۱۲عادت عجیب کاربران موبایل در دنیا

۲۰خردادماه،

کارشناسان در یک مطالعه تازه سراغ اشخاصی رفته‌اند که بیش از دیگر اشخاص از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و در این زمینه عادات و رفتارهای عجیبی دارند.
در ماه فوریه از سال جاری میلادی اعلام شد که چین صاحب بزرگترین بازار گوشی‌های هوشمند در جهان محسوب می‌شود و در این زمینه جایگاه آمریکا به عنوان رتبه اول را از آن خود کرده است.
بیزنس‌اینسایدر، این رقابت به گونه‌ای دنبال شده است که شرایط آن هرگز تغییر نخواهد کرد؛ زیرا مرکز تحقیقاتی Flurry اعلام کرد که کشور چین با داشتن ۱٫۳ میلیارد مشترک تلفن همراه بزرگترین بازار جهانی در این زمینه را از آن خود کرده و پس از آن کشور آمریکا با ۳۱۳ میلیون مشترک تلفن همراه قرار گرفته است.
این مسئله تامل برانگیز است. اما کارشناسان در یک مطالعه تازه سراغ اشخاصی رفته‌اند که بیش از دیگر مردمان جهان از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و در این زمینه عادات و رفتارهای عجیبی دارند. به گزارش فارس در زیر ۱۲ مورد از این عادات تازه مرور شده است:
۱- کشور چین: این کشور شامل ۱٫۳ میلیارد مشترک تلفن ‌همراه می‌شود که ۲۴۶ میلیون نفر از آن‌ها گوشی هوشمند در اختیار دارند. بیش از نیمی از چینی‌هایی که گوشی هوشمند دارند یا به عبارت دقیق‌تر ۵۲ درصد آن‌ها بسیار به این دستگاه علاقه‌مند می باشند، زیرا می‌توانند از این ابزار به صورت مخفیانه یا بدون آنکه کسی در جریان اطلاعات داخلی آن قرار گیرد، استفاده کنند. همچنین گفته شده است که ۲۷ درصد صاحبان گوشی هوشمند در چین بیش از ۲۱ ابزار کاربردی را روی گوشی خود در اختیار دارند.
۲- کشور آمریکا: این کشور ۳۱۳ میلیون مشترک تلفن همراه را در خود جا داده است که ۲۳۰ میلیون نفر آن‌ها صاحب گوشی هوشمند می باشند. بخش قابل ملاحظه‌ای از آمریکایی‌های بین ۱۸ تا ۵۴ سال گوشی هوشمند دارند و در بین آن‌هایی که سن‌شان بالای ۶۵ سال است، ۴۰ درصد از این دستگاه الکترونیکی همراه استفاده می‌کنند.
۳- کشور ژاپن: این کشور شامل ۱۲۸ میلیون مشترک تلفن همراه می‌شود که از بین آن‌ها ۷۸ میلیون نفر از طریق گوشی هوشمند به خدمات مخابراتی مورد نظر خود دسترسی پیدا می‌کنند. ژاپنی‌ها عاشق ابزارهای موبایلی می باشند و به طور میانگین هر یک از آن‌ها ۴۱ ابزار را روی گوشی هوشمند خود در اختیار دارد. همچنین یک‌سوم مشترکان ژاپنی از گوشی هوشمند خود برای سر زدن به پایگاه اینترنتی‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.
۴- کشور برزیل: این کشور شامل ۲۵۹ میلیون مشترک تلفن همراه می‌شود که ۵۵ میلیون نفر از آن‌ها گوشی هوشمند خریداری کرده‌اند. صاحبان گوشی‌های هوشمند در برزیل تشنه شبکه‌های اجتماعی می باشند. به طور کلی ۱۸ درصد ابزارهای مخصوص گوشی‌های هوشمند که در برزیل بارگذاری می‌شود، به شبکه‌های اجتماعی اختصاص پیدا می‌کند.
