شناخت رویکرد تازه برای مقابله با عفونت‌های ویروسی

۲۰ آبان ،

224-12.jpg

وقتی ویروسی نظیر آنفلوآنزا به بدن ما حمله می‌کند، پروتئین‌های اینترفرون جزو اولین مولکول‌های دفاعی بدن می باشند که برای مقابله با این حمله، تولید می‌شوند.

به گزارش تفسیری سرویس «سلامت» ایسنا، اینترفرون همچنین می‌تواند در سرکوب رشد تومورها و عوارض ناشی از بیماری سیستم دفاعی خودکار بدن نقش داشته باشد. پزشکان همچنین ممکن است از شکل مصنوعی اینترفرون برای درمان مبتلایان به سرطان‌های خاص یا بیماری ام‌.اس استفاده کنند.

با این حال، حتی این روش درمانی هم گاهی اوقات با شکست مواجه می‌شود چون بدن بیماران ممکن است اینترفرون خارجی را پس بزند یا در برابر اثرات آن مقاومت نشان دهد.

به گزارش تفسیری ساینس دیلی، در یک مطالعه تازه متخصصان دانشکده طب دامپزشکی دانشگاه پنسیلوانیا راهکار تازهی را برای تقویت و افزایش اثرگذاری اینترفرون در مقابله با عفونت‌ها معرفی کرده‌اند.

در این آزمایش نشان داده شد که با هدف قرار دادن یک مولکول خاص در مسیر سیگنال‌دهی اینترفرون بویژه بواسطه داروهای خاصی که برای این منظور تهیه شده‌اند، می‌توان فعالیت اینترفرون را در بدن افزایش داد و در نهایت سیستم دفاعی بدن فرد را در زمینه مقابله با ویروس‌ها تقویت کرد.

همچنین با این تکنیک امکان استفاده از داروهای مشابه برای مقابله با بعضی از انواع سرطان‌ها و بیماری‌های خاص سیستم دفاعی خودکار بدن نیز میسر است. در مرحله بعدی این متخصصان در نظر دارند روش تازه داروی حیوانات آزمایشگاهی را ارزیابی کنند.

انتهای پیام


ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.