دستبرد به حساب های بانکی دانشجویان و کارمندان با نرم افزار جاسوسی

جوانی که با نصب نرم افزار جاسوسی روی سیستم رایانه ای یک دانشگاه به حساب های بانکی دانشجویان و کارمندان دستبرد می زد، پس از حدود ۴ ماه فعالیت اطلاعاتی، دستگیر شد.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران به نقل از صبحانه آنلاین، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی روز قبل با بیان این مطلب به خراسان گفت: چند ماه قبل خانم دانشجویی به پلیس فتا مراجعه کرد و ضمن تسلیم شکوائیه ای گفت: فرد یا اشخاص ناشناسی از طریق اینترنت به حساب بانکی ام دستبرد زده و مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان سرقت کرده اند.

سرهنگ سیدمحسن عرفانی افزود: با توجه به حساسیت موضوع گروهی از کارآگاهان ورزیده پلیس فتا، مأمور رسیدگی به این پرونده شدند و عملیات اطلاعاتی خود را در فضای مجازی آغاز کردند.

وی اضافه کرد: در حالی که بررسی های پلیس در این باره ادامه داشت تعداد دیگری از دانشجویان و کارمندان نیز شکایت های مشابهی را اعلام کردند که تحقیقات بیشتر نشان داد: همه طعمه ها در یک دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند و یا از کارمندان همان دانشگاه می باشند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با به دست آمدن این اطلاعات مشخص شد که عامل دستبرد به حساب های بانکی با استفاده از سیستم رایانه ای دانشگاه مذکور توانسته است اطلاعات و رمزهای دوم طعمه های خود را به دست آورد.

بنابراین عملیات پلیس به طور نامحسوس در این دانشگاه آغاز شد تا این که کارآگاهان با استفاده از تجربیات قبل و انجام یک سری فعالیت های پلیسی موفق شدند به یک نرم افزار جاسوسی موسوم به «کیلاگر» دسترسی پیدا کنند که روی یک سیستم رایانه ای در کافی نت دانشگاه نصب شده بود.

سرهنگ عرفانی خاطرنشان کرد: بررسی های بیشتر پلیس بیانگر آن بود که فردی با نصب این نرم افزار به اطلاعات حساب های بانکی دانشجویان و کارمندانی که از رایانه کافی نت استفاده می کردند دسترسی یافته و بدین ترتیب به حساب های آنان دستبرد زده است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد که متهم مذکور برای فریب پلیس و به خاطر آن که شناسایی نشود پول ها را به حساب های مختلف منتقل و سپس اقدام به خرید اینترنتی می کرد و آن ها را به فروش می رساند. وی گفت: با به دست آمدن این اطلاعات، کارآگاهان در یک عملیات غافلگیرانه، جوان ۲۴ ساله ای به نام «ع» را دستگیر و برای انجام بازجویی به پلیس فتا هدایت کردند.

این جوان که با ملاحظه اسناد و مدارک انکارناپذیر چاره ای جز بیان حقیقت نمی دید به ناچار لب به اعتراف گشود و گفت: وقتی نرم افزار کیلاگر را روی سیستم نصب کردم ابتدا قصدم دستبرد به حساب های بانکی نبود اما بعدها وسوسه شدم و با دستبرد به حساب های بانکی دانشجویان اقدام به خرید کارت شارژ کردم.

سرهنگ سیدمحسن عرفانی یادآور شد: پس از انجام بازجویی ها مشخص شد این متهم تاکنون حدود ۵۰ میلیون تومان از حساب های بانکی برداشت کرده است و تاکنون ۱۷ تن از مالباختگان از این فرد شکایت کرده اند.

این مقام ارشد انتظامی در پایان گفت: متهم مذکور که پس از حدود ۴ ماه فعالیت پلیس دستگیر شده است با تشکیل پرونده مقدماتی، تحویل مراجع قضایی شد.


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.