دم خروس «ویکی لیکس» آشکار شد/ نشست سرنوشت ساز اجق وجق ها

فروش کتاب های مبتذل توسط دست فروشان میدان انقلاب تهران/ پرونده های متخلفان میلیاردی در سد اجرا/ رقابت تنگاتنگ فراریان جنبش سبز با نخبگان ایرانی! /محاکمه مهدی‌ هاشمی در دانشگاه…. از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های یکشنبه است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگارن،  اخبار ویژه روزنامه ها را در اینجا می توانید بخوانید:

روزنامه کیهان:

بولتون: بوش و اوباما مقابل ایران رفوزه شدند

سفیر دولت بوش در سازمان ملل اعلام کرد نه دولت بوش و نه دولت اوباما از آزمون تحریم و بی ثبات سازی جمهوری اسلامی موفق بیرون نیامده اند.

جان بولتون در رسانه آمریکایی-صهیونیستی «آلگماینه» نوشت: امروز دیگر بدیهی است که تحریمها علیه برنامه هسته ای ایران، تنها مایه خشنودی دل پیش برندگان این برنامه است که گمان کنند دستی جنبانده اند و کاری کرده اند. این تحریم ها در کنار کمک های مادی به جبهه مخالفان رژیم ایران می تواند به بی ثبات کردن حکومت تهران کمک کند ولی بدبختانه نه دولت بوش و نه دولت اوباما از این آزمون نمره نیاورده اند. و حتی تیم اوباما باور ندارد که تحریم ها برنامه اتمی ایران را متوقف کند.

وی خاطر نشان کرد: مشکل اساسی این است که امروز دیگر هیچ تحریم موثر قابل اجرایی وجود ندارد که حکومت ایران را از دنبال کردن آرمانهای هسته ای اش باز دارد. یک دهه قبل یا پیش تر از آن چنین چیزی امکان داشت، ولی حتی همان هنگام هم به همکاری کامل روسیه، چین و دیگران نیاز بود، با تحریم هایی جامع و با پشتوانه نه مثل تحریم های کذایی امروز. آن روز هم باید تحریم هایی می بود که ایران را کیش و مات کند نه اینکه در دور زدن تحریم ها چنین پیروزمند باشد. به هر حال این فرصت مدت هاست که از دست رفته است.

بولتون خواستار مرور نتایج ۱۰ سال تحریم ایران شد و نوشت: اگر مفسران و اهالی رسانه ها ظرفیت توجه بیشتر و طولانی تری به این مساله نشان می دادند تاریخچه ۱۰ سال تحریم علیه ایران را به یاد می آوردند. تحریم هایی یک جانبه از سوی آمریکا و دیگر کشورها و از همه گسترده تر از سوی اتحادیه اروپا و حتی گسترده تر، تحریم های شورای امنیت. تحریم، گاو آهن را از دست ایران نگرفته و ایران به شخم زدن خود ادامه می دهد. مدیر سازمان اطلاعات آمریکا ژنرال جیمز کلاپر، نیز در ماه ژانویه اعلام کرد که تحریم تاکنون موجب تغییر رفتار و سیاست ایران نشده است.

وی تصریح کرد: ایران سالیان سال احتمال تحریم را در نظر گرفته و برای آن پیش بینی دارد. تحریم برای ایران داستان امروز و دیروز نیست. برخی تحریم ها با برنامه ریزی های پیشرفته شان، حتی پیش از آنکه به مرحله عمل برسند برایشان چاره جویی می شود. برای مثال وکلای تحریم یک بار تایید کردند که منع صادرات محصولات و مشتقات نفت پالایشی به ایران، بهره گیری از این واقعیت است که ایران با وجود این که صادرکننده عمده نفت است، ظرفیت پالایشگاهی اش جوابگوی نیاز داخلی نیست. در پاسخ، ایران با تامین سرمایه گذاری به تقویت ظرفیت پالایشگاهی پرداخت و به طور چشمگیری یارانه گاز سوخت خانگی را کاهش داد تا با بالا رفتن بهای سوخت، تقاضای جاری را کم کند. و به این شیوه گام های موثری برداشت تا از ثروت هنگفت گاز خود در فراهم کردن سوخت ناوگان وسایل نقلیه شهری و نظامی بهره جوید. امروز تحریم نفت پالایش شده دیگر به عنوان گزینه موثری مورد بررسی قرار نمی گیرد.

