چرا دولتی ها مخالف حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری هستند؟

یکشنبه ۱۵ مرداد – ۰۴:۴۳:۲۲ ب.ظ

نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
بزرگنمایی:  

رسانه های وابسته و نزدیک به دولت در چند روز اخیر ، اخبار و گزارش هایی را در مخالفت با حضور اصلاح طلبان در انتخابات آینده منتشر کرده اند.
 به گزارش آریا ، روزنامه ایران ، سایت شبکه ایران و برخی دیگر از وبلاگ ها و رسانه های حامی دولت در این اخبار و تحلیل ها حتی نسبت به شروطی که برخی چهره های اصولگرا برای بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سیاسی مطرح کرده اند اعتراض خود را نشان داده اند.
در جدیدترین رویداد در این مورد امروز روزنامه ایران در گزارشی با عنوان  «ریل‌گذاری برای بازگشت فتنه‌گران » نوشته است :” تلاش برای به صحنه کشاندن اصلاح‌طلبان در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری چندی است که با تعیین شروطی که البته روز به روز آسان‌تر می‌شود، در اردوگاه مدعیان اصولگرایی شروع شده است؛ القای اینکه این شروط از موضع نظام بیان می‌شود، «موضوعی که اصلاح‌طلبان در تعیین استراتژی انتخاباتی خود روی آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند» و طراحی تاکتیک‌هایی از جمله نگارش نامه از سوی سید محمد خاتمی برای برایت از فتنه، در همین راستا قابل ارزیابی است. “
ارگان رسانه ای دولت در ادامه مطلبش به سخنان صفار هرندی در یک برنامه تلویزیونی اشاره کرده و نوشته است:” صفارهرندی سردبیر سابق کیهان شروط آسانی را برای اصلاح‌طلبان گذاشته تا ورود آنها به انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تسهیل شود. از نظر صفار هرندی، فتنه‌گران تنها به براندازان خارج از مرزها اطلاق شده و سایرین از جمله حجاریان اصلاح‌طلبانی هستند که تنها رفیق ناباب دارند! “
در ادامه این مطلب آمده است : “هر‌یک از اصولگرایان به نحوی بیان می‌شود و در نهایت یک نقطه یعنی عادی سازی ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات را دنبال و البته آنها را درگیر تناقضات فاحشی هم می‌نماید؛ چرا که اکثر کسانی که امروز یک عذرخواهی ساده را برای اصلاح‌طلبان کافی می‌دانند، هنوز آنچنان که محمدباقر قالیباف گفته بود معتقد نیستند که فتنه‌۸۸ یک کدورت بود. “
این روزنامه در پایان نتیجه گرفته است که “القای اینکه نظام نیازمند حضور اصلاح‌طلبان است، موضوعی است که همواره از سوی اصلاح‌طلبان دنبال شده و تلاش اخیر مدعیان اصولگرایی برای بازگرداندن آنها به صحنه به هر قیمتی، دوپینگی برای طراحان اتاق فکر اصلاحات است. محمدرضا تابش می‌گوید: حاکمیت باید به این واقعیت پی ببرد که افزایش مشارکت، با حضور طیف‌های مختلف از جمله اصلاح‌طلبان در انتخابات میسر است و این زمینه را فراهم کند و من هنوز علامت و نشانه‌ای از فراهم کردن این زمینه ندیده‌ام.”
به نظر می رسد رسانه های حامی دولت اهدافی خاص را از این خط خبری دنبال می کنند.
برخی تحلیلگران سیاسی معتقدند حامیان دولت ترجیح می دهند تا با عدم حضور اصلاح طلبان ، انتخابات آینده به رقابتی دو قطبی بین اصولگرایان و دولتی ها تبدیل شده و گزینه نزدیک به دولت بتواند با انتقاد از اصولگرایان از سبد رای اصلاح طلبان در جامعه استفاده کند.

کد خبر: ۲۰۱۲۰۸۰۵۱۶۴۳۲۲۲۳۱


خبرگزاری آریا

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.