سیدرضا اکرمی: حماسه سیاسی در انتخابات متبلور می‌شود/موانع خلق حماسه اقتصادی برطرف شود

۸فروردین ۱۳،

8-294.jpg

یک عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به نامگذاری سال ۹۲ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حماسه سیاسی و اقتصادی گفت: برای تحقق چنین حماسه‌ای باید چندین کار کلیدی و اساسی انجام داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دربارهٔ راهکارهای تحقق حماسه اقتصادی اظهار کرد: باید در ابتدا موجودی جامعه و کشور چه از نظر معادن، منابع و امکانات مالی مورد ارزیابی و شناسایی قرار گیرد، به طور مثال مشخص شود چند نوع معدن در کشور داریم و چرا از بعضی از آنها استفاده حداکثری نمی‌شود یا از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی که در کشور وجود دارد چگونه باید استفاده کنیم.

وی ادامه داد: باید مشخص شود که از نیروی انسانی متخصص کشور به چه میزان استفاده یا از شهرک‌های صنعتی عظیمی که در کشور وجود دارد به چه میزان بهره‌برداری شده است. در واقع راهکار اول این است که بدانیم موجودی جامعه از نظر امکانات و منابع چقدر است و از طرف دیگر بررسی شود که از این موجودی چقدر استفاده شده است؟ چرا استفاده جامع از آنها صورت نگرفته است؟ آیا اراده‌ و مدیریتی وجود نداشته یا موانع دیگری وجود داشته است؟

این نماینده پیشین مجلس با بیان اینکه “اگر موانعی در این راستا وجود دارد باید شناسایی و برطرف شود”، به اهمیت مدیریت در عرصه اقتصاد اشاره کرد و گفت: اگر کار در این راستا به دست اهل و اشخاص کاردان سپرده شود یک نوع جواب می‌دهد و اگر به اهلش سپرده نشود به نحو دیگری نتیجه خواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه “باید مشکلاتی مدیریتی در عرصه اقتصاد را برطرف کنیم”، به اهمیت تقویت بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: باید بخش خصوصی را تقویت کنیم و در عین حال بر آن نظارت داشته باشیم.

اکرمی همچنین به حماسه سیاسی اشاره کرد و با بیان اینکه “تبلور این حماسه در انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود”، اظهار کرد: در این عرصه باید کسانی حضور پیدا کنند که واقعا شرایط لازم برای تصدی ریاست قوه مجریه را داشته باشند.

این عضو جامعه روحانیت با تاکید بر اینکه “کسانی که در این عرصه حضور پیدا می‌کنند باید از قبل دارای برنامه باشند”،‌ گفت: نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید دقیقا بدانند که موقع حضور در پاستور چه چیزی را تحویل می‌گیرند. آنها باید نیازهای جامعه را تشخیص و برای آن راه‌حل داشته باشند و برای حل مشکلات برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدت داشته باشند.

وی با تاکید بر ضرورت تعیین تیم و گروه از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری تصریح کرد: کار در جامعه ما توسط یک یا چند نفر عملیاتی نمی‌شود بلکه باید کاندیداها دارای تیم متشکل از اشخاص متخصص در عرصه‌های مختلف باشند به نحوی که این تیم بتواند برای حل مشکلات موجود در جامعه برنامه‌ریزی و آنها را رفع کند، تنش‌ها در جامعه را به حداقل برساند و برای پیشبرد امور در کشور برنامه‌ریزی‌های متناسب انجام دهد.

انتهای پیام


ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.