جان بولتون می نویسد: به ما گفته اند که آخرین دور تحریم های مالی و تحریم نفت، متفاوت است ولی تحلیلگران بر این باورند که این دور نیز تحریم ها با شکست روبرو می شوند زیرا استثناهای گسترده ای که دولت اوباما برای تحریم ها قائل می شود، سست انگاری های اتحادیه اروپا در اجرای تحریم و تدابیر گسترده ایران نمی گذارند تحریم ها به جایی برسند. ایران از افزایش قیمت نفت که از اوایل دهه ۲۰۰۰ شروع شد ذخایر بزرگ ارز خارجی خود را انباشته است. شیوه های جهانی تبدیل پول را طراحی و به کار گرفته است و همچنین از چنان شیوه های قدرتمند فروش نفت بهره می گیرد و شاید از همه مهم تر اینکه تهران اراده ای بیش از اراده دولت اوباما دارد که در هر قضیه ای بر او می چربد. حتی پس از گفته های آقای کلاپر در ماه ژانویه نیز تاکنون هیچ کس نتوانسته ردی از شواهدی بیابد که با وجود به کارگیری حداکثر تحریم های تازه، ایران تغییر رفتار داده باشد. تنها شواهدی که از ایران دیده شد آزمایش موشکی اول ژوئیه بود و زیر و رو کشیدن قدرت نمایی در گفت وگوهای ۱+۵٫

بولتون در پایان خاطر نشان کرد: در سابقه تحریم های غرب و دستیابی ایران به پیشرفت های هسته ای، این تلاش های ایران است که به خط پایان نزدیک تر است تمام گزینه ها به صورت پیاپی شکست خورده اند.

می دانیم وظیفه اصلی شما فشار است ولی…!

«منوچهر-م» از عوامل آشوب های ۱۸ تیر سال ۷۸ و یکی از سرپل های سیا در آن مقطع، که همکاری با آمریکا و اسرائیل را بخشی از مبارزه!! می داند، گزارشی را که برای احمد شهید فرستاده است، منتشر کرد.

او در این نامه داستانی جیمز باندی از مبارزات پرثمر خود در تیر ماه آن سال ارائه کرده است. اما نکته جالب تر مقدمه انتقادی او خطاب به احمد شهید است. آنجا که می نویسد:

«تا اینجا آنچه که برای بسیاری از مردم ایران قابل فهم است اینکه در عمل شاهدند از یکسو، سیاستهای شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در راستای منافع قدرتهای نظامی و اقتصادی جهان غرب تنظیم شده است به طوری که تنها با اراده آن کشورهاست که سیاستهای شورای حقوق بشر در آن سازمان قابل پیگیری و اجرا می باشد و از دیگر سو، جهان غرب تاکنون در عمل نشان داده است که حتی در این عصر آگاهی یعنی عصر اینترنت و ماهواره هم، چون گذشته حقوق بشر در ایران را قربانی منفعت و مصلحت خویش می کند و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد هم به دلیل عدم استقلال کافی یعنی به دلیل برخورداری از استقلال نسبی در عمل چاره ای جز همراهی با آنان ندارد.

جناب احمد شهید، اینجانب بر این عقیده ام که انتخاب شما به عنوان نماینده اخیر از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد برای رسیدگی به امور مربوط به نقض حقوق بشر در ایران در حقیقت برای دفاع از استیفای حقوق پایمال شده مردم ایران صورت نگرفته است بلکه آن شورا به این منظور دست به انتخاب نماینده ای چون شما زده است تا در حقیقت نمایندگی شما در این امور به منزله اهرم فشاری باشد برای وادار کردن رژیم ایران جهت عقب نشینی از مواضع اصرار سرسختانه تولید سلاح های هسته ای و کشتارهای جمعی.»

یکی نیست بگوید تو که اینقدر خوب می دانی مأموریت احمد شهید فشار از سوی غرب به ایران است و نه احقاق حقوق بشر، پس این داستان سرایی ها برای چیست؟

گفتنی است بعد از انتصاب احمد شهید به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر از سوی سازمان ملل متحد، نماینده آمریکا در این سازمان اعلام کرد؛ آقای احمد شهید برای ارائه گزارش خود با کارشناسان وزارت خارجه ما همکاری نزدیک دارد!