۵- کشور هند: در این کشور ۷۰۰ میلیون مشترک تلفن همراه زندگی می‌کنند و ۴۴ میلیون صاحب گوشی هوشمند هم از این طریق به خدمات مخابراتی دست میابند. مردان هندی از گوشی هوشمند برای به کارگیری ابزارها و سر زدن به پایگاه اینترنتی‌های اینترنتی استفاده می‌کنند و زنان هندی هم این دستگاه را برای برقراری ارتباط و سر زدن به شبکه‌های اجتماعی به کار می‌برند.
۶- کشور انگلیس: این کشور ۷۶ میلیون مشترک تلفن همراه دارد که ۴۳ میلیون نفر از آن‌ها گوشی هوشمند در اختیار دارند. حدود ۲۲ درصد بزرگسالان بریتانیایی به گوشی هوشمند خود معتاد می باشند و ۲۲ درصد از آن‌ها هم اعلام کرده‌اند که در همه شرایط، حتی داخل حمام هم به تماس‌های برقرار شده پاسخ می‌دهند.
۷- کشور کره جنوبی: در این کشور ۵۶ میلیون مشترک تلفن‌همراه و ۳۲ میلیون صاحب گوشی هوشمند شمارش شده است. صاحبان گوشی‌های هوشمند در کره جنوبی علاقه بسیاری به خریدهای مجازی دارند و بیشتر خریدهای روزمره خود را از طریق گوشی هوشمند انجام می‌دهند. در کره جنوبی فروشگاه‌ها تنها عکس محصولات خود را در قفسه‌ها می‌گذارند و کاربر هر یک از کالاهایی که مد نظرش باشد، بارکد آن را از طریق گوشی هوشمند شناسایی می‌کند و در آخر همان روز کالای مربوطه درب منزل وی آورده می‌شود.
۸- کشور آلمان: در آلمان ۱۰۷ میلیون مشترک تلفن همراه وجود دارد که ۲۷ میلیون نفر از آن‌ها گوشی هوشمند دارند. صاحبان گوشی هوشمند در آلمان تمایل فراوانی به جست‌وجو با این دستگاه برای پیدا کردن یک رستوران نزدیک دارند و ۳۹ درصد گوشی هوشمند خود را برای انجام چنین کاری مورد استفاده قرار می‌دهند و در مقابل ۳۰ درصد آن‌ها با گوشی هوشمند وضعیت حساب بانکی خود را چک می‌کنند.
۹- کشور فرانسه: این کشور شامل ۷۲ میلیون مشترک تلفن همراه می‌شود و ۲۶ میلیون صاحب گوشی هوشمند را در خود جا داده است. در فرانسه برای هر فردی که گوشی هوشمند دارد سالانه یک درصد “مالیات فرهنگی” در نظر گرفته می‌شود تا در پایان سال با پول به دست آمده از این طریق، دولت به تولید محتوا در زمینه کتاب، موسیقی و فیلم بپردازد.
۱۰- کشور کانادا: این کشور ۲۷ میلیون مشترک تلفن همراه و ۲۳ میلیون صاحب گوشی هوشمند دارد. کانادایی‌ها یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ابزارهای موبایلی در جهان محسوب می‌شوند؛ به نحوی که شرکت اپل در فروشگاه اینترنتی خود یک بخش ویژه برای کانادا در نظر گرفته است.
۱۱- کشور روسیه: در این کشور زندانیان برای خود ابزار ویژه موبایلی دارند و بر اساس قانون تازه، زندانی‌ها اجازه دارند گوشی هوشمند در اختیار بگیرند و به کمک ابزار ویژه‌ای که روی آن نصب می‌شود با اطرافیان خود در خارج از زندان ارتباط برقرار کنند.
۱۲- کشور اسپانیا: این کشور شامل ۵۶ میلیون مشترک تلفن همراه و ۱۸ میلیون صاحب گوشی هوشمند می‌شود. در این کشور ۹۳ درصد مردم اعلام کرده‌اند که بدون ابزارهای موبایلی نمی‌توانند روز خود را سپری کنند و ۱۱ درصد هم گفته‌ند که بدون ابزار موبایلی نمی‌توانند شامل مورد نظر خود را سفارش دهند.


iTanalyze.ir
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.