احمدی‌ نژاد: بدون زن عالم جهنم است

۰۹اردیبهشت،

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه اگر زنان در عالم نباشند عالم جهنم است، گفت: زن و مادر ریشه محبت و عشق است. بدون آنان در جامعه انسانی، عشق و محبت نیست.

بعضی تبعیض‌ها و ظلم‌ها که نسبت به زنان انجام می‌شود هیچ ارتباطی به دین ما ندارد. بعضی‌ها تا اسم زن می‌آید یک طوری‌شان می‌شود.

 محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در مراسم تقدیر از بانوان برگزیده سال که در تالار وحدت برگزار شد، با اشاره به اینکه انسان بالاترین موجود هستی است، گفت: تمام عالم برای شکوفایی حقیقت انسان است و انسان می‌تواند آئینه تمام نمای خدا باشد.

وی افزود: راه رسیدن به قله کمال انسانی پافشاری بر ارزش‌های انسانی و الهی و ایمان به راه کمال و سعادت است و هیچ کدام از اینها امکان پذیر نیست مگر با ایثار.

رئیس‌جمهور ادامه داد: ایثار عبارت است از بریدن از تمام وابستگی‌ها،‌خواست‌ها و تمایلات برای تحقق ارزش بالاتر و هیچ کمالی در انسان اتفاق نمی‌افتد مگر از طریق ایثار؛ ماندگاری انسان محصول ایثار است.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه تمام قدرت طلبی‌ها ناشی از وابستگی انسان است، گفت:‌ ایثار راه کمال انسان است و رابطه مادر و فرزند از جنس عشق و ایثار است، انسان محصول لطف و عشق است، خداوند از روی محبت انسان را خلق کرد تا انسان بتواند به سمت کمال حرکت کند.

وی با اشاره به اهمیت زن گفت: زن کانون عشق و محبت است، ترویج مهربانی در جامعه انسانی بر عهده زنان است و ماندگاری وتعالی جامعه بر عهده مادران و زنان است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه زن محور است اما اندیشه مادی با طراحی‌های گسترده حقیقت امور را با ظواهر جابجا کرده است اظهار داشت: ‌مادری که سه فرزند معلول را نگه می‌دارد و آنان را بزرگ می‌کند، بزرگتر است یا امثال بنده؟ ممکن است به ظاهر این فرد گمنام باشد اما در تمام هستی شناخته شده است.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه اگر زنان در عالم نباشند عالم جهنم است، گفت: زن و مادر ریشه محبت و عشق است. بدون آنان در جامعه انسانی، عشق و محبت نیست.

وی با اشاره به اینکه در دنیای امروز بشری شیطان تلاش کرده است تا تعریف سعادت و انسان را عوض کند، گفت: انسان‌سازی مهمترین کار زن است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه می‌گویند پشت هر زن یک مرد موفق است، گفت: به نظرم این حرف‌ها همه حاشیه است چرا که اصلا همه چیز زنان می باشند.

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ سال درگیری بر سر این بوده است که زنان در خارج از خانه حضور و فعالیت داشته باشند یا خیر گفت: به نظر من باید دید که کدام مسئله منجر به کمال انسان می‌شود؟ اگر کمال زنی در خارج رفتن از خانه است،‌چه اشکالی دارد و اگر مردی با خارج رفتن از خانه کمالی به دست نمی‌آورد چه نیازی به خارج رفتن آن است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه زن تجلی لطف خدا و کانون مهرورزی است، گفت: زنان کانون تولید تمام ارزش‌های انسانی و الهی است. یک مادر و یک زن ارزش بسیار بالایی دارند و مظهر عشق در جامعه می باشند.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه جایگاه زنان ایرانی در سطح جهان بسیار بالاست، گفت: به نظر من باید مجسمه تمام زنان ایرانی را طلا گرفت.

وی افزود: بعضی تبعیض‌ها و ظلم‌ها که نسبت به زنان انجام می‌شود هیچ ارتباطی به دین ما ندارد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: امروز زنان مظهر تعالی و رشد و پیشرفت می باشند. انشاءالله حوزه مشاوران رئیس‌جمهور در امور زنان نیز ارتقا پیدا کرده و تبدیل به معاونت می‌شود و راه برای پیشرفت‌های بعدی باز می گردد .

بنابر این گزارش پیش از سخنان رئیس‌جمهور مریم مجتهدزاده رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به بیان گزارشی از کارهای صورت گرفته در این مجموعه پرداخت.

خبرگزاری فارس


نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.