به ۳دلـیـل پـای آقـایـان بـو مـی دهـد!

  عکس های جذاب امروز ارسال برای دوستان

 به ۳دلـیـل پـای آقـایـان بـو مـی دهـد!

یکی از سوال هایی که همواره مطرح می شود، این است که چرا پای آقایان بیشتر از پای خانم ها بو می گیرد و این بو در فصل تابستان شدیدتر و غیرقابل تحمل تر می شود…

خواندن این مطلب می تواند دلایل این موضوع را برایتان روشن کند و راه های کنار آمدن یا برطرف کردن بوی ناخوشایند پا را هم به شما نشان دهد.

● دلیل اول

ماندن طولانی مدت پا در کفش

اولین و مهم ترین دلیل بوگرفتن پای آقایان این است که پای آنها مدت زمان بیشتری در طول شبانه روز داخل کفش می ماند. وقتی پا برای مدت طولانی داخل کفش ها محبوس شود، فضای مناسب برای تعریق و رشد باکتری هایی که عامل ایجاد بوی بد پا می شوند،

در محیط مرطوب کفش به وجود می آید. معمولا کفش آقایان از کفش خانم ها پوشیده تر است و پای آنها بیشتر در معرض تعریق و بوگرفتن قرار می گیرد.

معمولا کفش خانم ها فضای بیشتری برای تبادل هوا دارد و همین امر باعث می شود که پایشان کمتر بو بگیرد. ضمن اینکه خانم ها مدت کوتاه تری در طول روز خارج از منزل هستند.

چاره چیست؟ اگر می توانید، به محض رسیدن به محل کار کفش خود را دربیاورید و به جای آن یک صندل طبی راحت بپوشید. اگر هم امکان این کار برایتان وجود ندارد، حداقل ۳ تا ۴ مرتبه در طول روز پای خود را چند دقیقه از کفش ها خارج کنید و اجازه دهید تا پا و داخل کفش هایتان کمی هوا بخورند.

با این کار زمینه تعریق زیاد، ایجاد رطوبت و باکتری در کفش هایتان فراهم نمی شود. چاره دیگر این است که در فصل تابستان کفش هایی که روزنه های ریز و درشتی برای تبادل هوا روی آنها تعبیه شده است، بپوشید تا با مشکل بو گرفتن پاهایتان مواجه نشوید. ضمن اینکه شستن پاها بلافاصله پس از رسیدن به منزل می تواند از ماندگاری بوی بد در پاها پیشگیری کند.

● دلیل دوم

بو گرفتن ژنتیکی پا

برخی از افراد به طور ژنتیکی با مشکل تعریق بیش از اندازه کف دست و پا مواجه هستند. اگر این افراد در شرایط استرس زا قرار بگیرند یا به بیماری های تیرویید مبتلا باشند، تعریق کف دست و پایشان آنقدر زیاد می شود که باید مسایل مطرح شده را بیشتر از سایر افراد رعایت کنند تا پاهایشان بو نگیرد.

چاره چیست؟ از آنجا که ممکن است پای این افراد در طول روز به شدت عرق کند و کفش آنها کاملا خیس شود، به آنها توصیه می کنیم یا چند بار در طول روز پاهای خود را از کفش خارج کنند یا اگر می توانند در محل کار صندل های مناسب و روباز به جای کفش بپوشند.

● دلیل سوم

توجه نداشتن به بهداشت کفش ها

متاسفانه یکی دیگر از دلایل بو گرفتن پای مردها، توجه نداشتن آنها به بهداشت پا و کفش هایشان است. معمولا کمتر مردی پیدا می شود که مانند خانم ها حداقل ماهی یا دوماهی یک مرتبه داخل و خارج کفش خود را کاملا بشوید.

باید این را هم بدانید که رعایت نکردن بهداشت در ناحیه زیر بغل و کشاله ران آقایان هم می تواند آلودگی های باکتریایی و ابتلا به بوی ناخوشایند را در این نواحی به همراه داشته باشد. به طور کلی، تعریق از موثرترین عوامل ایجاد آلودگی های باکتریایی و بوی بد پاست.

چاره چیست؟ حداقل هر ۳۵ تا ۴۰ روز یک مرتبه کفش خود را با آب و مواد شوینده مناسب بشویید. حتما اگر قرار است تمام روز پاهایتان داخل کفش بماند، یک جوراب اضافه داخل کیفتان بگذارید و در میانه روز جوراب های مرطوب و آلوده خود را با جوراب های خشک و تمیزتان عوض کنید.

منبع:روزنامه سلامت

گردآوری : پایگاه اینترنتی ممتازنیوز

تاریخ نشر سه شنبه ۱۰ مرداد   مشاهده : ۱۶   | بازدید از صفحه اول


ممتازنیوز – پزشکی

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.