مرتضوی: ساختمان تشخیص سرطان (پت اسکن) بزودی در بیمارستان میلاد احداث می‌شود

Amir KHoloosi (4 of 24).jpg

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: ساختمان تشخیص سرطان (پت اسکن) بزودی در بیمارستان میلاد احداث می‌شود.

به گزارش سرویس «اجتماعی» ایسنا، دکتر سعید مرتضوی در پنجمین سمینار سمپوزیوم بین‌المللی جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان میلاد با بیان اینکه سازمان تأمین‌اجتماعی بزرگ‌ترین نهاد بیمه‌گر خاورمیانه است، گفت: این سازمان حدود ۳۵ میلیون نفر جمعیت کشور را تحت‌پوشش خود دارد که شاید این رقم از جمعیت بسیاری از کشورهای منطقه بیشتر باشد.

وی با اشاره به وظایف سه‌گانه تأمین‌اجتماعی افزود: حوزه بیمه‌ای، سرمایه‌گذاری و درمان و امور پزشکی، حوزه‌هایی هستند که تحت‌پوشش این سازمان قرار دارند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی این سازمان را بعد از وزارت بهداشت دومین ارائه‌کننده خدمات درمانی در کشور دانست و اظهار داشت: در بخش درمان غیرمستقیم با ۴۸ هزار مؤسسه درمانی و در درمان مستقیم با ۷۴ بیمارستان ملکی به ۴۶ درصد از آحاد جامعه یعنی حدود ۳۵ میلیون نفر خدمات درمانی ارائه می‌دهد.

وی تصریح کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۷۹۷ مورد بستری در مراکز ملکی سازمان داشته‌ایم که ۵۰۰ هزار مورد آن منتهی به عمل جراحی شده است و از مجموع آن نیز ۱۴هزار و ۵۰۰ مورد عمل جراحی در شاخه‌های مختلف مغز و اعصاب بوده که در ۲۷ بیمارستان ملکی تأمین‌اجتماعی انجام گرفته است.

وی بیمارستان میلاد را رأس هرم ارجاع بیماران سازمان تأمین‌اجتماعی دانست و تصریح کرد:‌ در سازمان مصوب کرده‌ایم تا برای ارتقاء بخش جراحی مغز و اعصاب هر هزینه و امکاناتی را که بیمارستان میلاد درخواست کند در اختیارش قرار دهیم تا بتواند خدمات فوق‌تخصصی بالایی را به بیمه‌شدگان و بیماران کشور و حتی منطقه ارائه کند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی تجهیز بیمارستان میلاد به دستگاه پت‌اسکن (تشخیص سرطان) را از مصوبات هیأت‌مدیره سازمان تأمین‌اجتماعی دانست و اظهارامیدواری کرد که دکتر فیاض و دکتر فتاحی به عنوان مسئولان این بیمارستان هرچه زودتر مجوز و پروانه احداث ساختمان پت‌اسکن را نهایی کنند تا هرچه سریعتر شاهد افتتاح پروژه در هفته‌های آینده در این بیمارستان باشیم.

به گزارش ایسنا، این سمپوزیوم با حضور ۲۱ میهمان خارجی از کشورهای آلمان، فرانسه، کانادا، روسیه، ژاپن، هند، چین، صربستان، نپال، تایوان، کلمبیا، برزیل، آرژانتین و پاکستان از ۱۳ تا ۱۶ مهرماه برگزار می‌شود.

محور این سمپوزیوم در سال‌جاری بر آسیب‌های مغزی است . در این مراسم لوح تقدیر به پزشکان نمونه ۲۱ کشور شرکت کننده و اهداء و کارت عضویت نظام پزشکی پروفسور امیرسمیعی جراح مغز و اعصاب و فرزند پروفسور سمیعی با حضور مسئولین تامین اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به وی اعطاء شد.

این سمپوزیوم امتیاز بازآموزی برای جراحان مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی، جراحی سروگردن، بیهوشی، جراحی دهان فک و صورت، طب اورژانسی، بیماری‌های مغز و اعصاب، متخصصین رادیولوژی، ارتوپدی، طب فیزیکی و توانبخشی و پزشکان عمومی را دارد.

پرفسور سمیعی در پایان ضمن تشکر از مسئولان سازمان تامین اجتماعی به خاطر اهتمام به بخش جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان میلاد از این که سازمان تامین اجتماعی تصمیم گرفته این بیمارستان را به تجهیزات تشخیص سرطان و اشعه درمانی پت اسکن مجهز نماید آنرا نقطه عطفی در خدمات رسانی درمانی به بیمه شدگان دانست و اظهارامیدواری کرد این بیمارستان با بهره‌گیری از بهترین متخصصان حراجی مغز و اعصاب در خدمت به مردم موفق باشد.

انتهای پیام


ایسنا

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.