نحوه مشاهده صورت‌حساب تلفن با پیامک و اینترنت

چندی است که دریافت صورت‌حساب و قبوض تلفن همراه از طریق پیامک متداول شده است و مشترکان اپراتورهای تلفن همراه می‌توانند با ارسال پیامک به شماره های مشخص شده از مبلغ قبض خود مطلع شوند.

به گزارش سه نسل به نقل از ایسنا،‌ اپراتور دوم تلفن همراه نیز مانند همراه اول این امکان را فراهم کند تا مشترکانش از مبلغ صورت‌حساب خود باخبر شوند.

مشترکین دائمی ایرانسل می‌توانند برای مشاهده صورت‌حساب از طریق پیامک و اینترنت و پرداخت صورت‌حساب از طریق اینترنت به همراه ۲% تخفیف از مبلغ صورت‌حساب خود مطلع شوند.

همچنین مشترکین دائمی این اپراتور می‌توانند هر زمان که مایل باشند، صورت‌حساب سیم‌کارت خود را از طریق وب‌سایت ایرانسل، پورتال کنترل حساب اینترنتی و یا پیامک مشاهده کنند.

*دریافت صورت‌حساب با اینترنت

برای استفاده از این روش کافیست به سیستم درخواست صورت‌حساب وارد شده و نوع صورت‌حساب مورد نظر خود را از میان گزینه‌های موجود، شامل آخرین صورت‌حساب، صورت‌حساب کلی و صورت‌حساب فوری انتخاب کنید. برای تسریع روند دریافت صورت‌حساب، می توانید اطلاعات مورد نیاز را پیشتر آماده داشته باشید؛ این اطلاعات عبارتند از:

شماره تلفن‌همراه ، شماره سریال سیم‌کارت، شماره مدرک شناسایی و اما لازم به ذکر است که برای دریافت صورت‌حساب کلی، نیازی به وارد کردن کدملی نیست.

آن دسته از مشترکینی که قصد دارند نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت خود اقدام کنند و یا تمایل دارند صورت‌حساب خود را تا تاریخ همان روز دریافت کنند می‌توانند از گزینه «صورت‌حساب فوری» استفاده کنند.

*دریافت صورت‌حساب از طریق پیامک

در این روش، مشترکین دائمی ایرانسل می‌توانند برای استفاده از سرویس «دریافت صورت‌حساب با پیامک» یک پیامک بدون متن به ۵۴۵۹ بفرستند. سپس می‌توانند با ارسال یک پیامک بدون متن به ۵۴۵۵ خلاصه صورت‌حساب قبلی را در یک پیامک دریافت کنند. برای انصراف از این سرویس نیز می‌توانید یک پیامک بدون متن به ۵۴۵۸ ارسال کنند.

*دریافت صورت‌حساب از پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care)

لازم است تا مشترکین دائمی، پس از ورود به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل، به صفحه «صورت‌حساب اینترنتی» مراجعه کرده و سپس از طریق گزینه‌های موجود، به مشاهده «خلاصه صورت‌حساب»، «صورت‌حساب تفکیکی» و «صورت‌حساب دوره‌های یافت نشده در سیستم» بپردازید.

در صورتی که از قبل ثبت نام کرده‌اید، نام کاربری (شماره تلفن) و رمز ورود و سپس شماره سریال سیم‌کارت (KIT number) و یا رمز عبور یک بار مصرف را وارد کرده و به پورتال وارد می‌شوید. رمز ورود یک بار مصرف را می‌توانید از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی دریافت کنید.

در صورتی که از قبل ثبت نام نکرده‌اید، یک پیامک بدون متن از خط خود به شماره ١٣٠ ارسال و یا از خط خود با شماره ۷۰۰ (مرکز خدمات مشترکین ایرانسل) تماس حاصل کرده و رمز ورود اختصاصی کنترل حساب اینترنتی خود را دریافت کنید.

مشترکین تلفن همراه شرکت ارتباطات سیار هم می‌‏توانند با ارسال یک پیام کوتاه (SMS) به شماره ۹۹۰۰۰۹، از قبض دوره وکارکرد میان دوره تلفن همراه خود به تفکیک موارد کارکرد تلفن شهری، بین شهری، پیام‌کوتاه و سایر هزینه‌‏ها مطلع شوند.

طی کردن مسیر و رفتن به بانک و پرداخت قبوض در سالهای گذشته امری معمولی بود. اما در چند سال اخیر با گسترش پرداخت قبوض به صورت اینترنتی و از طریق تلفن ثابت بسیاری از رفت‌ و آمدهای شهری را کاهش داده است و پرداخت قبوض به موقع تر و آسان‌تر انجام می‌شود.

در حال حاضر مشترکین تلفن همراه نیز می‌توانند با ارسال پیامک به شماره ۹۹۰۰۰۹ از قبض و دوره کارکرد میان دوره‌ای تلفن همراهشان با خبر شوند.

مشترکین تلفن همراه شرکت ارتباطات سیار می‌‏توانند درخواست خود را طبق فرمت های تعیین شده در سایت به سیستم BillingSMS ارسال کنند و چند لحظه بعد، خدمات مورد نظربرای مشترکان ارسال خواهد شد.

*دریافت قبض پایان دوره

برای دریافت قبض پایان دوره یک رقم شماره دوره صورتحسابگیری * دو رقم شماره سال ۸۸*۱) ) ، همچنین برای دریافت مبلغ کارکرد میاندوره واژه ” “m، برای دریافت مبلغ کارکرد از تاریخ تا تاریخ باید تاریخ پایان (۶ رقمی) * تاریخ شروع (۶ رقمی) (۸۷۱۲۱۰*۸۷۱۲۱۳)، دریافت راهنمای سیستم کلمه “H ” یا” h یا help”، دریافت لیست دوره‌های صورتحساب گیری D یا d،‌ برای دریافت خلاصه قبض آخرین دوره S یا s ،‌ ثبت نام جهت دریافت قبض پایان دوره پیش از چاپ و توزیع قبوض R”” را به شماره ۹۹۰۰۰۹ ارسال کنید.

اطلاعات قبض میان دوره به کارکرد یک بازه زمانی بین دو دوره صورتحسابگیری گفته می شود. به جای کاراکتر* می توانید از ‚ یا . یا / یا _ یا و یا Space استفاده کنید. در صورت درخواست قبض آخرین دوره و یا خلاصه قبض، شناسه قبض و پرداخت نیز به منظور استفاده از خدمات پرداختهای غیرحضوری بانکها برای متقاضی ارسال خواهد شد.

قبض پایان دوره از دوره ۱ سال ۸۷ پیش از توزیع قبوض پستی برای مشترکین به ترتیب زون، ارسال می‌شود.


جدیدترین مقاله های آی تی و موبایل

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.