حضور پدران در اتاق زایمان

بر اساس این گزارش شوهر با ثبت فواصل انقباضات ، همسرش را برای نزدیک شدن به انقباض بعدی آماده کرده و با حضور خود ، ترس مادر از تنهایی در اتاق زایمان را کاهش می دهد. همچنین با حضور پدر در اتاق عمل ، نیاز به مواد بی حس کننده و داروهای مسکن در آنها به شدت کاهش یافته و واکنش مثبت تری نسبت به نوزاد متولد شده دارند.
این موضوع مدتی است که در بیمارستانهای خصوصی انجام می شود،اما گویا قرار است در بیمارستانهای دولتی هم این کار انجام شود.
زهرا ترابی مسئول زایشگاه بیمارستان ضیائیان از اجرایی کردن حضور همسر در اتاق زایمان از پاییز امسال خبر داد و می گوید: زیرساخت‌های لازم برای اجرای این برنامه در بیمارستان فراهم شده است به طوری که با اجرایی کردن طرح، هر فرد برای زایمان در یک اتاق و با حضور یک ماما مورد مراقبت قرار می‌گیرد.
وی درباره مزیتهای این طرح می افزاید: حضور پدر در اتاق زایمان، باعث افزایش اعتماد به نفس زنان حین زایمان می‌شود و به علت اثر تسکین‌ دهندگی‌ تا حدودی از شدت دردهای زایمانی می‌کاهد و مادر کمتر نیاز به بی‌حس کننده و داروهای تسکین دهنده دارد و حتی طول مدت زایمان کوتاه شده و به دنبال آن باعث ارتباط هر چه سریعتر پدر و فرزند می شود.
وی ادامه می دهد: همسران هنگام حضور در اتاق زایمان باید آموزش مناسبی درخصوص حمایت‌های دوران بارداری ببینند تا بتوانند همراهی مناسبی، هنگام زایمان داشته باشند در غیر این صورت می تواند باعث دخالت بی‌جای او در کار پزشک شود و جهت انجام این امر بایستی در کلاسهای آموزشی به مدت ۸ جلسه شرکت کنند.
ترابی با بیان اینکه این طرح در بسیاری از کشورهای غربی سابقه‌ای طولانی دارد، اظهار کرد: حضور همسر در اتاق زایمان در کشورهای اسلامی امری غیرعادی است اما منع قانونی ندارد و برای اجرایی کردن این موضوع نیازمند فضاهای جداگانه است که امکان آن در این بیمارستان فراهم شده است.
ترابی از اجرایی کردن حضور همسر در اتاق زایمان بیمارستان ضیائیان از پاییز امسال خبر می دهد ومی گوید: زیرساخت‌های لازم برای اجرای این برنامه در بیمارستان فراهم شده است به طوری که با اجرایی کردن طرح، هر فرد برای زایمان در یک اتاق و با حضور یک ماما مورد مراقبت قرار می گیرد.
۴۵۲۳۲

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.