
به گزارش ایرنا، ˈ سیده معصومه بهرامی ˈ روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این کارگاه ها در رشته های مختلف پوستر، نشانه و آرم، طراحی جلد کتاب و مجله، نقاشی، تذهیب و صنایع دستی بوده است.
وی یادآور شد: این کارگاه های تخصصی در ۱۳ روز برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی بسیج استان قم بر پا شد.
وی موضوع کارگاه های برگزار شده انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی، ایثار و شهادت و دفاع مقدس ذکر کرد.
بهرامی با اشاره به اینکه ۷۰۰ نفر دانشجو و دانش آموز در این کارگاه ها شرکت داشتند، گفت: اساتید برجسته ای چون سید حسن موسی زاده، عبدالرسول یاقوتی و دکتر نجم الدین این کارگاه ها را مدیریت و اداره کردند.
وی خاطر نشان کرد: این جشنواره به همت سازمان بسیج هنرمندان سپاه علی بن ابیطالب(ع)، حوزه هنری استان قم و تعدادی از ارگانهای فرهنگی و هنری استان برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: بخش مسابقه نخستین جشنواره هنرهای تجسمی بسیج استان قم در رشته های هنرهای تجسمی، صنایع دستی و حجمسازی و با موضوعات بازخوانی ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی و شعار سال با عنوان تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی برگزار می شود.
بهرامی آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره را ۰۲ مهرماه امسال اعلام کرد و افزود: علاقمندان برای اطلاع از جزییات بیشتر و دریافت فرم جشنواره میتوانند به نشانی www.Artqom.ir مراجعه کنند. ک/۲
/۷۴۰۲/ ۳۸۰/
انتهای پیام /*

www.irna.ir
منبع:ایرنا
بازنشر: ممتاز نیوز