راه‌اندازی ۵۰ رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی‌کاربردی تا مهر ۹۲

۲۴ آبان iبه نقل از منبع ذکر شده، در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است

25-237.jpg

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی گفت: در دوره کارشناسی ارشد سال این دانشگاه، ۵۰ رشته تدوین شده است که این رشته‌ها iبه صورت حرفه‌ای و مهارتی و با دوره‌های نظری سایر دانشگاه‌ها متفاوت است.

به گزارش تفسیری خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، رجبعلی برزویی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: آزمون کارشناسی ارشد این دوره‌ها در اسفند ماه برگزار می‌شود و دانشجویان برای مهر پذیرفته می‌شوند.

ماموریت اصلی دانشگاه علمی کاربردی تربیت اشخاص ماهر برای تصدی مشاغل مختلف است و این دانشگاه در این ۲۰ ساله سابقه فعالیت خود با توفیقات و اشکالاتی روبه‌رو بوده است.

برزویی از تدوین طرحی تازه با محوریت آموزش مهارت خبر داد و افزود: این طرح از مهر ماه سال جاری کلید خورد و ۴۰ درصد این رویکرد با محوریت دانش پایه و نظری و ۶۰ درصد آن با محوریت مهارت شکل گرفته است.

برزویی با بیان اینکه در جهت افزایش مهارت آموزشی، رشته‌ها را iبه زیر رشته‌های فرعی تقسیم کرده‌ایم، عنوان‌کرد: این کار تخصصی شدن زیر رشته‌ها را در پی دارد، برای مثال حسابداری مالیاتی و حسابرسی از جمله رشته‌های فرعی حسابداری است و دانشجو iبه صورت ملموس در جریان فعالیت‌های مرتبط با رشته خود قرار می‌گیرد.

برزویی در خصوص تفاوت آموزش‌های مهارت محور دانشگاه جامع علمی کاربردی با مراکزی مانند فنی حرفه‌ای، عنوان کرد: هدف دانشگاه علمی کاربردی تربیت نیروهای حرفه‌ای‌تر و با قابلیت بیشتر است، دوره‌های سازمان فنی حرفه‌ای مقاطع زیر دیپلم را تحت پوشش قرار می‌دهد، اما دانشگاه علمی کاربردی نیروهای زبده‌تر را تربیت می‌کند، علاوه بر اینکه دوره‌های دانشگاه علمی کاربردی کامل و همه جانبه‌تر است.

برزویی از رویکرد پایین iبه بالا در دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و در این خصوص افزود: دانشگاه‌هایی با محوریت آموزش نظری پس از اتمام درس دانشجو، موضوع تحقیق و پایان‌نامه را از وی خواسته و پس از تایید واحد آموزشی دانشگاه، سیر پژوهشی دانشجو آغاز می‌شود و این رویکردی بالا iبه پایین است.

وی ادامه داد: در رویکرد پایین iبه بالا دانشگاه علمی کاربردی، صنعت حاکم آن رشته یا بنگاه اقتصادی مرتبط موضوع و مشکلی را طرح می‌کند و تعدادی دانشجو را برای انجام پژوهشی که نتیجه آن رفع یک مشکل مرتبط با صنعت است، مشخص می‌کند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره iبه مشخص کردن تعداد تربیت شوندگان در یک رشته توسط دانشگاه مرتبط، اظهارکرد: دانشگاه با رویکرد حل یک مشکل، تعداد فارغ التحصیلان را مشخص می‌کند و در این طرح موضوع تا حل آن پیگیری می‌شود.

برزویی با بیان اینکه در جلسه دفاع از پروژه دانشجویان، مسؤولان صنعت مرتبط، استاد راهنما و استاد راهنمای عملی محیط کار حضور دارند، عنوان کرد: با انجام صحیح این طرح، مشکلات شاخه‌های مختلف صنعت و کشاورزی توسط دانشجویان و با روش تحقیقات علمی و عملی رفع خواهد شد.

انتهای پیام


ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.