۲۰ روستا با جمعیت ۱۰ هزار نفری در غرب جاسک بدلیل حمله دشمن بی‌آب شدند

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: بر اثر حمله دشمن به آب شیرین ون بونجی، ۲۰ روستا با جمعیت ۱۰ هزار نفری در غرب جاسک بی‌آب شده‌اند.

۲۰ روستا با جمعیت ۱۰ هزار نفری در غرب جاسک بدلیل حمله دشمن بی‌آب شدند

به گزارش ممتاز نیوز، عبدالحمید حمزه‌پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت: در این حمله، ایستگاه پمپاژ برداشت آب خام از دریا و هم‌چنین ترانس برق مربوط به آب‌شیرین‌کن بونجی با ظرفیت تولید ۳۱۵۰ مترمکعب در شبانه‌روز به طور کامل تخریب شده است.

حمزه پور افزود: در پی این حمله، هم اکنون آب شرب ۲۰ روستای منطقه با جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر به طور کامل قطع شده و این روستاها با بحران بی آبی مواجه هستند.

او با اشاره به آغاز اقدامات اضطراری برای مدیریت شرایط، اظهار کرد: نیروهای عملیاتی شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در تلاش برای تامین اضطراری آب ساکنان و بازسازی تاسیسات آسیب‌دیده هستند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن آب شرب مشترکان دوباره برقرار شود.

انتهای پیام/


استانی

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.