مؤمنین قبل از فتح و بعد از فتح از نگاه قرآن با هم تفاوت دارند/ آنان که قبل از فتح با امام(ره) بودند را فراموش نکنیم

گردآوری توسط گروه سیاسی ممتاز نیوز

https://www.momtaznews.com/wp-content/uploads/2014/12/ebbef7f557d0fdca628859961a0f1ce6.jpg

به گزارش ممتاز نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، شامگاه پنجشنبه ۲۰ آذرماه در جمع اقشار مختلف رفسنجان در منزل امام جمعه فقید این شهر افزود: آزادی بیان و آزادی سخن، از دستاوردهای مهم انقلاب است و دینداران جامعه باید بیش از همه دغدغه افکار امام راحل را داشته باشند که همین طور است.

وی تصریح کرد: امام راحل تاریخ‌ساز است، امامی است که با اتکای به او ما آینده خود را می سازیم و فردای نسل جوانمان تضمین می‌شود.

یادگار امام با اشاره به اینکه مؤمنین قبل و بعد از فتح، از نظر قرآن تفاوت دارند، ادامه داد: در قرآن آمده است افرادی که قبل از فتح، ایمان آوردند با افرادی که بعد از فتح، ایمان آوردند تفاوت دارند.

سید حسن خمینی، در این رابطه افزود: یادمان باشد کسانی که قبل از فتح با امام راحل بودند و ستم‌ها و سختی‌های فراوان کشیدند و به خاطر امام به زندان رفتند را فراموش نکنیم.

وی بیان کرد: امروز از امام گفتن خوب است و ترس ندارد. در زمان امام راحل منصب، مال و منال وجود نداشت ولی امام راحل(ره) دوستانی داشتند که این افراد به کمک وی می شتافتند.

به گفته سید حسن خمینی یکی از افرادی که یار دیرین امام بود، مرحوم شیخ محمد هاشمیان بود که از مؤمنین قبل از فتح بود و بسیار ارزشمند بود و چه در بخش نوق و بهرمان و سه قریه رفسنجان و چه در قم فعالیت‌هایی به نفع نظام جمهوری اسلامی و برای رهبر و بنیانگذار انقلاب اسلامی انجام می‌دادند که می‌توان به بحث نگه داشتن وجوهات در بیت امام اشاره کرد.

نوه امام راحل تصریح کرد: مکتب امام راحل به عنوان یک مکتب منجی، شامل سه آرزوی دیرینه ماست و این سه آرزو استقلال، آزادی و دینداری است که بی‌توجهی به هرکدام از این سه عنصر، باعث لطمه به جامعه اسلامی خواهد بود.

وی بیان کرد: در دوره مشروطه ما با یک جریانی مواجه بودیم که آزادی اصل بود ولی توجه به استقلال کمرنگ بود، در آن دوره نقش سفارتخانه‌های خارجی پر رنگ بود و تحصن در سفارت روس و انگلیس انجام می شد.

سید حسن خمینی در ادامه تشریح کرد: در آن دوره توجه به آزادی‌خواهی بود اما عنایت به استقلال کمرنگ بود. رهبران مشروطه دینداران جامعه بودند که می‌ توان از جمله آنها به آیت الله بهبهانی، آیت الله طباطبایی و آیت الله خراسانی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه “پس از آن توجه به مقابله با استبداد می‌شد در حالی که به استقلال توجه نمی‌شد” خاطرنشان کرد: در دوره استقلال نفت، توجه به جامعه دینی کمرنگ است ولی در انقلاب اسلامی، این سه آرزو تحت شعار آرمانی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به اوج می‌رسد که خوشبختانه، استقلال سیاسی یکی از  دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی بوده است.

سید حسن خمینی عنوان کرد: این سه آرزو به عنوان نمادی است که آینده ما را می‌سازد و به هر کدام از آنها که کم توجهی شود لاجرم به مشکلاتی می‌رسیم.

وی ابراز کرد: گاهی اوقات اسلام به شکل کاریکاتوری ارائه می‌شود. انگار که از نگاه برخی، بعضی گناهان از گناهان دیگر مهمتر و عذاب آنها سنگین‌تر است.

سید حسن خمینی اضافه کرد: در این زمینه می‌توان به نوع نگاه به شرب خمر و آبروی مؤمن، تهمت و دروغ، حجاب و بی‌حجاب اشاره کرد. گاهی یک فرد دیندار برایش شرب خمر گناهی نابخشودنی است اما حاضر است با کسی که دروغ و تهمت می‌زند زندگی کند. باید گفت این نوع دینداری، دینداری کاریکاتوری است . حال آنکه باید مقیاس و معیار ما قرآن کریم باشد.

خبرگزاری آنا
باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.