نماینده آمریکا در سازمان ملل از گروههای اپوزیسیون نیز خواسته بود، ضمن همکاری با احمد شهید زمینه لازم برای گزارش وی از نقض حقوق بشر در ایران را فراهم آورند. بعد از این اظهارات، روزنامه فرانسوی فیگارو نوشت؛ قرار است احمد شهید گزارش خود را بعد از بررسی و تحقیق از نقض حقوق بشر در ایران ارائه دهد یا این گزارش از قبل آماده شده و احمد شهید فقط مأمور تسلیم آن به کمیته حقوق بشر سازمان ملل است!

اسرائیل: حزب الله امنیت دریایی ما را سلب کرده است

«حزب الله لبنان در آینده از موشک برای محاصره دریایی اسرائیل بهره خواهد برد.»

روزنامه القدس العربی به نقل از محافل نظامی رژیم صهیونیستی نوشت: نیروی دریایی اسرائیل از تهدید موشکی در آبهای بین المللی می هراسد زیرا حزب الله در آینده از موشک برای محاصره آبی اسرائیل بهره خواهد برد و این در حالی است که ۹۹ درصد صادرات این رژیم از طریق دریا انجام می شود اما متاسفانه تاکنون عواقب و خطرات محاصره دریایی در تل آویو درک نشده است.

به گفته افسر ارشد نیروی دریایی رژیم صهیونیستی پیش بینی سرویس های امنیتی نشان می دهد حزب الله از موشک هایی با برد ۳۰ مایل از سواحل لبنان برای هدف قرار دادن کشتی های تجاری اسرائیل و نه صرفا کشتی های جنگی برای جلوگیری از ورود آنها به بنادر فلسطین اشغالی استفاده خواهد کرد که این اقدام تبعات اقتصادی بسیار جدی برای تل آویو در پی خواهد داشت.

این گزارش می افزاید: بیشترین نگرانی تل آویو اعلام در اختیار داشتن موشک های نوع یاخوت از سوی سوریه است که بزرگترین تهدید برای ناوگان های غربی به شمار می آید علاوه بر این نیروی دریایی اسرائیل هنوز از یاد نبرده است که حزب الله با موشک های ایرانی ناو جنگی (ارتش اسرائیل) را هدف قرارداد و موجب مرگ ۴ نظامی و غرق ناو شد.

گزارش مؤسسه «پیو» از کاهش اعتماد مردم اروپا و آمریکا به سرمایه داری

آخرین نظرسنجی مؤسسه «پیو» نشان می دهد اعتماد شهروندان آمریکایی و اروپایی به سیستم سرمایه داری کاهش یافته است.

بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۸۴درصد شهروندان اروپایی و بیش از دو سوم شهروندان آمریکا نسبت به اوضاع مالی و اقتصادی ابراز نارضایتی کرده اند.

به گزارش دویچه وله در مقایسه آمار سال جاری مؤسسه «پیو» با نظرسنجی سال ۲۰۰۸ میلادی می توان دید که بی اعتمادی جهانیان به سیستم سرمایه داری، از زمان شروع بحران مالی به مراتب بیشتر شده است. در تحقیق آن سال عنوان شده بود که نیمی از مردم ۱۱ کشور از ۲۱ کشور مورد بررسی، همچنان باور دارند که اقتصاد آزاد به رفاه بیشتر منجر می شود. ریزش این باور بیش از همه نزد شهروندان کشورهایی دیده می شود که با «بحران یورو» دست و پنجه نرم می کنند. در تحقیق مؤسسه یاد شده آمده که این آمار نزد ایتالیایی ها ۲۰درصد و نزد اسپانیایی ها ۲۳درصد افت داشته است.

همچنین کمتر از یک سوم مردم آمریکا از اوضاع اقتصادی کشور خود ابراز رضایت کرده اند و در اروپا این میزان تنها ۱۶درصد بوده است. تعداد شهروندان ژاپنی خشنود از اوضاع مالی و اقتصادی فقط ۷درصد اعلام شده است.

نشست سرنوشت ساز اجق وجق ها

«من از سال ۱۹۹۴ در نشست های اپوزیسیون شرکت کردم یا آنها را پیگیری کردم. تنها پیشرفتی که در طی سالها در این نشست ها به چشم می آید، این بوده که پول بیشتری برای آنها خرج می شود، مخارج شرکت کننده ها پرداخت می شود و کیفیت هتل و شام و ناهار خیلی بهبود یافته؛ وگرنه این نشست ها بدین گونه خلاصه می شود: آمدند و نشستند و حرف زدند و خوردند و برخاستند و رفتند».

