چینی‌ها وارد بازار خدمات پردازش ابری می‌شوند

گرد آوری توسط گروه فن آوری اطلاعات پایگاه اینترنتی خبری ممتاز نیوز

The IBM booth at an IT expo in Nanjing, Jiangsu province. (Photo/CFP)دسامبر ۲۰۲۴ یک ماه سرنوشت‌ساز در تاریخ فعالیت‌های کشور چین در حوزه خدمات پردازش ابری بود و برای شرکت‌های چینی فعال در این حوزه اتفاقات قابل ملاحظه‌ای رخ داد. 
 
به نقل از وب‌سایت wantchinatimes، اولین اتفاق آغاز همکاری‌های IBM با شرکت ۲۱Vianet Group بود تا بتواند بهترین ابزارهای ابری خود را در این کشور عرضه کند و پس از این اتفاق شرکت آمازون از عرضه خدمات پردازش ابری عمومی در کشور چین خبر داد. 
 
عرضه‌کنندگان خدمات پردازش ابری در کشور چین همچنین در ماه دسامبر اقدامات گسترده‌ای انجام دادند تا تعداد بیشتری از مشتریان را تحت پوشش قرار دهند. این اقدام اولین بار توسط مرکز Tianyi Cloud صورت گرفت و پس از آن شرکت Ali Cloud در تاریخ ۱۸ دسامبر اعلام کرد قیمت محصولات خود در این زمینه را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد. شرکت Tencent Cloud نیز اظهار داشت که طی یک هفته پایانی سال ۲۰۲۴ قیمت‌های خود را به میزان قابل ملاحظه‌ای می‌شکند تا خدمات پردازش ابری خود را گسترده‌تر در اختیار کاربران بگذارد. این فرآیند سبب شد تا کار‌شناسان اعلام کنند که صنعت خدمات پردازش ابری چین در حال رقابتی شدن است و به‌زودی اتفاقات قابل ملاحظه‌ای در این زمینه رخ می‌دهد. 
 
لازم به ذکر است، هم‌اکنون به واسطه محدودیت‌هایی که بر پایه قوانین و ضوابط نظارتی چین ایجاد شده است، مراکز بزرگی چون مایکروسافت، IBM و آمازون مجبور می باشند با شرکت‌های چینی همکاری کنند تا بتوانند در این بازار حضور یابند. این مسئله سبب شده است تا سرعت رشد شرکت‌های چینی فعال در حوزه خدمات پردازش ابری افزایش یابد. 
 
بر همین اساس شرکت مایکروسافت در تاریخ ۲۲ می‌ سال جاری برای اولین بار اعلام کرد که همکاری‌های خود را با مرکز چینی ۲۱Vianet آغاز کرده است. پس از آن نیز شرکت IBM در تاریخ ۳۱ جولای از آغاز همکاری‌های خود با شرکت چینی Capital Online خبر داد و در دسامبر ۲۰۲۴ نیز شرکت IBM اعلام کرد که همکاری‌های خود را با مرکز ۲۱Vianet آغاز کرده است. 
 
البته کار‌شناسان می‌گویند که فعال شدن شرکت‌های چینی در حوزه خدمات پردازش ابری بعضی نگرانی‌ها را نیز برای کاربران به همراه داشته است. این نگرانی‌ها به فناوری ارایه شده در این زمینه مربوط نمی‌شود و در عوض کاربران از محتوای ارایه شده در فضای مدیریتی ابراز نگرانی کرده‌اند. 
 
به عقیده کار‌شناسان، شرکت‌های خصوصی و همچنین سازمان‌های کوچک و متوسط مهم‌ترین هدف برای مراکز چینی ارایه دهنده خدمات پردازش ابری محسوب می‌شوند و طی سال ۲۰۲۴ میلادی تمرکز اصلی بر این قبیل سازمان‌ها خواهد بود.

ایستنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.