بازگشت هر فرد آسیب دیده به جامعه ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نفریه در همایش توانمندسازی که در استان یزد برگزار شد، اظهار داشت: براساس بند(الف و ب) ماده(۳۹) برنامه پنجم توسعه توانمندسازی برعهده سازمان بهزیستی گذاشته شده است، به همین دلیل شناسایی و بازبینی نقاط قوت و ضعف و شناسایی روشها و راهکارهای جدید در خصوص توانمندسازی از جمله اقداماتی است که جزء اهداف و اولویتهای سازمان بهزیستی قرار دارد.

وی از خروج ۱۹۰۰ نفر از مددجویان از چرخه حمایتی سازمان بهزیستی طی سال گذشته خبر داد و گفت: تمامی این افراد زنان سرپرست خانوار بودند که با توانمندسازی از چرخه حمایتی خارج شدند.

نفریه افزود: توانمندسازی افراد هدف بهزیستی در گروههای مختلف از جمله اقداماتی است که در سال جاری در دستور کار قرار دارد به طوریکه با تدوین الگوی توانمندسازی ایرانی – اسلامی قدمهای مثبتی در این خصوص برداشته خواهد شد.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷۴ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارد که در این میان ۱۱۵ هزار نفر آنها قابل بازتوانی هستند و مابقی نیز بالای ۶۰ سال و از کار افتاده بوده که امکان بازتوانی آنها وجود ندارد.

به گفته نفریه، سال گذشته ۱۰ تا ۱۲ درصد خانوارهای تحت پوشش با استفاده از برنامه های سازمان بهزیستی توانمند شده اند.

وی با اشاره به اینکه هر فرد آسیب دیده در صورت بازگشت به جامعه ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد، گفت: به همین دلیل بهتر است قبل از وقوع آسیب، اقدامات پیشگیرانه لازم در خصوص آن انجام شود که توانمندسازی می تواند نقش مهمی در این خصوص داشته باشد.


MehrNews Rss Feed

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.