این مطلب را پایگاه اینترنتی خودنویس به نقل از یکی از عناصر ضدانقلاب درباره نشست اخیر اپوزیسیون (موسوم به بروکسل) عنوان کرد که به میزبانی گروهی از عناصر سلطنت طلب و برخی چهره های تندرو آمریکایی برگزار شده بود. این ضد انقلاب مقیم لندن یادآور شده است: مشکل من با تفکری است که می پندارد تعدادی از مخالفان خارج کشور می توانند با شرکت در نشست دوروزه، آلترناتیو جمهوری اسلامی شوند. نخستین مشکل چنین نشست هایی مشکل مشروعیت است. اگر قبول کنیم که مشروعیت از رای مردم بوجود می آید، افرادی که در این کنفرانس ها شرکت می کنند هیچگونه اختیاری از سوی مردم دریافت نکرده اند که مشروعیتی برای آلترناتیو بودن یا مدیریت دوران گذار داشته باشند. اینان نه تنها چنین مشروعیتی ندارند بلکه اکثریت قریب به اتفاق آنان حتی در بین مردم عادی، چه داخل و چه خارج، برای ایرانیان خارج از کشور هم حتی شناخته شده نیستند.

وی درباره اینکه معیار دعوت از شرکت کنندگان چیست، نوشت: این سوال را من خود از کسی که گویا اسپانسر کنفرانس بروکسل بوده است پرسیدم. پاسخی که از وی دریافت کردم عینا این بود «یک تیم شش نفره، دوستان و آشنایان خود را گزینش و سپس دعوت می کنند». اینکه این تیم شش نفره چه کسانی هستند، بماند، ولی براستی انتخاب «دوستان و آشنایان» گواه دیگری بود دال بر « در باغ نبودن» همین کسانی که این کنفرانس ها را برپا می کنند. البته خود اسپانسر برنامه هم اذعان داشت که «سی سال است دست از سیاست کشیده بوده و زیاد در باغ نیست». درباره شیوه انتخاب دعوت شدگان به کنفرانس پرسیدم مگر مهمانی هست که دوستان و آشنایان خود را دعوت می کنید؟ یعنی واقعا هیچ معیار دیگری به ذهنتان نمی رسد؟ اغلب شرکت کننده ها اصلا نیرویی نیستند که بتوان از نشست آنها بعنوان «اتحاد نیروها» نام برد. بر فرض اینکه آنها با هم متحد شوند هم می شود جمع صفر به علاوه صفر به علاوه… صفر که باز می شود همان صفر.

وی می افزاید: اکثر کسانی که در خارج از کشور فعال سیاسی شناخته شده هستند، یا در سایت های اپوزیسیون مقاله می نویسند و یا در تلویزیون های بی بی سی و صدای آمریکا مصاحبه انجام می دهند. همین! بنابراین من نمی دانم چه اصراری هست که یک گروه نویسنده که هیچ کارنامه اجرایی یا مدیریتی از خود ندارند با هم متحد شوند؟

خودنویس در پایان با اشاره به دربه دری عناصر فراری در خارج کشور نوشت: طوری شده که جمهوری اسلامی با خوشحالی از رفتن مخالفان استقبال می کند چرا که می داند در خارج از کشور نیروهای مخالفینش به هدر خواهد رفت. یا کاملا خواهند برید و یا همین فعالین سیاسی که خود را آلترناتیو می نامند آنها را نابود خواهند کرد. ده سال پیش دوستی به من گفت بهترین دوست جمهوری اسلامی اپوزیسیون خارج کشور است. متاسفانه هنوز این گفته درست است.

روزنامه وطن امروز:

خوشحالی حجاریان از نواخته شدن شیپور اختلاف اصولگرایان

سعید حجاریان در دیدار جمعی از دانشجویان گفته است: «یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌های جبهه اصلاحات در دوره اخیر، نواخته شدن شیپور رقابت میان اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم بود. این رقابت خیلی زود به افشاگری اصولگرایان علیه یکدیگر تبدیل شد».

حجاریان افزود: «ما باید ساز جدایی علی لاریجانی را در مجلس تشویق کنیم تا صدایش بلندتر شود. ما از آن تخم تفرقه‌ای که در انتخابات مجلس میان اصولگرایان کاشته شد در انتخابات ریاست‌جمهوری برداشت خواهیم کرد».

