گزارشی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا

۱۱اردیبهشت،

مرحله گروهی یازدهمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه درحالی با برگزاری ۸ دیدار به پایان رسید که چهره ۱۶ تیم صعود کننده معلوم و برنامه دیدارهای مرحله یک‌هشتم نهایی این مسابقات هم مشخص شد.

به گزارش مهر، در این بین تیم‌های الشباب عربستان و الجیش قطر از گروه A، لخویا قطر و الشباب امارات از گروه B، الاهلی عربستان و الغرافه قطر از گروه C، استقلال ایران و الهلال عربستان از گروه D، اف‌سی سئول کره‌جنوبی و بوریام یونایتد تایلند از گروه E، گوانگجو اورگرانده چین و جئونبوک هیوندای کره‌جنوبی از گروه F، بنیادکار ازبکستان و بیجینگ گوآن چین از گروه G و کاشیوا ریسول ژاپن و سنترال کوآسک مارینرز استرالیا از گروه H توانستند جواز حضور در مرحله حذفی را بدست آوردند.

با نگاهی به تیم‌های صعود کننده به مرحله حذفی می‌‎توان گفت کشورهای عربستان و قطر با داشتن ۳ نماینده در مرحله یک‌هشتم نهایی بهترین کشورها در این مرحله محسوب می‌شوند اما کشورهای ایران، امارات، تایلند، ژاپن و استرالیا و ازبکستان تنها یک نماینده در این مرحله دارند. البته باید به این مسئله توجه کرد که کشور استرالیا تنها یک نماینده در مرحله گروهی داشت که آن هم به مرحله دوم صعود کرد.

بر پایه این گزارش، تیم کاشیوا ریسول ژاپن که در مرحله گروهی با ۴ برد، ۲ تساوی، بدون باخت، ۱۴ زده، ۴ خورده، تفاضل گل ۱۰+ و ۱۴ امتیاز عنوان بهترین تیم را به خود اختصاص داد، بهترین برد مرحله گروهی را هم به خود اختصاص داد. این تیم در هفته سوم در زمین سوون سامسونگ کره‌جنوبی با نتیجه ۶ بر ۲ به پیروزی دست یافت، مسابقه‌ای که پرگل‌ترین بازی مرحله گروهی هم لقب گرفت.

این مسابقه بهترین برد خارج از خانه در مرحله گروهی هم محسوب می‌شود اما بهترین پیروزی داخل خانه را تیم اف‌سی سئول کره‌جنوبی در هفته اول این مسابقات کسب کرد که توانست در زمین خود با نتیجه ۵ بر یک جیانگ‌سو چین را شکست دهد.

تیم‌های اولسان هیوندای کره‌جنوبی، السد قطر و ایلهوآچونما کره‌جنوبی، گامباز اوزاکا ژاپن و الاتحاد عربستان که پیشینه قهرمانی در این مسابقات را داشتند، مجوز حضور در این دوره را بدست نیاورند اما تیم‌های پوهانگ استیلرز کره‌جنوبی قهرمان سال ۲۰۰۹، اوراواردز ژاپن قهرمان سال ۲۰۰۷ و العین قهرمان سال ۲۰۰۳ هم نتوانستند از مرحله گروهی صعود کنند تا تنها جئونبوک موتورز کره‌جنوبی که سال ۲۰۰۶ قهرمان آسیا شده است، شانس تکرار این موفقیت را داشته باشد و یا جام یازدهم به یک تیم جدید برسد.

در زیر اشاره به بهترین‌ها و بدترین‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا شده است:

بیشترین برد: استقلال ایران، الشباب، الاهلی و الهلال هر سه از عربستان و کاشیوا ریسول ژاپن با ۴ برد

بیشترین مساوی: جئونبوک هیوندای، سوون سامسونگ و پوهانگ استیلرز هر سه از کره‌جنوبی، بنیادکار ازبکستان و بوریام یونایتد تایلند با ۴ تساوی

کمترین باخت: الاهلی عربستان، بنیادکار ازبکستان، جئونبوک هیوندای کره‌جنوبی و کاشیوا ریسول ژاپن بدون باخت

بیشترین گل‌ زده: الاهلی عربستان با ۱۶ گل زده

کمترین خورده: بیجینگ گوآن چین با ۲ گل خورده

بهترین تفاضل گل: کاشیوا ریسول ژاپن با ۱۰+

بیشترین امتیاز: الاهلی عربستان و کاشیوا ریسول ژاپن با ۱۴ امتیاز

بهترین تیم: کاشیوا ریسول ژاپن (۴ برد، ۲ تساوی، بدون باخت، ۱۴ زده، ۴ خورده، تفاضل گل ۱۰+ و ۱۴ امتیاز)

بدترین تیم صعود کرده: بوریام یونایتد تایلند و سنترال کوآسک مارینرز استرالیا با ۷ امتیاز

کمترین برد: سوون سامسونگ کره‌جنوبی، سانفرانسیسکو ژاپن، موآتگ‌سونگ یونایتد تایلند و النصر امارات بدون برد

کمترین مساوی: الشباب و العین هر دو از امارات، سپاهان ایران و الهلال عربستان بدون تساوی

بیشترین باخت: موآتگ‌سونگ یونایتد تایلند و النصر امارات با ۵ باخت

کمترین گل زده: سانفرانسیسکو ژاپن با ۲ گل زده

بیشترین خورده: موآتگ‌سونگ یونایتد تایلند با ۱۷ خورده

بدترین تفاضل گل: موآتگ‌سونگ یونایتد تایلند با ۱۳-

کمترین امتیاز: النصر امارات و موآتگ‌سونگ یونایتد تایلند با یک امتیاز

بدترین تیم: موآتگ‌سونگ یونایتد تایلند (بدون برد، یک تساوی، ۵ باخت، ۴ زده، ۱۷ خورده، تفاضل گل ۱۳- و یک امتیاز)


Varzesh3.com | ورزش ۳
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.