست به دست هم دادند و در نهایت قهرمان لیگ برتر شدند.این دنیا کوچک است و ما در سال های آینده قرار است دوباره چشم در چشم شویم.من معتقدم خوب نیست که همدیگر را ناراحت کنیم.»
او در خصوص شایعه بازگشت تونی اولیویرا به تراکتورسازی می گوید:«من هم این شایعه را شنیده ام و نمی دانم صحت دارد یا خیر.اگر تونی خوب بود پس چرا باشگاه او را از دست داد و باید می گذاشتند تا در این فصل هم برای تراکتور مربیگری کند.من معتقدم جلالی برای تراکتور زحمت کشیده و در این شرایط حساس بهتر است که به او اعتماد کنند.»
۲۵۱ ۴۱
RSS
ماخذ: خبر آنلاین
باز نشر: پایگاه اینترنتی خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com