«وبا» یا «طاعون» اسرائیل کدام را انتخاب می‌کند؟

به نوشته روزنامه ‌هاآرتص در روز گذشته، جیورا ایلند، ژنرال بازنشسته اسرائیلی گفت: «اکنون اسرائیل با گزینه‌های غیرقابل اجرا، در مقابله با موضوع هسته‌ای ایران مواجه است». وی گفت: «اکنون اسرائیل میان انتخاب بمب اتمی ایران و بمباران کردن ایران، مانند انتخاب میان طاعون و وبا گرفتار شده است».

بنابر این گزارش، ایلند گفت: «سلاح هسته‌ای ایران، ۴ خطر بزرگ دارد؛ اول اینکه ایران می‌تواند با بمباران هسته‌ای اسرائیل، آن را از بین ببرد و اسرائیل هم زمانی برای عقب‌نشینی ندارد. خطر دوم ایجاد رقابت هسته‌ای در خاورمیانه است. سومین خطر این است که وضعیت اسرائیل بسیار وخیم خواهد شد و در نتیجه توانایی‌های اسرائیل بشدت کاهش می‌یابد و دچار ضعف می‌شود.

این امر موجب خونریزی‌ها و کشته شدن افراد زیادی خواهد شد. خطر چهارم این است که دیگر کشورهای مسلمان همچون اندونزی هم به دنبال سلاح اتمی خواهند رفت». وی در ادامه به تحلیل عواقب حمله به ایران پرداخته و گفت: «حال آیا بمباران ایران خطرناک‌تر از بمب اتم ایران است؟ باید گفت حمله به ایران نیز ۴ خطر بزرگ دارد؛ اولین خطر این است که این حمله با شکست مواجه خواهد شد چرا که هدف غیرقابل نفوذ است و تنها می‌توان خسارت‌های فیزیکی به تاسیسات ایران وارد کرد.

در این حالت اگر اسرائیل ۱۰ هواپیما از دست بدهد، ۱۰ خلبان از دست داده و این خوب نیست. خطر دوم این است که اسرائیل در معرض خطر قرار می‌گیرد. سومین خطر این خواهد بود که ایران آشکارا به دنبال سلاح هسته‌ای خواهد رفت و در مدت کوتاهی به آن دست خواهد یافت.

در حالی که ایران ادعا می‌کند به دنبال سلاح هسته‌ای نیست، اگر اسرائیل به این کشور حمله کند، بهانه‌ای می‌شود تا ایران بلافاصله سراغ ساخت بمب اتمی برود. خطر چهارم هم این است که ایران به اهداف آمریکایی خود درخلیج‌فارس حمله می‌کند و این امر موجب افزایش قیمت نفت می‌شود. اگر این اتفاق رخ دهد، جهان از دست اسرائیل عصبانی خواهد شد. در نتیجه انتخاب میان بمب اتمی ایران و بمباران این کشور، انتخاب میان طاعون و وبا است».

محاکمه مهدی‌ هاشمی در دانشگاه

در حالی که شایعات و حرف و حدیث‌های زیادی درباره پرونده قضایی مهدی ‌هاشمی جریان دارد، به ابتکار یک گروه دانشجویی، وی دادگاهی می‌شود. این گروه دانشجویی که با امضای «جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران» نامه خود را منتشر کرده ‌است، قرار است در «اولین فرصت» وی را به صورت نمادین و در یکی از دانشگاه‌های شهر تهران دادگاهی کند.

فعالان دانشجویی دانشگاه‌های تهران اعلام کرده‌اند به دلیل قصور در رسیدگی به پرونده این شخص و همچنین در راستای تحقق واقعی کرسی‌های آزاداندیشی قصد دارند این دادگاه نمادین دانشجویی که خود نمادی از آزادفکری است را برگزار کنند. در بخشی از متن این نامه آمده است: این دادگاه نمادین مرکب از قاضی، دادستان، وکیل مدافع، اعضای هیات منصفه و همچنین حضار و خبرنگارانی است که علاقه‌مندند موضوع رسیدگی به اتهامات این آقازاده را تعقیب کنند و برای علت عدم رسیدگی به پرونده تخلفات نامبرده دلیلی را جست‌وجو کنند.

رقابت تنگاتنگ فراریان جنبش سبز با نخبگان ایرانی!

