رگولاتوری: ایران مشکلی در مورد ایجاد اختلال در ماهواره ها ندارد

۱۳خردادماه،

مدیر کل صدور پروانه سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: ایران با مجامع بین المللی و کشورهای دیگر مشکلی در مورد ایجاد اختلال و تداخل امواج در ماهواره ها ندارد.
 
' عظیم فرد' روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در مورد ارسال پارازیت بر روی ماهواره‌های خارجی، گفت: در این زمینه مشکلی با کشورهای دیگر و مجامع بین المللی نداریم . 
وی افزود: هر کشوری به امواج خود حاکم است ، به شرط اینکه تداخل در امواج دیگر کشورها ایجاد نکند. 
فرد در ادامه افزود: کشورها معمولا مسایل مربوط به تداخل امواج را با مذاکرات و گفت وگوهای دو جانبه حل می کنند ؛ در موارد اندکی که این قبیل مسایل بصورت دو جانبه رفع نمی شود ، کشورها برای حل موضوع به اتحادیه جهانی مخابرات ( ITU) مراجعه می کنند. 
وی افزود: امواج رادیویی از کمی بیشتر از صفر هرتز آغاز و تا به بالا ادامه می‌یابد، اگرچه تا ۱۰۰۰ گیگاهرتز اجازه استفاده از امواج رادیویی وجود دارد اما محدوده عملیاتی آن از ۸.۳ کیلوهرتز تا ۲۷۵ گیگاهرتز می‌باشد. 
فرد ادامه داد : به سبب هزینه ‌های سنگین فرکانس‌های بالاتر، بهترین محدوده آن مربوط به فرکانس‌های ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاهرتز است اما مشکلی که وجود دارد این است که این محدوده از فرکانس در حال حاضر در اختیار امواج تلویزیونی است که با تبدیل کامل آنالوگ به دیجیتال در صدا و سیما، این فرکانس‌ها آزاد شده و در موارد کاربردی دیگر استفاده خواهند شد . 
مدیر کل صدور پروانه سرویس های رادیویی گفت: بر اساس شرح وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (MICT) و اساسنامه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدیریت طیف فرکانس در جمهوری اسلامی ایران به عهده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (CRA) است. 
فردافزود:جدول ملی تخصیص فرکانس (National Table of Frequency Allocation) به عنوان سند مرجع مدیریت طیف فرکانس در جمهوری اسلامی ایران، توزیع کلی حدود ۴۵۰ تکه باند فرکانسی در محدوده ۹ کیلوهرتز تا ۲۷۵ گیگاهرتز را بین حدود ۳۰ سرویس رادیویی مختلف نشان می دهد که مبتنی بر مقررات بین المللی رادیویی (Radio Regulations) و دستورالعمل های اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) است. 

ایستنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.