شکسته شدن رکورد جهانی سرعت انتقال اطلاعات

۲۴م اسفند ، خبرگزاری‌ها- گروهی از کارشناسان، فناوری تازهی ارائه کرده‌اند که برای اولین بار در جهان امکان می‌دهد سیگنال‌ها با سرعت ۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه روی شبکه‌های نوری ۱۰۰ گیگاهرتزی امروزی در مسافت‌های طولانی جابه‌جا شود.

در حالی که شرکت‌های مخابراتی سعی بر استفاده از استاندارد آتی شبکه Ethernet دارند و بر این اساس نقل و انتقالات اطلاعات در شبکه با سرعت ۴۰۰ گبگابیت در ثانیه یا یک ترابیت در ثانیه معمول و عادی به‌نظر می‌رسد، مهندسان در حال کار کردن روی ابزارهای سنجش تازهی می باشند تا قابلیت‌های اجرایی نسل آتی شبکه‌ها در فشرده‌سازی اطلاعات را نسبت به شبکه‌های امروزی دریابند.

به گزارش فارس به نقل از سلولار – نیوز، در همین راستا گروهی از کارشناسان شرکت مخابراتی AT&T حق امتیاز تازهی ثبت کرده‌اند که شامل سیستم تنظیم کارایی طیفی مدولاسیون می‌شود و برای اولین بار در جهان امکان می‌دهد که سیگنال‌ها با سرعت ۴۰۰ گیگابیت در ثانیه روی شبکه‌های نوری ۱۰۰ گیگاهرتزی امروزی در مسافت‌های طولانی جابه‌جا شوند.

سیستم کارایی طیفی در اصل که امکان رد و بدل کردن اطلاعات در پهنای باند مشخص را فراهم می‌کند و نشان می‌دهد که کارایی طیف فرکانسی در دسترس تا چه اندازه کاربرد دارد.

این محققان تحت مدیریت “زیانگ ژو”(Xiang Zhou) در آزمایشگاه تحقیقاتی شرکت AT&T در شهر میدل‌تاون آمریکا این طرح را به انجام رسانده‌اند و در نظر دارند نتایج حاصل از آخرین یافته‌های خود را در کنفرانس OFC/NFOEC مطرح کنند.

IT Iran
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.