این فناوری به نابینایان امکان دید می‌دهد+ عکس

۳۰ام بهمن ،

این عینک دارای دوربین هایی است که اطلاعات اشیای مقابل اشخاص را به رایانه کوچکی که بر روی عینک تعبیه شده است، منتقل می کند.

ممتازنیوز: این فناوری به نام Argus II در نوع خود اولین است و در سال ۲۰۱۱ برای استفاده در اروپا تاییدیه گرفته است ولی برای کاربرد آن در آمریکا نیازبه تاییدییه سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) است .

Argus II نتیجه ۲۰ سال تحقیق علمی در خصوص اندام ظریف و عمدتا پیچیده چشم است.

بیشترین کارآیی این فناوری برای بیمارانی خواهد بود که به شکل ارثی نابینایی دارند . در حال حاضر حدود ۳۰۰۰ نفر در آمریکا به یک بیماری چشمی که سبب از بین رفتن شبکیه می گردد، مبتلا می باشند. این فناوری از دو قسمت پیوند پروتز Argus II در داخل چشم و یک عینک تشکیل شده است.

با جایگزینی یک سری الکترودها در داخل چشم ، پروتز Argus II نارسایی شبکیه را در انتقال اطلاعات در مورد نور و تاریکی جبران می کند و این اطلاعات را فورا به مغز منتقل می کند.

قسمت دیگر Argus II از یک عینک تشکیل شده است.

این عینک دارای دوربین هایی است که اطلاعات اشیای مقابل اشخاص را به رایانه کوچکی که بر روی عینک تعبیه شده است، منتقل می کند.

اطلاعات به صورت بی سیم به پروتزی که در چشم کار گذاشته شده ، منتقل می گردد و مغز با ارسال یک سری پالس های الکتریکی، به بیمار این امکان را می دهد که در نهایت نور، تاریکی و اشکال را ببیند.

دکتر ˈمارک هومایونˈ از دانشکده پزشکی کک ˈیو.اس.سیˈ در مورد این فناوری گفت: اگر به ابداع این نوع فناوری برای سایر بخش های بدن ادامه دهیم و زبان تازه الکتریکی پالس ها به مغز و به چشم ها را بفهمیم ، می توانیم از آن برای سایر بخش های بدن نیز استفاده کنیم و بدین ترتیب جهان و نحوه ارتباطمان با آن تغییر می کند.

با این وجود محققان می گویند که بعضی کاربران Argus II می توانند حروفی به بلندی چند اینچ را تشخیص دهند.

به گفته محققان اتکای این دستگاه به یک رایانه خارجی عامل مهمی برای موفقیت ها و کارآیی آتی آن به شمار می رود.

به گفته آنها درآینده بیمارانی که زمانی نابینا بودند با استفاده از این وسیله می توانند رنگ های مختلف را تشخیص دهند.

افکار 


..
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.