کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو، شاه کلید حل مشکلات خوابگاه‌های علوم‌پزشکی

۱۹خردادماه،

معاون دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت نگران کننده خوابگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، گفت: تنها شاه کلید حل مشکلات خوابگاهی کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو است.

دکتر محمد حسین آیتی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه برترین دانشجویان کشور در دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران حضور دارند، اظهار کرد: رسیدگی به امور خوابگاهی در شهر تهران از اهمیت به سزایی برخوردار است، اما متاسفانه در شهر تهران مشکلات خوابگاهی بسیاری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود دارد.

وی افزود: در شهر تهران خوابگاه‌ها فرسوده و با فضای بسیار کمی می باشند و این موضوع را به تمام مسئولان بالا دستی که امکانش بوده گزارش کرده‌ایم و در کمیسیون دانشجویی شورای امنیت کشور گزارش کاملی از خوابگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران جهت بررسی ارائه شده است.

گزارش وضعیت نگران کننده خوابگاه‌های علوم پزشکی تهران در شورای امنیت ملی

آیتی با اشاره به تهیه گزارشی از تراکم و شرایط خوابگاه‌های دانشجویی در اداره رفاهی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، تصریح کرد: این گزارش وضعیت نگران کننده‌ای را از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران نشان می‌دهد که در شورای امنیت ملی نیز این موضوع گزارش شده است.

معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت با بیان اینکه از دو سال پیش در هیات رییسه دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهیدبهشتی مصوب شد که دیگر به دانشجویان دکترای تخصصی و رزیدنتی خوابگاه تعلق نمی‌گیرد، گفت: دانشجویانی که در دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران رزیدنت و phd می باشند از نخبگان کشورند، اما این دو دانشگاه علی‌رغم خواسته خود ناچارند که به این اشخاص خوابگاه ندهند که این مسئله مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است.

آیتی با اشاره به اینکه هم اکنون نخبگان و دانشجویان بسیاری از مقاطع رزیدنتی و phd شهرستان‌های دیگر نظیر شیراز، اصفهان، مشهد به سبب عدم ارائه خوابگاه، تهران را برای تحصیل انتخاب نمی‌کنند، گفت: این مسئله سبب افت دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تهران و شهیدبهشتی شده است.

دانشجویان پزشکی عمومی در اولویت دریافت خوابگاه

وی ادامه داد: وقتی دانشگاه علوم پزشکی تهران ظرفیت ورودی پزشک عمومی خود را ۳۰ درصد افزایش می‌دهد در حالیکه دانشجویان پزشکی عمومی عمدتا ۱۸ ساله می باشند و هیچوقت از خانواده دور نبوده‌اند، نمی‌توان به این دانشجویان خوابگاه ارائه نداد و دانشجویان phd را در خوابگاه‌ها ساکن کرد، بنابراین قطعا دانشجویان پزشکی عمومی در اولویت استقرار در خوابگاه می باشند.

معاون دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه مجتمع‌های خوابگاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهیدبهشتی بسیار فرسوده می باشند و باید فکر جدی برای آنها شود، گفت: برای خریداری مکان‌های تازه در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی امیدواری‌هایی وجود دارد و فضاهایی برای آن پیدا شده است.

وی ادامه داد: فضاهای بسیار خوبی در محدوده اوین و درکه در نزدیکی دانشگاه شهیدبهشتی موجود است که در حال تغییر کاربری می باشند و مسئولان این دانشگاه در حال مذاکره می باشند تا این فضاها را برای دانشگاه بگیرند و تبدیل به خوابگاه کنند که و اگر این اتفاق بیفتد مشکل خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی حل می‌شود.

مشکلات خوابگاه در دانشگاه علوم پزشکی تهران جدی‌تر است

آیتی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز تمام تلاش خود را در راستای حل مشکل خوابگاهی می‌کنند، اظهارکرد: این دانشگاه در سال قبل ۹ میلیارد تومان از در آمد اختصاصی خود را برای خریداری خوابگاه تازه پرداخت کرد، در حالیکه بعضی معتقدند درآمد اختصاصی نباید برای این امور هزینه شود، اما به سبب اهمیت بسیار، این موضوع در هیات امنا مصوب شد و دو سال پیاپی دو خوابگاه برای این دانشگاه خریداری شد اما متاسفانه مشکلات کماکان ادامه دارد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه شاه کلید حل مشکل خوابگاهی کاهش ظرفیت در پذیرش دانشجو است، اظهار امیدواری کرد: سازمان سنجش در سال تازه با توجه به احیاء دانشگاه علوم پزشکی ایران در اعلام ظرفیت پذیرش تجدید نظر کند و با در نظر گرفتن مشکلات جدی که دانشگاه علوم پزشکی تهران دارد پذیرش دانشجو در این نسبت به سال قبل کاهش پیدا کند چراکه مشکل خوابگاهی در این دانشگاه بسیار جدی است.

انتهای پیام


ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.