تغییر قانون انتخابات در زمان نزدیک به برگزاری آن، مشکل‌آفرین است/کاهش هزینه‌ها با هم‌زمان شدن برگزاری دو انتخابات

عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: تغییر قانون انتخابات در زمان نزدیک به برگزاری آن، می‌تواند مشکل‌آفرین باشد چرا که عجله آفت است و ممکن است کار کارشناسی و متعهدانه صورت نگیرد.

احمد نجابت در گفتگو با خبرنگار احزابممتازنیوز، درباره تغییر و اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: احزاب در جمهوری‌اسلامی ایران از جایگاه مطلوبی برخوردار نیستند اما با این وجود کارشناسان با همراهی سایر دلسوزان نظام و انقلاب تاکنون چند بار  قانون انتخابات را اصلاح کرده‌اند.

عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به هم‌زمان برگزار شدن انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات مجلس شورای اسلامی با خبرگان رهبری، ادامه داد: اصلاح سن رأی دهندگان از ۱۶ به ۱۸ سال در یک دوره و هم‌ زمان شدن برگزاری دو انتخابات با یکدیگر، به کاهش تنش‌های سیاسی و هزینه‌های برگزاری انتخابات منجر شد.

وی افزود: در حال حاضر نیز نمایندگان مجلس طی یک طرح دو فوریتی خواستار اصلاح قانون انتخابات شدند که البته تاکنون ۱۱ ماده از ۹۴ ماده آن تغییر کرده که هنوز به تصویب مجلس نرسیده است اما این مسئله نیز به کارهای کارشناسی نیاز دارد.

نجابت با اشاره به برخی ایرادهای اصلاح قانون انتخاباتی، تصریح کرد: برای مثال در این قانون آمده که  نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری باید از ۶ ماه قبل از سمت خود استعفا کند که این امر با توجه به برخی از سمت‌های حساس امکان ندارد یعنی یک رییس مجلس، وزیر امور خارجه و یا حتی رییس جمهوری که در دوره اول ریاست جمهوری خود است، نمی‌تواند از سمت فعلی خود برای ۶ ماه استعفا دهد.

وی تأکید کرد: تغییر قانون انتخابات در زمان نزدیک به برگزاری آن، می‌تواند مشکل‌آفرین باشد چرا که عجله آفت است و ممکن است کار کارشناسی متعهدانه صورت نگیرد.

عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پایان با اشاره به تعیین تغییرات لازم درباره قانون تبلیغات در انتخابات خاطر نشان کرد: هم اکنون از مرحله جنگ و جدال گذشته‌ایم و جنگ پوسترها نیز خاتمه یافته است، اکنون زمان آن است که کاندیداها پاسخگو باشند و بگویند هزینه‌های انتخاباتی را از کجا می‌آورند، ‌همچنین رسانه‌ها موظف‌اند از نامزدها درباره تیم انتخابی‌شان،‌ روش برخورد با آمریکا و سایر موارد حساس درباره فعالیت کاندیداها درصورت انتخاب شدنشان به عنوان رییس جمهور سؤال کنند.

انتهای پیام/


باشگاه خبرنگاران

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.