نسخه فارسی سایت «دویچه وله» در گزارشی به نقل از روزنامه «دی‌ولت» راجع به تاثیرگذاری تحریم‌ها بر ایران نوشته است: «این امر روشن است که تحریم‌ها تاکنون نتوانسته نخبگان رژیم ایران را هدف قرار دهد. نخبگان حکومت ایران، فرزندان خود را برای ادامه تحصیل به راحتی به کشورهای اروپایی می‌فرستند».

این رسانه آلمانی مدعی است: «فقط در سال ۲۰۱۰، فرزندان حدود ۴۰۰ کارمند عالیرتبه جمهوری اسلامی در دانشگاه‌های بریتانیا در حال تحصیل بوده‌اند. شمار این افراد در سطح کل اروپا حدود ۴ برابر است».

دویچه وله به نقل از دی‌ولت می‌افزاید: «در چنین شرایطی، کشورهای اروپایی در برابر پذیرش پناهجویان «جنبش سبز» مقاومت می‌کنند. شمار این پناهجویان در ترکیه حدود ۳ هزار تا ۴ هزار نفر است. برای مثال کشور کوچک نروژ با بزرگواری بیشتری پناهجویان ایرانی را می‌پذیرد تا آلمان و بریتانیا». در ادامه، تهیه‌کنندگان این گزارش توصیه می‌کنند: «تحریم‌های بین‌المللی باید هوشمندانه و هرچه قوی‌تر روی نخبگان حکومتی متمرکز شود؛ زیرا آنها ارکان قدرت را می‌سازند و تصمیمات در سطوح مختلف را اتخاذ می‌کنند».

روزنامه تهران امروز:

نقدسیاسی با لات بازی فرق دارد

روزنامه «رسالت» در سرمقاله اخیر خود به قلم محمدکاظم انبارلویی،از مواضع علی مطهری درباره زندانیان سیاسی و خانواده های آن‌ها به شدت انتقاد کرد. عضو شورای مرکزی موتلفه معتقد است: کسی که دل درگرو نظام دارد نمی‌تواند دستگاه قضا را متهم به نقض آزادی بیان آن هم با یک ادبیات اپوزیسیونی کند.

وی در ادامه درباره جدال لفظی اخیر علی مطهری با دستگاه قضایی اشاره کرد و نوشت: شکایت مدعی العموم از وی و پاسخ رسانه‌ای‌اش وی نشان می‌دهد او در سراشیبی‌ای قرار گرفته است که منتقدین دهه اول و دوم انقلاب در آن قرار گرفتند. سیاسی کردن یک امر حقوقی به همان اندازه مذموم است که یک امر سیاسی را حقوقی کنیم. وی در ادامه به انتقاد مطهری درباره نامشخص بودن جرم سیاسی و تلاش اصلاح طلبان در راستای تصویب لایحه جرم سیاسی اشاره کرد و نوشت: به آقای مطهری عرض می‌کنم که شما همواره دغدغه اجرای احکام اسلام، پاسداشت فقه و حقوق اسلامی‌را داشته‌اید، نباید فریب کسانی را بخورید که دررفتار سیاسی خود پا در محاربه با نظام گذاشته‌اند و عنوان مجرمانه «بغی» را یدک می‌کشند، دل بسوزانید و مفری برای آنها پیدا کنید.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه می‌گوید: عناوین «جرم سیاسی» و «زندانی سیاسی» ایجاد یک مفر برای کسانی است که می‌خواهند نظام اسلامی‌را سرنگون کنند و دنبال تسهیلات از درون حکومت برای این مقصد شوم می‌باشند. فرزند شهید مطهری به عنوان نماینده مردم تهران نباید حداقل این تسهیلات را در اختیار آنان قرار دهد. انبارلویی همچنین افزود: متهم کردن نظام به بدرفتاری با به اصطلاح زندانیان سیاسی بر این پیشفرض استوار است که شما جرم آن‌ها را سیاسی می‌دانید. تاکنون هیچ تعریف حقوقی مبتنی بر فقه شیعه ازجرم سیاسی در زیر سقف جمهوری اسلامی‌ارائه نشده است. متهم کردن به بدرفتاری هم ممکن است عنوان مجرمانه ایراد تهمت، نشر اکاذیب و تشویش اذهان را داشته باشد.

