۲۱اردیبهشت،
پزشکان و متخصصان اعصاب و روان دریافته اند که اشخاص کنجکاو نه به سبب اکتسابی بلکه به صورت تدریجی باهوش تر می شوند.
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، توسعه و رشد و پیشرفت داخلی اشخاص کنجکاو و فعال بودن آنها سبب رشد سلول های مغزی تازه در آنها می گردد.گفتنی است این نتیجه نشان می دهد که چرا حتی دوقلوها هم شبیه به هم فکر نمی کنند و هوش آنها گاهی با هم متفاوت می گردد.
بررسی ها نشان می دهند در یک انسان در اثر تغییرات فضای زندگی مغز هم تغییر کرده و خود را با شرایط تازه همانگ می کند و حتی به تدریج بر روی dna هم تاثیر می گذارد.
پزشکان دریافته اند که کنجکاوی و فعال بودن سبب ساخت نورون های تازه در قسمت های هیپو کامپ مغز اشخاص می گردد.
منطقه هیپوکامپ قسمتی از مغز است که برای کمک به یادگیری و حافظه است.
در نتیجه پزشکان پیشنهاد می کنند اشخاص همیشه کنجکاو باشند تا باهوش شوند حتی اگر در ابتدا بسیار باهوش باشند از این راه می توانند باهوش تر گردند./ح
![]()
باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com