فصل مدارس و دانشگاهها در راه هست و همچنان بعضی از محصلان شاید به دنبال داشتن یک دستگاه اسکتر سریع و به اصطلاح «دمدستی» هستند تا در مواقع ضروری، یک برگه و یا صفحهای خاص را کپی کرده و نسخهای از آن را در اختیار داشته باشند. در این پست، سعی شده که با معرفی ۵ نرمافزار در این رابطه، تا حدودی نیاز شما را به دستگاه اسکنر در مواقعی که مثلاً در دانشگاه هستید، برطرف نماید. این پست را دنبال کرده، تا با این ۵ نرمافزار آشنا شوید.
۱٫ TurboScan: نرمافزار TurboScan را میتوان جزو نرمافزارهای برتر در این باب دانست. این نرم افزار با در اختیار گذاشتن این قابلیت به کاربر خود که با ۳مرتبه عکسبرداری از همان صفحه در همان لحظه، یک کیفیت فوقالعادهای را از آن سند در اختیار شما قرار میدهد. همچنین میتوانید با اسکن کردن چندین صفحه در یک مرحله، همه آنها را در یک فایل در کنار هم داشته باشید. از نقاط قوت نرمافزار، امکان ایمیل کردن عکس اسکن شده از سند را مستقیماً از خود نرمافزار دانست. اما ضعف آن در قابلیت به اشتراک کذاری آن در فضاهای ابری همانند iCloud، Dropbox و… است.
میتوانید با پرداخت ۱٫۹۹$، آن را از App Store دانلود کنید.
۲٫ Scanner Pro: آپدیت اخیر این نرمافزار، هماهنگسازی آن با iCloud را اضافه کرده و این بدان معناست که با اسکن کردن یک سند، میتوانید آن را همزمان بر روی iPhone، iPod و iPad خود داشته باشید. اگر هم شما از iCloud یا Dropbox استفاده نمیکنید، میتوانید با استفاده از Google Drive، Evernote و یا E-mail آن را به اشتراک بگذارید. مثل نرمافزار قبلی، میتوان با استفاده از آن، چندین سند را اسکن و همه آن را در یک فایل قرار داد. فایل های ذخیره شده، در دو فرمت PDF و JPG، بسته به تنظیمات داده شده توسط کاربر، قابل تغییر است.
میتوانید با پرداخت ۶٫۹۹$، آن را از App Store دانلود کنید.
۳٫ Genius Scan: در مقابل دو نرمافزار بالا که بصورت غیر رایگان هستند، Genius Scan یک انتخاب بسیار خوب برای گروهی از افراد که تمایل به پرداخت هزینه ندارد، است. تمامی قابلیت ها و تنظیمات یک نرمافزار پولی از لحاظ تنظیمات نور و تصویر و… را دارا می باشد. همچنان میتوانید با انتخاب نوع فرمت ذخیره، از بین چند فرمت، یکی را برگزینید. تنها در صورتی که نیازمند استفاده از سرویس فضای ابری مانند Dropbox و یا Google Drive هستید، میبایست نسخه پولی آن با مبلغ ۲٫۹۹$، خریداری کنید.
دریافت نسخه رایگان از App Store
۴٫ CamScanner Free: دومین نرمافزار رایگان، CamScanner است. برنامهای ساده که برای شما کار اسکن را به نحو احسن انحام میدهد. از قابلیت های نسخه رایگان آن میتوان به موارد ذیل اشاره کرد: اسکن سریع، ادغام فایل ها، حفاظت از فایل با پسورد، حذف، به اشتراک گذاری، تگ کردن و یا حتی آپلود کردن آن به سرویس های ابری — همه و همه در این نسخه رایگان. Dropbox، Google Drive، Evernote و Box.net توسط این نرم افزار کاملاً پشتیبانی میشوند.
دریافت نسخه رایگان از App Store
۵٫ Prizmo: بلاشک، Prizmo حرفه ای ترین نرم افزار را در این گروه ۵تایی دارد. تمامی امکانات نرم افزارهای قبلی رو کنار هم بگذارید، همه آن ها در این نرم افزار جمع شدهاند! اما یک قابلیت دیگری دارد که آن را از سایر نرم افزارها متمایز میکند؛ آن هم این هست که سندهای متنی را میتواند به سندهای قابل ویرایش تبدیل کند؛ قابلیتی که تنها این نرم افزار آن را دارا میباشد.
میتوانید با پرداخت ۹٫۹۹$، آن را از App Store دانلود کنید.
در انتها، به این نکته توجه داشته باشید که هنگام انجام یک اسکن از یک سند، ابتدا از قرار دادن آن روی یک سطح کاملاً صاف اطمینان حاصل کنید و نور را به میزان کافی تنظیم کنید تا بهترین کیفیت در اختیارتان قرار داده شود.
منبع مقاله
مطالب مرتبط
- رکورد شکنی اپل با پیش بینی فروش ۲۰ میلیون iPad در ربع سوم سال ۲۰۱۲
- سود خالص «اپل» در سه ماهه اول دوبرابر شد
- راهنمای تعمیر و نگهداری خودرو در آیفون شما!
- آینده بازار در دست تبلت موبایل ها
- Ouya یک کنسول بازی اندروئیدی، رکورد جمع آوری سرمایه را شکست