اگر همین اتهامات را بر خانواده آنها هم بار کنید درست همان چیزی است که مرتب بی‌بی سی و رادیو آمریکا می‌گویند. وی در پایان اقدام اخیر مطهری را فروکاهیدن مقام یک نماینده مجلس در اندازه یک گوینده رادیوهای بیگانه دانست و آن را ظلمی بزرگ خطاب کرد.

در آستانه فتح خیمه معاویه هستیم

نماینده ولی فقیه در سپاه می‌گوید در شرایط حساس و دقیقه ۹۰ و در آستانه فتح خیمه معاویه هستیم. حجت‌الاسلام و المسلمین علی سعیدی که در هجدهمین نشست سالانه فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی سپاه سخن می‌گفت، افزود: مردم باید بیش از گذشته صبر و استقامت داشته باشند و ما باید آستانه صبر مردم را بالا ببریم.

وی با اشاره به مدیریت مقام معظم رهبری در شرایط فعلی گفت: یکی از ابعاد مدیریت حضرت آقا این است که ایشان مایلند خود فرماندهان انگیزه را برای کار پیدا کنند و چیزی را تحمیل نمی‌کنند و وقتی تدبیر رهبری بر این شد که نیروی دریایی سپاه به بندر عباس برود انجام این کار اوج تعبد بود. سعیدی معتقد است: در مفهوم ولایت دو عنصر پیوستن و گسستن تعبیه شده پیوستن به ولایت الله و گسستن از ولایت غیر الله این دو عنصر در کلمه توحید گنجانده شده است.

مفهوم ولایت منحصر در همین دو عنصر است و عنصر سوم و منطقه بی طرف وجود ندارد. وقتی حق و باطل در برابر هم قرار گرفتند آدم باید در جرگه حق قرار بگیرد و الا باطل است. او تصریح می‌کند: ولایتمداری چند بعد دارد؛ بعد اول بعد اعتقادی است همه کسانی که در بحث ولایتمداری و ولایت پذیری شبهه دارند قطعا مشکلاشان در پایه و اعتقاد به ولایت الله است. بر اساس اظهارات نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران برخی از سیاسیون ما در اوج عزت سقوط آزاد کردند و در قبال فتنه مهر سکوت بر دهانشان زدند مشکل این افراد کجا است؟ وی افزود: پیوند عاطفی و معنوی و بغض نسبت به دشمن و همچنین بعد رفتاری و عملیاتی از دیگر این ابعاد است.ما شاهد بودیم که جبهه حزب‌الله می‌گفت استقلال، آزدای، جمهوری اسلامی‌و حزب شیطان می‌گفت استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی؛ برخی در کلام ولایتمدار هستند ولی در عمل ولایت پذیر نیستند.

دولت فکر می‌کند با افزایش تورم اشتغال ایجاد می‌شود

تورم این روزها پاشنه آشیل سیاست‌های اقتصادی دولت است. در همین زمینه یکی از نظریه‌ها این است که دولت گمان می‌کند با تورم می‌تواند اشتغال ایجاد کند. حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در این زمینه گفت: مجلس باید «راهکاری های مهار تورم» را به صورت جدی دنبال کند. انتظار مردم هم این است که مسئولان با اجرای راهکارهای کارشناسی شده به این وضعیت پایان داده و تورم ایجاد شده در بازار را کنترل کنند.

نماینده مردم تهران افزود: رویکرد مجلس هشتم این بود اما برخی از اقدامات اجرای این رویکرد را به هم ریخت و من امیدوارم که مجلس نهم مهار تورم را اصل قرار دهد. وی در تشریح این اقدامات گفت:دولت نهم و دهم دنبال آن بود که با ایجاد تورم اشتغال ایجاد کنند. مصباحی مقدم با بیان اینکه اتکا به نفت برای بودجه کشور زیانبار است، افزود: مگر اینکه این تکیه کردن صرفا برای خرید کالاهای سرمایه ای از خارج از کشور یا منابع صندوق توسعه ملی صرف شود و الا هر گونه استفاده از نفت بیشتر به حال اقتصاد ملی ما زیانبار است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: تاکید می‌کنم که با تورم نمی‌توان اشتغال ایجاد کرد.می‌بایست مهار تورم صورت بگیرد، تا امکان سرمایه گذاری به وجود بیاید. عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با تاکید بر اینکه تورم موجود فشار بسیاری به مردم وارد می‌کند،‌ گفت: در صورت عدم اجرای راهکارهایی برای مقابله با این وضعیت، به طور قطع آسیب‌های بسیاری به اقتصاد کشور و شرایط معیشتی مردم وارد می‌شود.

