ایجاد کمیته ارزی مشترک بین مجلس و دولت

۱۹م آذر ،

بینا- مجلس و دولت با تشکیل کمیته ای تازه به ریاست نایب رئیس مجلس تصمیماتی مبتکرانه برای تعیین قیمت ارز در بودجه سال ۹۲ با کمک اساتید علم اقتصاد و تعیین سقف بودجه سال آینده گرفتند.
به گزارش بینا، جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با مهر از تشکیل کمیته مشترک بین مجلس و دولت در خصوص بررسی بودجه سال ۹۲ خبر داد.
وی گفت: این کمیته در اولین جلسه خود که به ریاست محمد حسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس و بنا به درخواست رئیس جمهور با حضور نمایندگانی از دولت و مجلس تشکیل شد و قرار است دربارهٔ چارچوب های بودجه سال آینده بحث و گفتگو شود تا به توافقاتی برسند.
اعضای این کمیته مشترک محمد حسن ابوترابی فرد، جعفر قادری، احمد توکلی، رضاعبداللهی، علی اکبرآقایی، غلامرضا تاجگردون، غلامحسین مصباحی مقدم و بهروزمرادی معاونت برنامه ریزی و نظارت رهبردی ریاست جمهوری از دولت می باشند.
یکی از نمایندگان حاضر در این جلسه که خواست نامش فاش نشود به خبرنگار مهر گفت: در این کمیته تصمیم گرفته شد تا برای اولین بار یک تیم کارشناسی شامل اساتید دانشگاه قیمت واقعی ارز را در کشور محاسبه و به این کمیته گزارش دهند.
به گفته وی این کمیته تصمیم دارد پیش از تعیین سقف بودجه سال ۹۲ قیمت ارز را برای لایحه بودجه تعیین کند و حجم کلی بودجه را بر اساس این قیمت محاسبه و تعیین کند.
این تصمیم در حالی است که پیش از این در بررسی بودجه سال های قبل ابتدا حجم کلی بودجه در نظر گرفته می شد و سپس قیمت ارز را محاسبه می کردند .
قادری دربارهٔ پایان مهلت قانونی دولت برای ارسال لایحه بودجه و احتمال تاخیر بیشتر در آن به بهانه تصمیم گیری در کمیته مشترک تازه التاسیس گفت : نمایندگان مجلس پیگیر ارسال لایحه بودجه سال۹۲ از دولت می باشند، برگزاری جلسات کمیته مشترک بین دولت و مجلس به این مفهوم نیست که دولت در ارسال لایحه بودجه تاخیرکند، جلسات این کمیته مشترک می تواند بعد از ارسال لایحه بودجه نیز ادامه داشته باشد.
به گفته این عضو کمیسیون مشترک دولت و مجلس در اولین جلسه این کمیته در خصوص درآمد حاصل از نفت ، بودجه جاری و عمرانی کشور و افزایش حقوق و مزایای دولت و مباحث کلی در باره بودجه گفتگو شده است.
وی از برگزاری جلسه بعدی این کمیته در روز یکشنبه ۱۹ خرداد خبر داد.

RSS
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.