۱۵ کشته و ۱۸ مجروح در حوادث رانندگی تعطیلات قبل

خرداد  ۱۴۰۲
ممتاز نیوز : رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور از کشته شدن ۱۵ نفر در جریان مسافرت‌های آخر هفته قبل در محورهای مواصلاتی کشور خبر داد و گفت: ۱۸ نفر نیز در این ارتباط دستگیر شدند.

سرهنگ رضا سلبی رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور در گفت‌وگو با فارس در تشریح تصادفات آخر هفته قبل گفت: برابر اعلام پلیس راه استان اصفهان روز جمعه بر اثر واژگونی یک دستگاه سواری پژو آردی در محور میمه یک نفر کشته و ۳ نفر دیگر مجروح  شدند.

وی افزود: کارشناسان پلیس راه سبب این اتفاق را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب آلودگی از جانب راننده سواری پژو آردی اعلام کردند.

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ادامه داد: همچنین در این روز بر اثر واژگونی یک دستگاه وانت پبکان در محور  روستایی قره‌چناق  در استان آذربایجان شرقی یک نفر کشته و ۳ نفر دیگر مجروح شدند.

وی افزود: بر اساس گزارش روز جمعه پلیس راه استان کرمان بر اثر تصادف یک دستگاه سواری پراید و یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در محور چترود – کرمان در استان کرمان ۲ نفر کشته و یک نفر دیگر مجروح شدند.

سلبی با اشاره به تصادف یک دستگاه سواری پراید و یک دستگاه سواری سمند در استان قزوین، از کشته شدن ۲ و مجروح شدن ۴ نفر خبر داد.

وی ادامه داد: برابر اعلام پلیس راه استان کرمانشاه بر اثر تصادف یک دستگاه سواری پراید و یک دستگاه تریلی دانک فنگ در روز جمعه در محور فرعی چهار زبر در استان کرمانشاه ۲ نفر کشته شدند.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تاکید کرد: روز جمعه بر اثر تصادف یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ و یک دستگاه کامیون ولوو در محور هراز – پلمون در استان مازندران ۶ نفر مجروح شدند.

وی افزود: روز پنجشنبه نیز بر اثر تصادف یک دستگاه موتور سیکلت و یک دستگاه کامیون دانگ فنگ در محور بندرعباس – سیرجان در استان هرمزگان ۲ نفر کشته شدند. و بر اثر واژگونی یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶  در محور تازه سعادت شهر در استان فارس ۳ نفر کشته و یک نفر دیگر مجروح شدند.

health Rss :salamatnews.com
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید *