رئیس مجلس با اشاره به مساوی نبودن تفکر شیعی با رفتار افراد: نواقصی بین مسوولان و مردم وجود دارد

رییس مجلس شورای اسلامی ایران در دیدار برخی اعضای شفقنا به بیان نکات مهمی درباره خلأهای رسانه یی و نواقص موجود در معرفی تفکر شیعی و همچنین مشکلات اجتماعی و سیاسی جوامع اسلامی از جمله ایران در زمینه های اخلاقی پرداخت.
دکتر علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی ایران در دیدار و گفت وگو با جمعی از اعضای شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) با ابراز تاسف از اینکه خلأهایی در زمینه اطلاع رسانی و معرفی شیعه وجود دارد بیان کرد: نبود معرفی جامعی از شیعه و اندیشه شیعی مهمترین ضعف و نقص در صحنه بین المللی است.
او که بر ضرورت معرفی تفکر شیعی با ادبیاتی همه فهم و ساده و نقش رسانه هایی مثل شفقنا در کمک به این معرفی تاکید دارد، افزود: باید برای معرفی شیعه به افراد و سیاست مداران جوامع دیگر، از کتبی استفاده شود که در آن ها چندان از اصطلاحات و کلمات سخت، استفاده نشده باشد.
لاریجانی از مقوله عدالت به عنوان یکی از مبانی تفکر شیعی یاد کرد و گفت: عدالت، نوعی بالفعل کردن استعدادهاست. حال چه در بعد فردی، چه خانوادگی و چه اجتماعی.
رییس مجلس ایران بیان کرد: تعادل در تفکر شیعه بسیار مهم است تا تمامی ارزش ها با همدیگر رشد کنند. در تئوری انسان کامل از منظر شیعه هم می بینید که ارزش ها با هم رشد می کنند.
او در این دیدار درباره تناقض رفتارهای برخی از مسوولان جوامع شیعی با آموزه های اسلامی نیز نظر داد و بیان کرد: همواره ممکن است اشکالاتی وجود داشته باشد اما این اشکالات، مربوط به افراد است.
لاریجانی با توضیحاتی در این زمینه افزود: روشن است، تفکر شیعی مساوی با رفتار افراد نیست. افراد دارای ظرفیت های متفاوتی هستند که به میزان تربیت نفسانی شان، می توانند نماینده تفکری باشند. تردیدی نیست که در جامعه ما، چه دربین مسوولان و چه در بین مردم، نواقصی وجود دارد.
او با بیان اینکه هیچ تردیدی نیست که حکومت و مردم از هم تاثیر می گیرند، اظهار کرد: باید قبول داشته باشیم که ضمن تاثیر آموزش و رسانه ها بر رفتار مردم، گروه های مرجع نیز در هر کشوری، تاثیراتی بر رفتار عموم مردم جامعه دارند.
لاریجانی که معتقد است «در جامعه ما یک مقدار بار سیاست بر آموزش های اجتماعی غلبه پیدا کرده است» درباره جریان سازی شیعه در آینده جهان، تاکید کرد که عرضه تفکر شیعی نیازمند قالب بندی درست و متناسب با جغرافیای فرهنگی مناطق مختلف است.
/۲۷۲۷

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.