پنجره هایی که برق تولید می‌کنند +عکس

به گزارش ۵۹۸ به نقل از مهر، تیم تحقیقاتی دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا یک نوع سلول خورشیدی پلیمری را ارائه کرده که می تواند انرژی را که عمدتا نور مادون قرمز بوده جذب کند، این سلولها در چشم انسان حدود ۷۰ درصد شفاف هستند و از پلاستیک فتواکتیو که نور مادون قرمز را به جریان الکتریکی تبدیل می کند، ساخته اند.

یانگ یانگ استاد علوم مواد و مهندسی دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا و رئیس مرکز انرژی تجدید پذیر نانو در موسسه نانوسیستم کالیفرنیا به عنوان رئیس این تحقیقات گفت: این نتایج احتمال بالقوه را برای تولید سلولهای خورشیدی پلیمری کاملا شفاف به عنوان مولفه ای از دستگاه های الکترونیک قابل حمل، شیشه های هوشمند و وسائل فتوولتائیک داخلی ساختمان افزایش می دهد.

یانگ افزود: در سراسر جهان توجه به تولید سلولهای خورشیدی پلیمری همواره بالا بوده است. این سلولهای خورشیدی از مواد شبیه پلاستیک ساخته شده، سبک و قابل انعطاف هستند و می توانند در حجم بالا و قیمت کم تولید شوند.

سلولهای خورشیدی پلیمری به علت مزایای آنها در مقایسه با سایر فناوری سلولهای خورشیدی توجه بسیاری را به سمت خود معطوف کرده اند. دانشمندان برای پیشرفتهای خاص خود در تجهیزات پیشرفته کاربردی به سرمایه گذاری در این عرصه ابراز علاقه کرده اند.

پیش از این تلاشهای بسیاری برای از بین بردن ویژگی مرئی یا دست کم ارائه ویژگی نیمه مرئی به سلولهای خورشیدی پلیمری صورت گرفته بود. البته این تلاشها در نهایت به سلولهایی با خاصیت اندک شفاف منتهی شدند.

یک تیم از موسسه سیستمهای نانو کالیفرنیا در دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا، دانشکده مهندسی و علوم کاربردی و همچنین شیمی و زیست شیمی، به ارائه سلولهای خورشیدی شفاف و دارای کارکرد بالا پرداخته اند که این سلول ها با ادغام پلیمر حساس نورمادون قرمز نزدیک و نانوسیمهای نقره به عنوان الکترود شفاف، ساخته شده اند.

پل اس. وایس مدیر موسسه نانوسیستمهای کالیفرنیا اظهار داشت: ما از این نوآوری و اختراع بسیار مسرور هستیم چرا که از این پس می توان از این سلولهای خورشیدی در پیشرفتهای اخیر خود در زمینه شیشه های رسانای شفاف استفاده کنیم.


۵۹۸٫ir

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.