گوگل فایبر فقط یک بار در خانه اشخاص را می زند

۱۳خردادماه،

پایین نگه داشتن هزینه ها، یکی از رازهای تبدیل این فعالیت به کسب و کاری پر سود است، آقای میدن می گوید که این نیازمند کمک شهرداری ها به گوگل برای کاهش هزینه ها است.

پروژه گوگل فایبر را که به خاطر دارید؟ همان سرویس ماهانه ۷۰ دلار در ازای اینترنت نامحدود با سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه ای که پس از راه اندازی تبدیل شد به “مقرون به صرفه ترین سرویس اینترنتی در امریکا.”

از ابتدا فرضیات بسیاری پیرامون آن مطرح شد و مهمترین آنها این بود که پروژه، قرار نیست یک کسب و کار تازه برای گوگل باشد و شاید آزمایشی است از طرف غول جستجو تا ببیند با یک خط پر سرعت (واقعی!) چه نوع خدماتی را می توان در دسترس مردم قرار داد.

اگر هم گوگل فایبر زمانی یک حرکت آزمایشی بود، حالا دیگر این طور نیست. میلو مدین (Milo Medin)، نایب رییس بخش سرویس های دسترسی گوگل، در جمع مهندسین، نقشه کش ها و نمایندگان شهری کانزاس گفته که قصد گوگل از اجرای پروژه گوگل فایبر ساختن یک بستر تست برای خدمات تازه گوگل نیست، بلکه این یک کسب و کار واقعی است که شرکت امیدوار است روزی به سودآوری هم برسد.

آقای مدین، این را تایید کرده که انتظار گوگل از اول، چنین استقبالی نبوده: «فکر می کردیم [نهایتا] چند تا شهر اعلام علاقه کنند. ولی بعدش دیدیم ۱۱۰۰ جوابیه آمد. هیچ کس آن موقع فکر نمی کرد که این یک کسب و کار واقعی باشد. ولی وقتی میزان علاقه را دیدیم، همه چیز عوض شد.»

پایین نگه داشتن هزینه ها، یکی از رازهای تبدیل این فعالیت به کسب و کاری پر سود است، آقای میدن می گوید که این نیازمند کمک شهرداری ها به گوگل برای کاهش هزینه ها است. برای مثال امکان استفاده از کانال های فعلی برای عبور کابل ها، نصب تیرک ها در مناطقی که کانال وجود ندارد، و وجود بازرسان اختصاصی برای کاهش زمان کسب مجوز و ساخت و ساز به صفر.

شانس یک بار در خانه آدم را می زند؟ حتما این جمله معروف را شنیده اید، اما گویا باید تغییرش داد به “گوگل فایبر فقط یک بار در خانه ها را می زند.” آقای میدن می گوید هر کسی در مناطق احداث شبکه گوگل فایبر سکونت دارد، بهتر است سریع تصمیم خود را بگیرد زیرا روش کار گروه نصب به این صورت است که بعد از اجرای موج اول گوگل فایبر در یک منطقه، به سراغ منطقه بعدی می روند و در نتیجه اشخاصی که مرتبه اول ثبت نام نکنند، فرصت دریافت سرویس را تا مدت ها از دست خواهند داد.

دومین ایستگاه اتوبوس “گوگل فایبر” پس از کانزاس، آوستین در تگزاس است. باید دید آیا گوگل با تبدیل آن به سرویسی در مقیاس بزرگ می تواند سودآوری مناسبی کسب کند یا خیر. شما در این باره چطور فکر می کنید؟ یک پروژه ناموفق دیگر از گوگل، یا عرصه ای تازه برای تک تازی؟

نارنجی 


باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.