بررسی مشکلات و گلایه‌های مشترکان مبین‌نت

گرد آوری توسط گروه فن آوری اطلاعات پایگاه اینترنتی خبری ممتاز نیوز

مدیر عامل شرکت ارتباطات مبین‌نت گفت: مودم‌های ما صد‌درصد تولید کره جنوبی است و شاید به همین سبب است که کمی قیمت آنها بالا به نظر می‌رسند.
 
ناصر حسین اصفهانی در نشستی خبری اظهار کرد: قرار بر آن است که در آینده‌ای نزدیک مودم‌های تازه مبین‌نت که قابلیت کار با GPRS و وایمکس را دارند و دو منظوره محسوب می‌شوند وارد بازار شوند و با ورود آنها به بازار کاربران می‌توانند علاوه بر شبکه مبین‌نت از سیم‌کارت‌های خود نیز کمک بگیرند و اینترنت موبایل GPRS داشته باشند.
 
وی دربارهٔ قیمت این مودم اظهار کرد: هنوز قیمت مشخصی برای این مودم در نظر گرفته نشده اما احتمالا قیمت آن ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان بیشتر از مودم‌های فعلی ما که با قیمت ۲۶۰ هزار تومان به فروش می‌روند، خواهد بود.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی‌کنید که قیمت این مودم‌ها کمی بالاست، توضیح داد: ما قیمت خریدمان هم بالاست چرا که مودم‌های ما صد‌درصد تولید کره جنوبی می باشند علاوه بر این ممکن است آنهایی که مودم‌های خود را با قیمت پایین‌تر عرضه می‌کنند یارانه کلان دریافت کرده و یا هزینه‌ی مودم را از محل درآمد‌های خود جبران کند و یا متقبل ضرر و زیان شوند که این موضوع در فعالیت‌های یک اپراتور طبیعتا توجیه ندارد.
 
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که خدمات مبین‌نت چگونه ارزیابی می‌کنید و این‌که در حال حاضر مشترکان متعددی نسبت به خدمات این شرکت گلایه دارند، اظهار کرد: به‌طور کلی خدماتی که متکی به شبکه‌های رادیویی و سلولی می باشند بستگی بسیار بسیاری به موقعیت جغرافیایی فرد دارند و ممکن است کیفیت خدمات آنها در نقطه‌ای خوب و در نقطه‌ای دیگر کیفیت آنها کمتر باشد قاعدتا ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت ادامه داد: ما هم ممکن است مانند سایر ارائه‌کنندگان اینترنت گاهی با نقاط ضعفی مواجه باشیم که تلاش داریم این نقاط ضعف را برطرف کنیم اما به هرحال همواره تا زمانی که توسعه‌ی شبکه یک شرکت کامل نشده است ممکن است گاهی به ناچار اختلالاتی ایجاد شود.
 
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: این شرکت در حال حاضر ۱۲۲ شهر را آنتن می‌دهد که عمده‌ی آنها شهرهای بزرگ و متوسط می باشند.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت دربارهٔ‌ی تعداد مشترکان شرکت مبین‌نت اظهار کرد: در سال ۹۰ یعنی یکسال پس از راه‌اندازی شرکت مبین‌نت ما حدود ۱۵ هزار مشترک داشتیم که اکنون این رقم به ۵۲۵ هزار نفر رسیده است و می‌توان به راحتی گفت که اگر بحث تأمین مودم و مشکلات ارزی نبود به راحتی این رقم تا ۶۰۰ هزار مشترک هم رسیده بود.
 
وی در ادامه یادآور شد: شرکت مبین‌نت در حال حاضر ظرفیت آن را دارد که تعداد مشترکان خود را تا یک میلیون و ۲۰۰ نفر گسترش دهد که اگر به دلایلی مانند رقابت نتواند از تمام این ظرفیت استفاده کند می‌تواند حداقل تا ۹۰۰ هزار مشترک داشته باشد.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در ارتباط با گلایه‌های کاربران مبین‌نت و مشکلات آنها در خصوص مراکز تماس با مشترکان توضیح داد: در این زمینه برنامه‌ریزی‌های متعددی صورت گرفته که این مراکز و تعداد نیروهای آنها ارتقاء داده شود که اکنون نیز بخشی از این موضوع محقق شده است و وضعیت صف‌های انتظار پاسخ‌گویی ما نسبت به قبل بهبود یافته و مدت انتظار آنها کاهش یافته است.
 
وی هم‌چنین یادآور شد: گاه ممکن است خط‌های تلفنی که برای ارتباط با مشترکان این شرکت در نظر گرفته شده به دلایل مختلف دچار مشکل شود اما این بدان معنی نیست که کیفیت پاسخ‌گویی این شرکت پایین است.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در ادامه یادآور شد: در حال حاضر در شهرهایی مانند تهران به سبب سرعت بالای ساخت‌وساز گاهی مشکلات متعددی برای شرکت مبین‌نت وجود دارد که در این میان سرعت دریافت مجوز‌ها برای نصب تجهیزات لازم به اندازه سرعت ساخت‌وساز در تهران نیست که همین موضوع مشکلات متعددی را برای مبین‌نت ایجاد کرده است.
 
وی ادامه داد: طبق برنامه ما حداقل باید ۷۰ پایگاه اینترنتی دیگر نیز می‌داشتیم، اما روند کند ارائه‌ی مجوز از سوی شهرداری سبب شده است که اکنون در نقاطی مانند غرب یا جنوب غرب تهران موفق به آنتن‌دهی نشویم و در بعضی از نقاطی که تعداد مشترکان ما اشباع شده هم به راحتی امکان افزایش ظرفیت را نداشته باشیم در صورتی که تجهیزات و نیروی کار ما آماده است و همه چیز در انتظار مجوز‌های لازم مانده است.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در پایان دربارهٔ‌ی احتمال کاهش تعرفه‌های اینترنت مبین‌نت اظهار کرد: کاهش تعرفه‌ها بسیار سیاست ما نیست، چرا که سقف تعرفه‌ای که ما بنا بر اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، می‌توانیم دریافت کنیم از چهار سال پیش تاکنون هیچ افزایشی نداشته است و ما معتقدیم باید این نظام تغییر کند و تعرفه‌های ما به موبایل نزدیک‌تر شود.

ایستنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.