آیا می‌دانید عجیب‌ترین چیزهایی که تا کنون از آسمان باریده‌اند، چیست؟

محمود حاج‌زمان: برف و باران تنها چیزهایی نیستند که از آسمان فرو می‌ریزند. در طول تاریخ رخدادهای نادری از بارش‌های غیرمنتظره و حیرت‌آور نیز ثبت شده‌اند. در سال ۲۰۰۱ / ۱۳۸۰، در بخش‌هایی از هند ذرات قرمز مرموزی از آسمان بارید که تصور شد حاوی میکروب‌های فضایی است. با برخی از شگفت‌انگیزترین این پدیده‌های عجیب آشنا شوید.
 

گوشت: در سال ۱۸۷۶ / ۱۲۵۵، بارانی از قطعات ده سانتی‌متری گوشت از آسمان صاف و بدون ابر شهر Olympian Springs ایالت کنتاکی آمریکا به زمین بارید. روزنامه Louisville Commercial گزارش داد که دو مرد که گوشت‌ها را مزه کرده بودند، اظهار داشتند که آنها گوشت گوسفند یا آهو است. یکی از دانشمندان انجمن سلطنتی انگلستان این نظریه را ارائه داد که لاشخورهایی که با گوشت اسب‌های مرده برای خود ضیافتی برپا کرده بودند، حین پرواز از روی شهر گوشت‌ها را استفراغ کرده‌اند.
 

ماهی مرکب: در ژوئن ۱۹۹۷ / خرداد ۱۳۷۶، مردی که در سواحل جزیره فالکلند مشغول ماهیگیری بود، پس از اینکه یک ماهی مرکب یخ‌زده از آسمان روی سر وی سقوط کرد بیهوش شد و مدت دو روز را در اغما گذراند. هیچ کس نمی‌داند که این ماهی مرکب چطور سر از آسمان در آورده بود.
 

ژله: در سال ۲۰۰۸ / ۱۳۸۷، یک اسکاتلندی در حال پیاده‌روی بود که ناگهان بر روی توده نسبتا بزرگی از ژله شفاف سر خورد. زمانی‌که وی به رادیوی بی‌بی‌سی زنگ زد تا ماجرا را گزارش دهد، چندین شنونده دیگر نیز مشاهدات مشابهی را گزارش کردند و از سراسر کشور عکس‌هایی از این ماده را برای این خبرگزاری ارسال کردند. بسیاری گمان می‌کردند که احتمالا پرندگانی قورباغه‌ها و وزغ‌ها را خورده‌اند و تخمدان سمی آنها را قی کرده‌اند. دانشمندان موسسه تحقیقاتی مک‌الی آزمایش‌های دی.ان.ای را بر روی این ماده انجام دادند، اما آزمایش‌ها بی‌نتیجه بودند.
 

قورباغه: در تابستان ۲۰۰۹ / ۱۳۸۸، بارش‌های متوالی قورباغه، بچه وزغ و ماهی، منطقه ایشیکاوا ژاپن را به ستوه آورد. نظریه دانشمندان این بود که این رخداد در اثر گردبادهای دریایی موسمی قدرتمندی ایجاد شده که این حیوانات را از آب بیرون کشیده و بر روی خشکی پرتاب کرده است.

کره‌های آبی‌رنگ: در ژانویه ۲۰۱۲ / بهمن ۱۳۹۰، مردی در شهر دورست انگلستان حدود ۲۰ گلوله آبی‌رنگ نیمه‌شفاف ژلاتینی به قطر ۲٫۵ سانتی‌متر پیدا کرد که در اثر بارش از آسمان در حیاط خانه‌اش پراکنده شده بودند. دانشمندان دانشگاه بورنماوث گمان می‌کردند که این کرات تخم‌های یک مخلوق دریایی است، اما بعدا معلوم شد که این کرات از پلی‌اکریلیت سدیم ساخته شده‌اند؛ ماده‌ای که در باغ‌ها و بوستان‌ها برای جذب آب به کار می‌رود.
 ۵۳۲۷۵

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.