بیانیه جامعه اصناف سینمایی در اعتراض به نحوه توزیع سبد کالای ماه رمضان

به گزارش سینمانگار، جامعه اصناف سینمایی با صدور بیانیه ای نسبت به آنچه که آنرا “شیوه نا مناسب توزیع سبد کالای ماه مبارک رمضان از سوی هیات موسوم به ساماندهی” نام برده به شدت اعتراض کرد.

متن بیانیه جامعه اصناف سینمایی که نسخه ای از آن برای سینمانگار ارسال شده به شرح زیر است:

بار دیگر شیوه نا مناسب توزیع سبد کالای ماه مبارک رمضان از سوی هیات موسوم به ساماندهی موجب شد تا بر بی کفایتی و فرصت طلبی این هیات مهر تایید بخورد.

تکرار شیوه اسف بار توزیع هدیه رییس جمهوری بین هنرمندان سینما در روزهای پایانی سال گذشته و مراعات نکردن احترام هنرمندان کماکان گویای آن است که برای برخی، همچنان خودنمایی و نمایش رسانه ای مهم تر از رعایت شان و منزلت هنرمند است؛ شیوه ای که این بار نیز موجبات اعتراض جمعی ازهنرمندان را فراهم آورد.

این در حالی است که این هیات درصدد سوء استفاده از این ماجرا به نام خود – حتی با استفاده از نام خانه سینما- است. همچنین شبهه افکنی های نخ نما شده ای مطرح می شود که نیازمند پاسخگویی است.

از این رو کمیته هماهنگی جامعه اصناف سینمای ایران ذکر چند نکته را ضروری می داند:

یک: ناتوانی هیات موسوم به ساماندهی در توزیع مناسب سبد کالا و سوء مدیریت در این باره باعث شد این هیات دست به دامان کمیته هماهنگی و روسای صنوف شود و اگر همکاری روسای صنوف سینمایی نبود، این هدایا تا همین اندازه هم در اختیار اعضای صنوف قرار نمی گرفت.

هدیه ای که می توانست به سادگی به شیوه ای محترمانه توزیع شود، با یک شوی بی برنامه، بار دیگر به وهن اهالی شریف سینما انجامید و ازدحامی بی مورد را موجب شد و مهلت بسیار اندک برای دریافت حواله کالادریافت کالا و همچنین، شیوه و مکان تحویل کالا موجب شد بسیاری از هنرمندان از دریافت این سبد صرفنظر کنند.

دو: ایجاد این شبهه که “کمک های رییس جمهور در سال های پیش هم در اختیار خانه سینما قرار می گرفته ولی به دست اعضا نمی رسید” ادعایی کذب و بی اساس است. رسما اعلام می کنیم هیچ کمک مالی یا رفاهی از سوی دولت به خانه سینما و اعضای آن اهدا نشده و طرح اینگونه شبهات تنها با هدف تفرقه افکنی مطرح می شود. ضمن آنکه اساسا نام هدیه رییس جمهور به سینماگران پس از برخورد وزارت ارشاد با خانه سینما، به گوش رسید.

سه: خانه سینما در سال های گذشته  به اشکال دیگر در ماه رمضان خدمات به اعضا ارائه می کرد و بر اساس توان مالی خود و کمک سازمان های مربوط، تا حد توان بن هایی را میان اعضای صنوف توزیع می کرد و این امر در سال های اخیر بطور مرتب به انجام رسیده است.

چهار: جامعه اصناف سینمای ایران، همچنان کمیته موسوم به ساماندهی را به رسمیت نمی شناسد و این هیات را در اندازه ای نمی داند که توان بازکردن یا بستن خانه سینما را داشته باشد. اساسا این نکته  که این هیات در خانه سینمای شماره ۲، “میزبان” صنوف سینمایی است، ادعایی گزاف و کذب محض است. توزیع حواله سبد کالا با همکاری روسای صنوف انجام می شود و روسای صنوف و شوراهای مرکزی “میزبان” اعضای خانه هستند.

پنج: کمیته هماهنگی جامعه اصناف سینمای ایران هیات موسوم به ساماتدهی را به دلیل اثبات مکرر بی کفایتی و بی برنامگی، بی نظمی ورعایت نکردن شان سینماگران و تلاش برای تفرقه افکنی میان سینماگران، به استعفا توصیه می کند.

شش: جامعه اصناف سینمایی ایران امیدوار است هرنهاد و سازمانی که با هر نیتی به میدان کمک به صنوف سینمایی وارد می شود، پیش از هر چیز، عزت و احترام هنرمندان را نصب العین قرار دهد.

کمیته هماهنگی جامعه اصناف سینمای ایران متشکل از شش عضو است که با انتخاب روسای ۲۵ صنف سینمایی امور هماهنگی و اطلاع رسانی اصناف سینمایی را بر عهده دارد. غلامرضا موسوی، همایون اسعدیان، آناهید آباد، مرتضی ندایی، کیوان کثیریان و زینت رضا اعضای این کمیته را تشکیل می دهند.
 


سینما نگار

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.