رییس دانشگاه علمی کاربردی خبر داد: ایجاد ۲۰۰۰ شغل – رشته تا پایان سال

۲۳م آذر ،

43.jpg

رییس دانشگاه علمی کاربردی گفت: تا پایان سال تعداد شغل رشته‌های دانشگاه به ۲۰۰۰ می‌رسد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی ایسنا، دکتر عبدالرسول پورعباس در نشست هم اندیشی روسای مراکز علمی کاربردی استان ایلام، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران همانطور که در عرصه‌های دیگر تغییر بنیادی ایجاد کرد در نظام آموزش عالی نیز موفق به ایجاد تغییراتی اساسی شد که بنیانگذاری دانشگاه علمی – کاربردی نیز از برکات این تغییرات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه بسیاری از رشته‌ها تنها تئوری می باشند و بر تولید علم تئوریک تاکید دارند، تصریح کرد: امروز در کشور ۲ نوع آموزش وجود دارد که مرسوم ترین آن آموزش عالی نظری است و نظام آموزش عالی مهارتی که دانشگاه علمی کاربردی متولی آن است شامل بخش‌های اساسی مانند نظام احراز مشاغل، صلاحیت حرفه‌ای و آموزش مهارتی است.

رییس دانشگاه علمی کاربردی ادامه داد: تا امروز محور ارتقاء و استخدام مدرک تحصیلی بود اما این موضوع دیگر اثربخشی در اشتغال ندارد، لذا نظام صلاحیت حرفه‌ای مکمل آموزش و شرط لازم استخدام و ارتقای شغلی است و دانشگاه علمی کاربردی به این موضوع توجه ویژه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه “شعار هر شغل یک رشته “بخوبی در این دانشگاه در حال اجراست تصریح کرد: تاکنون ۱۱۰۰ شغل تبدیل به رشته شده‌اند و تا پایان سالجاری این تعداد به ۲۰۰۰ خواهد رسید و تا پایان سال ۹۲ شاهد ایجاد ۳ هزار شغل – رشته در این دانشگاه خواهیم بود و تالیف کتب مهارتی از برنامه‌های این دانشگاه است.

پورعباس مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه را مساله محوری عنوان و تصریح کرد:برای هر استانی امکان تاسیس رشته‌های خاص وجود دارد و استانی مانند ایلام می‌تواند با ایجاد رشته‌های مختص به مشاغل بومی خود گامی مهم را در جهت ایجاد رشته‌های نو بردارد.

رییس دانشگاه علمی کاربردی از مرکز علمی کاربردی “پارسیان” ایلام بعنوان نمونه موفق علمی کاربردی نام برد و تاکید کرد : مراکز شهرستانی باید برای برون رفت از بعضی مشکلات پتانسیل‌های صنعتی و کشاورزی بومی را کشف کنند.

در ابتدای این نشست بهروز ناصری رییس دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام، گفت:‌ این مرکز کار خود را با اولین مرکز علمی کاربردی که مختص جهاد دانشگاهی بود آغاز کرد و امروز دارای ۱۳ مرکز فعال است و توانسته است با بالفعل کردن پتانسیل‌های مغفول مانده استان در راه اهداف این دانشگاه گام بردارد که آخرین نمونه آن راه اندازی رشته ” فرش دستباف” بوده است.

انتهای پیام


ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.