روزنامه ملت ما:

پرونده های متخلفان میلیاردی در سد اجرا

با توجه به پیچیدگی های خاص برخورد با مفاسد اقتصادی، اخبار رسیده حاکی است برخی از پرونده ها ی متخلفین اقتصادی که در مرحله اجرای حکم قرار دارد با موانع متعدد از جمله تسامح در دستگیری متهمان روبه رو شده است. گفتنی است در همین رابطه ظاهرا قرار است قوه قضاییه از ضابطین دیگری برای اجرای احکام خود استفاده نماید.

دم خروس «ویکی لیکس» آشکار شد

در حالی که پس از لحظات اولیه خبری شدن بخث انتشار اسناد و ایمیل های دولت سوریه در «ویکی لیکس» کارشناسان به عملیات فریب این سایت و هماهنگی با دولت های قطر و امریکا جهت عملیات روانی علیه ایران اشاره کردند.

اکنون با چند روز گذشتن از شروع این به اصطلاح افشاگری ها دم خروس گردانندگان آن پیدا شد. گفتنی است این سایت در مطلبی واهی و بدون ارایه هیچگونه سند و مدرکی مدعی شده است که تعداد سه هزار نفر از نیروهای سپاه در سوریه حضور دارند! این در حالی است که چندی پیش رهبر انقلاب درباره این گونه جوسازی های رسانه های غربی قاطعانه اعلام کردند که اگر ایران در حوادث کشورهای منطقه حضور فیزیکی داشت قطعا روند اتفاقات به گونه ای دیگر رقم می خورد، چنان که در جنگ ۳۳ روزه اتفاق افتاد.

روزنامه جمهوری اسلامی:

فروش کتاب های مبتذل توسط دست فروشان میدان انقلاب تهران

* آشفته بازار خرید و فروش اجناس موجب گستاخی دست فروش‌ها نیز شده و آنها از بی‌توجهی مسئولان حداکثر سوءاستفاده را برای انجام معاملات قاچاق می‌کنند. یک نمونه از این سوءاستفاده، فروش کتاب‌های مبتذل توسط دست‌فروشان میدان انقلاب تهران است که بدون کمترین محدودیتی انجام می‌شود.

در چهارراه‌ها و پشت چراغ قرمزها نیز فروش سی دی‌های غیرمجاز توسط دوره گردها بدون آنکه از نظارت و کنترل مأموران خبری باشد در جریان است.

عملکرد دولت در استان اردبیل

* از اردبیل خبر می‌رسد پیرموذن یکی از نمایندگان این شهر در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگاران از عملکرد دولت در استان اردبیل انتقاد کرد و گفت راه جدید اردبیل به سرچم به دلیل عدم رعایت اصول فنی و ریزش کوه خسارات سنگینی به مردم تحمیل می‌کنند.

وی افزود: احداث راه آهن به اردبیل که از مصوبات دوره اول سفرهای رئیس‌جمهور بود نیز به این زودی‌ها قابل بهره‌برداری نخواهد بود. پیرمؤذن همچنین گفت: هنوز حتی یک پنجم تسهیلات کشاورزی سال ۹۱ علیرغم نیاز مبرم منطقه و تقاضای بیش از حد تاکنون مصرف نشده است.

مسلح کردن معارضان سوری توسط آمریکا

* مخالفت با سیاست ضد سوری دولت ترکیه در این کشور، رو به افزایش است. علاوه بر تظاهرات مردمی علیه سیاست‌های رجب طیب اردوغان که چند نوبت در شهرهای مختلف ترکیه از جمله اسلامبول و آنکارا صورت گرفت، معاون حزب سعادت ترکیه نیز با اعلام اینکه موساد و سیا مسئول قتل عام‌ها در ترکیه هستند، خواستار مقابله با این توطئه شد. تمل کاراملااوغلو، معاون حزب اسلام گرای سعادت ترکیه می‌گوید کشورهای غربی در عین حال که ادعا می‌کنند از درگیری‌های نظامی در سوریه حمایت نمی‌کنند، آمریکا آشکارا برای مسلح کردن معارضان سوری فعالیت می‌کند.

برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید


باشگاه خبرنگاران

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.