کشف گورستان عجیب نوزادان مربوط به قرن نهم پیش از میلاد+تصاویر

۲ مهر – ۰۳:۱۹:۴۳ ب.ظ

نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
بزرگنمایی:  

خبرگزاری آریا – حقیقات صورت گرفته توسط محققان دانشگاه پیتسبورگ نشان می‌دهد، گورستان باستانی در شمال آفریقا مکانی برای دفن اجساد جنین‌ها و نوزادان بوده است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، شهر باستانی کارتاژ در نزدیکی تونس کنونی در قرن نهم پیش از میلاد تأسیس شد؛ یک قرن قبل و در زمان آغاز حفاری‌ها در این شهر باستانی، محققان موفق به شناسایی بقایای اجساد هزاران نوزاد در یک سایت تدفین شدند؛‌ سایت تدفین Tophet‌ به اندازه یک زمین فوتبال از سال ۷۰۰ تا ۳۰۰ قبل از میلاد مورد استفاده قرار گرفته بود.
«جفری شوارتز» از محققان و نویسندگان این پژوهش تأکید می‌کند: این سایت تدفین محلی برای قربانی کردن کودکان در آئین‌های خاص نبوده و قطعات دندانی موجود در این محل متعلق به جنین و نوزادان مرده‌ای بوده است که امکان قربانی کردن آنها وجود نداشته است.
محققان بقایای دندان‌های متعلق به ۵۴۰ کودک را مورد بررسی قرار داده و از چند تحقیق قدیمی‌تر برای برآورد سن کودکان از روی قطعات دندانی استفاده کردند؛ در این مطالعه نیمی از دندان‌های مورد بررسی فاقد نشانه‌ای از تولد موسوم به خط نوزادی (neonatal line) هستند؛ این خط نشان دهنده تغییرات فیزیولوژیک مشخص در مینای دندان شکل گرفته قبل و هنگام تولد است.
استرس زمان تولد باعث توقف رشد مینای دندان در نوزادان تازه متولد شده و باعث ایجاد یک خط تیره و کوچک در جوانه دندان می‌شود، اما این خط یک تا ۲ هفته پس از تولد ایجاد می‌شود.

کد خبر: ۲۰۱۲۰۹۲۳۱۵۱۹۴۳۷۵۰


خبرگزاری آریا

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.