معاون رییس‌جمهوری: واکسنی که چهل سال قبل در ایران ساخته می شد را هم اکنون وارد می‌کنیم

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با اشاره به این که برای توسعه فناوری،‌ کار ما باید کاهش محدودیت‌ها و مقررات‌ دست و پا گیر باشد، اظهار کرد: واکسنی که ۴۰ سال قبل ساخته‌ایم و صادر می‌کردیم را حالا وارد می‌کنیم.

معاون رییس‌جمهوری: واکسنی که چهل سال قبل در ایران ساخته می شد را هم اکنون وارد می‌کنیم

به گزارش گروه سلامت ممتازنیوز به نقل از خبرگزاری دانا(داناخبر)، دکتر سورنا ستاری، دیروز(چهارشنبه)در دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در کرمان اظهار کرد: میزان ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با صنعت فقط ۱۰ درصد است و هزار مدل سنگ‌اندازی و کاری کردند که اساتید به دنبال کارهای خصوصی رفته اند.

بر اساس گزارش ایسنا، وی با تاکید بر این که باید این فضا را بشکنیم، بیان کرد: طی شش ماه گذشته، برای مقررات‌زدایی از اجرای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان تلاش و مشکلات را با وزارت علوم حل کردیم؛ مشکلاتی که باعث می‌شد ثبت و ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان با دشواری مواجه شوند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری اظهار کرد: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در حال حاضر قابل اجرا شدن است و یک هزار میلیارد تومان برای ارایه تسهیلات به این شرکت ها به صندوق ملی نوآوری و شکوفایی اختصاص یافته است.

به گفته وی، ۲۰ شرکت دانش‌بنیان مشمول دریافت این تسهیلات بزودی معرفی می‌شوند.

ستاری با اشاره به اینکه کمک بلاعوض در تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، سم است، گفت: دولت باید روی پروژه‌های در مرز دانش هزینه کند و ما باید وام‌های کم‌بهره اعطا کنیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه باید کریدورهای تجازی سازی را در استان ها تقویت کنیم،از راه اندازی بورس ایده در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: برای اولین بار ۱۰ اختراع در بورس ایده عرضه می شود و مخترعان مطمئن باشند که طرحشان قیمت گذاری شده و می توانند از تسهیلات سرمایه گذاران بورس استفاده کنند.

ستاری با اشاره به بازدهی خوب پارک فناوری پردیس گفت: پارک هایی هستند که میلیاردها تومان در آن هزینه شده اما نمی توانند هزینه اعضای هیات علمی خود را در ماه تامین کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: حمایت از پژوهش کاربردی، کارآفرینی است و این باید مورد توجه قرار گیرد و می توانیم در کشور با ۵۰ میلیون تومان، شغل ایجاد کنیم.

وی افزود: باید همه در اشتغال دانش بنیان که از دغدغه های اصلی کشور است، یک حرف بزنیم تا بتوانیم این اشتغال را ایجاد کنیم.


خبرگزاری دانا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.