چند راه برای از بین بردن نا امیدی و استرس در بچه‌ها

۱۱اردیبهشت،
ممتاز نیوز :  اخیرا یک بررسی نشان داده است که بیشتر کودکان ۷ تا ۹ سال دارای استرس می‌باشند. برای ریلکس بودن و آرامش داشتن کودکانتان این نکته‌ها را به آنها آموزش دهید.

به گزارش ممتاز نیوز به نقل از خبرآنلاین ؛ چند راه برای از بین بردن نا امیدی و استرس در بچه‌ها

برای ریلکس بودن و آرامش داشتن کودکانتان این نکته‌ها را به آنها آموزش دهید.
۱٫ انجام دادن فعالیتهای آرامش بخش:
اخیرا یک بررسی نشان داده است که بیشتر کودکان ۷ تا ۹ سال دارای استرس می‌باشند. شما نمی توانید تمامی اضطرابهای کودکانتان را از بین ببرید اما می‌توانید توسط فعالیتهای آرامش بخش مقداری از استرس آنها را کم کنید. برای مثال در پارک بازی کنید، به کلاسهای یوگا بروید، مدیتیشن کنید و یا هر نوع فعالیت آرامش بخشی که هر دو با هم می‌توانید انجام دهید به کودکتان آموزش دهید و آن را با هم انجام دهید و از انجام آن لذت ببرید.

۲٫ جلوگیری از تلف شدن وقت کودکانتان:
چنانچه دخترتان در گوشه‌ای دراز کشیده باشد و به مدت طولانی به همین طریق وقت می‌گذراند او را تشویق کنید که یک فعالیت آرامش بخش یا یک کتاب عالی یا یک نوع موزیک تازه را گوش دهد و از اوقاتش به نحو احسن استفاده کند.

۳٫ به آنها کمک کنید تا مسئولیتهایشان را مدیریت کنند:
از دادن لیستهای وحشت آور برای انجام کارهایی که آنها باید انجام دهند اجتناب کنید. این هیاهوی فشارآور می‌تواند کودک را از کار بیندازد. کمک کنید به آنها تا تمام تکالیف مدرسه‌شان را انجام دهند و مدتی با دوستان و خانواده بگذرانند، این کار با ایجاد کردن یک تقویم ساده برای برنامه‌ریزی کردن و از بین بردن اضطراب‌هایشان انجام می‌شود.

۴٫ تهیه شام برای خانواده در الویت:
مطالعات نشان می‌دهد که سهیم بودن بچه‌ها در تهیه شام می‌تواند بچه‌هارا با والدین متصل نگه دارد و این کار از استرس‌های بیجا جلوگیری می‌کند و اعتماد به نفس در آنها ایجاد می‌کند. خوردن صبحانه یا نهار یا دیدن سریال‌های هفتگی همین نتیجه را دارد.

۵٫ بچه‌ها را برای بازی کردن تشویق کنید:
بازی‌های کامپیوتری و مطالعه کتاب و آرایش دادن با جواهرات و بقیه سرگرمی‌ها به تمرکز نیاز دارد. این کارها سبب خواهد شده که فکر نوجوان به آن معطوف شود و او را از استرسها و فشارها منحرف کند. حتی بازی‌های دسته جمعی و بازی‌های فکری هم حقه بسیار خوبی برای دوری آنها از فشارها می‌باشد.

۶٫ رهایی از آشفتگی فکری موقتی:
در روز‌های سخت از نوجوانتان بخواهید که کارهای مورد علاقه‌اش را مثل زدن یک ایمیل به یک دوست یا خواندن مجله مطلوبش یا یک بازی تنیس را انجام دهد. این کارهای کوتاه و موقتی حداقل زمان کوتاهی او را از زیر فشارها خلاص می‌کند.

۷٫ انجام دادن اعمالی چون تجسم سازی:
از کودکتان بخواهید که چشمهایش را ببندد برای او یک تصویر آرامش‌بخش مثل یک ساحل زیبا یا کوهها و یا یک باغ تجسم کنید. تمرکز بر روی تصاویر آرامش‌دهنده و یا خیال‌های آرام کننده می‌تواند بسیاری از فشارها و استرس‌های آنها را از بین ببرد.

۸٫الویت مهم دیگر خوابیدن است.
کارشناسان پیشنهاد کرده‌اند که ۹ ساعت از خواب شبانه برای نوجوانان و مخصوصا دبیرستانی‌ها به مدت ۷ ساعت به صورت میانگین ضروری می‌باشد. مطالعات دیروقت را برای آنها محدود کنید. این مطالعات تا مدتی ذهن آنها را در رختخواب مشغول به خود می‌کند. خواب‌های نیمروز هم برای آنها بسیار مفید می‌باشد.

۹٫ اضطراب ناشی از امتحان:
به فرزندانتان فوت و فنی را آموزش دهید که آنها تمرکز خود را در طول امتحان از دست ندهند. به طور مثال به آنها بگویید که خودشان را داخل یک حباب نامرئی فرض کنند در صورتی که همکلاسی‌های آنها داخل این حباب نیستند. ویا تصور کنند که اندیشه‌های سرگردان آنها مانند بالنی است که از آنها دور می‌شود.

۱۰٫ به تلاش و کوشش آنها جایزه دهید.
هنگامی که کودکتان یک رتبه درخشان و عالی به خاطر کار مدرسه‌اش می‌آرود، به جای اینکه تمرکز کنید روی نتیجه او، کار سخت و تلاش او را تحسین کنید. و در روزهای عادی در هفته کارهای جالب او را با پرسش‌هایی از قبیل درکلاس چه چیز جالبی یاد گرفتی دنبال کنید.

منبع: ممتاز نیوز
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.