نمایندگان به اعتماد مردم پاسخ مثبت دهند

مصلحت امت اسلام در تبعیت از ولایت فقیه است و در طول تاریخ تا کنون هیچ فقیهی کشور را نفروخته است

پایگاه خبری افق:رییس قوه قضاییه، امام خمینی (ره) را احیاگر بزرگ اسلام در تاریخ معاصر دانست و گفت:‌ امت اسلام مدیون حضرت امام (ره) است.

آیت‌الله صادق آملی لاریجانی طی سخنانی در جلسه روز چهارشنبه مسئولان عالی قضایی با تسلیت فرا رسیدن ایام ارتحال حضرت امام (ره) تصریح کرد: هر روز و هر سال که از ارتحال حضرت امام (ره) می‌گذرد اهمیت راه و نظریه ایشان در باب احیای حکومت دینی بر همه بیشتر روشن می‌شود و امام (ره) به معنای واقعی کلمه احیاگر اسلام در جهان است.

وی اصرار و تاکید حضرت امام (ره) بر جدا نبودن دین از سیاست و تلاش برای عملی کردن این نظریه و همراه کردن مردم با آن را از ویژگی‌های اصلی حرکت و تلاش ایشان دانست و ادامه داد: نظریه عدم جدایی دین از سیاست را برخی بزرگان دین در دوره معاصر و در دوران قبل نیز مطرح کرده‌اند و در اصل و مبانی دینی ما نیز بر آن تاکید شده است اما این حضرت امام (ره) بودند که با مجاهدت و تلاش فراوان و همراه کردن امت اسلامی احیاگر حکومت دینی شدند و نظریه جدا نبودن دین از سیاست را در صحنه عملی متبلور ساختند.

رییس دستگاه قضایی عدم جدایی دین از سیاست را نظریه مهم دینی و بزرگ‌ترین سلاح امت اسلام اعلام کرد و با اشاره به بیداری اسلامی در جهان اسلام تلاش ملت‌های مسلمان در کشورهای اسلامی نظیر مصر، تونس، الجزایر و سایر کشورها را برگرفته از حرکت و تلاش حضرت امام (ره) دانست و افزود: ویژگی مهم راه و حرکت امام (ره) ایستادگی و تاکید بر ارزش‌های الهی و اجرای حدود الهی بود و همگان به یاد دارند که امام (ره) چگونه در مقابل تلاش عده‌ای برای نفی اجرای قانون حدود و قصاص ایستادند و چگونه در مقابل عده‌ای از روشنفکرها و سیاسیون ملی‌گرا که تلاششان حذف اسلامیت نظام بود، ایستادگی کردند.

آملی لاریجانی تاکید بر قدرت دینی بر پایه ولایت فقیه را نکته برجسته نظریه سیاسی حضرت امام (ره) دانست و خاطرنشان کرد: مصلحت امت اسلام در تبعیت از ولایت فقیه است و در طول تاریخ تا کنون هیچ فقیهی کشور را نفروخته است اما از میان روشنفکرانی که همواره خواهان کمرنگ شدن و حذف اسلام از زندگی و راه و حرکت مردم ایران بوده‌اند کسانی کشور را فروخته‌اند.

وی حضرت امام خمینی (ره) را از سیاسی‌ترین سیاسیون دانست و یادآور شد: در عین حال، حضرت امام (ره) هیچ‌گاه در ابعاد سیاسی محدود نبودند و هرگز اجازه ندادند سیاست بر امور اخلاقی، دینی، فقهی، فلسفی و عرفانی ایشان سایه بیندازد و نامه حضرت امام (ره) به گورباچف سند ماندگاری از چند بعدی بودن ایشان است.

رییس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به شروع کار مجلس نهم، نمایندگان را به عمل به توصیه‌های مقام معظم رهبری فراخواند و گفت:‌ مجلس شورای اسلامی عصاره جامعه اسلامی و به موجب قانون اساسی، دارای پایگاه بسیار بالایی است و نمایندگان حتما باید بر این اساس، مصالح کشور را در نظر بگیرند و به اعتماد مردم و نظام اسلامی، پاسخ مثبت دهند.

آملی لاریجانی وظیفه نمایندگی را وظیفه‌ای الهی توصیف کرد و خواستار اولویت دادن مصالح ملی به مصالح فردی و منطقه‌یی از سوی نمایندگان شد و با تاکید بر اینکه نمایندگان و همه مسئولان و قوای مملکت باید قانون را فصل‌الخطاب بدانند، افزود: امیدواریم که همه قوا با وحدت و همدلی در راه رسیدن به اهداف بلند نظام اسلامی تلاش کنند.

 

وی در ادامه با تبریک فرا رسیدن سیزدهم رجب و ولادت حضرت امیرالمومنین (ع) گفت:‌ حضرت علی (ع) در عین داشتن احاطه کامل علمی و قدرت کامل، اول مظلوم عالم بود.

رییس دستگاه قضایی میلاد با سعادت حضرت امیر (ع) در کعبه را نشانه‌ای بزرگ در بیان جایگاه والای آن حضرت دانست و با تاکید بر اینکه مطابق آیات و روایات، حقیقت قرآن با علی (ع) است، به روایت علی مع‌القرآن و القرآن مع علی لن یفترقا حتی یردا علی‌الحوض از پیامبر اسلام اشاره کرد و یادآور شد: به موجب روایاتی که از سوی بزرگان اهل سنت نیز نقل شده است، عصیان در برابر علی (ع) درواقع عصیان در برابر پیامبر (ص) است و نمی‌توان ادعای پیروی از پیامبر بزرگ اسلام (ص) داشت اما مخالف علی (ع) بود.

آملی لاریجانی عدالت را برجسته‌ترین ویژگی شناخته‌شده حضرت علی (ع) در میان امت مسلمان دانست و تصریح کرد: امیدواریم همه ما در حد توان خود تلاش کنیم که در مسیر آن حضرت قرار بگیریم و با کسانی که به هیچ‌وجه قائل به عدالت نیستند، همراهی نکنیم.

وی با انتقاد از رویه‌ برخی افراد و کارگزاران نظام اسلامی در بی‌توجهی به ارزش‌های اسلامی و عدالت و حیف و میل بیت‌المال ابراز امیدواری کرد که مسئولان و مردم جامعه اسلامی با تبعیت از راه امیرالمومنین علی (ع) تمام تلاششان را انجام دهند تا در مسیر آن حضرت قرار بگیرند.

بر اساس گزارش اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه، در این جلسه آیین‌نامه قانون نظارت بر اعمال قضات مطرح و به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و برخی از مواد آن به تصویب رسید.

کلیدواژه ها:

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.